Horoscop 25 februarie 2017: Ce v-au rezervat astrele în weekend

Horoscop 25 februarie 2017. Racii trebuie sa se imparta intre doua planuri. Au de facut multe schimbari daca vor sa le mearga bine.    

24 feb. 2017, 13:34
Horoscop 25 februarie 2017: Ce v-au rezervat astrele în weekend

Berbec – Horoscop 25 februarie 2017

Daca iubesti, esti capabil sa ierti mai mult, sa treci mai usor cu vederea si sa lasi judecatile deoparte. Priveste-l pe cel drag cu mai multa toleranta, nu ataca si nu acuza, pentru ca, daca te lasi acum furat de tendinta de a o face pe durul, vei regreta mai apoi cand vei observa urmarile criticilor tale. Mai bine arata o imensa ingaduinta fata de partener, chiar si daca ti-ar fi gresit cu ceva, si arata-i ca esti deschis spre dialog, sa va oferiti unul altuia niste explicatii logice. E posibil ca o atitudine de acest gen, in care va ascultati unul pe altul, sa redreseze excelent o situatie dezechilibrata anterior.

Taur Horoscop 25 februarie 2017

Desi ai impresia ca tot dai si dai banii si nu se mai intorc la tine, e o senzatie gresita! A da bani nu inseamna ca e ceva rau, important e ca ai de unde da, deci priveste situatia si din acest punct de vedere. Bine ca ai resursele potrivite pentru a face fata listei de cheltuieli si cumparaturi, si remarca diferenta dintre: trebuie sa dai bani si ii ai si sa dai bani cand n-ai un sfant in buzunar, ca atare nu privi gestul de a deschide portofelul ca pe un motiv de stres, ci zi mersi ca ii ai! Cheltuielile, chiar daca sunt mai mari ca de obicei acum, vor avea intr-un final si conotatii pozitive, deci merita investitia!

Gemeni Horoscop 25 februarie 2017

Pentru prieteni, esti capabil de orice si esti convins ca merita efortul, atat timp cat vezi pe chipul lor o lumina noua de speranta. Te concentrezi mai mult asupra problemelor lor, decat asupra celor proprii, si bine faci, pentru ca gasesti mai usor raspunsuri la intrebarile altora decat la ale tale. Impartial, detasat, de pe margine, poti vedea rapid iesirea altuia din impas. Sari in ajutorul unui prieten pentru ca esti convins ca sfatul tau l-ar scoate la liman, totul e ca el sa-ti si urmeze sfatul. Sa nu fie incapatanat, pretentios, orgolios sau, in final, nerecunoscator… Tu oricum fa-ti datoria fata de el, daca asta simti ca e bine!

Rac Horoscop 25 februarie 2017

Va fi greu sa te imparti intre cele doua planuri carora le acorzi la fel de multa importanta. Pe de o parte, ai dori sa iesi in lume, sa socializezi, sa-ti faci noi prieteni – iar ocazii ar fi destule pe parcursul zilei – dar, pe de alta parte, parca ti-ai dori sa stai mai mult cu familia, care are nevoie de prezenta ta. Exista o solutie optima: ia-ti familia si iesiti impreuna undeva, pentru ca asa ai sa petreci ore superbe alaturi de copii, parinti sau partenerul de viata, dar in acelasi timp ai sansa de a intalni si o multime de cunostinte cu care sa stai de vorba.

Leu Horoscop 25 februarie 2017

Decat sa stai si sa-ti faci atatea procese de constiinta ca nu stii cum sa iesi dintr-un impas, mai bine te-ai elibera de griji si temeri si ti-ai pune imaginatia bogata la treaba. Esti prin de idei excelente, numai gandirea negativa te blocheaza sa te manifesti in voie, ca atare e nevoie de un efort de vointa din partea ta ca sa te rupi de starea sumbra in care ai alunecat. Nu te mai plange, nu te mai teme de orice, nu mai vedea in jur doar riscuri si pericole, ci lasa-ti mintea sa inventeze libera, pentru ca propria ta creativitate va gasi azi cele mai interesante solutii. Stii ce ai de facut, doar ca preferi sa spui prea repede: nu pot.

Fecioara Horoscop 25 februarie 2017

Te uiti in jurul tau si vezi ca e cam gol pe langa tine, incat ai fi tentat sa spui ca nu ai pe cine te baza. Gresit: esti singur pentru ca esti cu o suta de metri inaintea celorlalti care alerga in spatele tau. Bucura-te de aceasta solitudine – seamana cu singuratatea alergatorului de cursa lunga – pentru ca, neavand pe nimeni alaturi de tine, e semn ca tu esti in fruntea plutonului, ca esti cel mai aproape de finish, si deci nu ai motive sa te temi de concurenta care e atat de departe in urma. Tu esti liderul, deschizatorul de drumuri, capitanul de echipa, si, prin exemplu personal, le arati ce inseamna sa fii primul!

Citeşte mai multe pe revista Teo