HOROSCOP 25 IANUARIE 2020. Ziua în care multe zodii trebuie să împace şi capra, şi varza

HOROSCOP 25 IANUARIE 2020. RomaniaTV.net vă prezintă previziunile astrologice ale zilei de sâmbătă.

24 ian. 2020, 17:02
HOROSCOP 25 IANUARIE 2020. Ziua în care multe zodii trebuie să împace şi capra, şi varza

Berbec

Nu ajungi la un acord cu partenerul de viața în ceea ce privește modul în care să vă petreceți ziua. Tu ai niște idei, dar el are planuri mai vechi de care nu ai știut. 

Taur

Crezi că ziua aceasta este destinată odihnei, dar supriză: nu va fi deloc așa! Familia îți pasează responsabilități de care trebuie să te ocupi. 

Gemeni

Dacă vrei să nu te cerți toată ziua cu oamenii dragi, propune-le să mergeți la plimbare sau într-o călătorie. Cel mai bun atac rămâne defensiva.

Rac

Nu sunt vești bune pentru tine nici la acest final de săptămână. Ai impresia că nu mai termini treaba, că ai prea multe de rezolvat.

Leu

Luna Nouă de ieri ți-a activat zona relațională. Cei care au o relație vor fi nevoiți să își ajute partenerii. Cei singuri își pot cunoaște mai bine admiratorii.

Fecioară

Fă o recapitulare a eforturilor din ultimele zile și vei ajunge singur la concluzia că ai cam exagerat. Poate astăzi îți permiți să te odihnești. 

Balanță

Copiii au foarte multe cerințe. Cu greu vei reuși să împaci și capra și varza. Parcă toată lumea vrea ceva de la tine și tu nu mai ai energie.

Scorpion

Reacționezi ca un arici. Te închizi în tine imediat ce auzi ceva ce nu îți convine. Parcă reproșurile de astăzi dor mai mult ca niciodată. 

Săgetător

Ești sufletul petrecerii, forța ta este molipsitoare. Îți vei convinge mulți prieteni să ieșiți în oraș sau să mergeți într-o excursie. 

Capricorn

Somnul îți este deranjat, nu reușești deloc să îți reîncarci bateriile. Apropiații te caută, dar nu vrei deloc să comunici. 

Vărsător

Nu contează că este sâmbătă, tu ești pus pe fapte mari. Iei decizii importante și încerci să le comunici și celorlalți prin diverse metode. 

Pești

Careul dintre Venus din semnul tău și Marte din Săgetător creează un conflict între ceea ce îți dorești și faptele tale. Nici tu nu te mai înțelegi.