Horoscop 25 martie 2016: ce v-au rezervat astrele pentru vineri

Horoscop 25 martie 2016! Uite ce ti-au pregatit astrele pentru zodia ta.

24 mart. 2016, 14:35
Horoscop 25 martie 2016: ce v-au rezervat astrele pentru vineri

Horoscop 25 martie 2016 – Berbec

Ai grija cui te alaturi azi, deoarece succesul tuturor proiectelor de azi depinde enorm de anturajul in care nimeresti. Daca aduci alaturi de tine oameni care rezoneaza la dorintele tale, la ideile tale, la principiile dupa care te ghidezi, totul va merge ca pe roate. Dar daca atragi ca un magnet oameni diametral opusi ca mentalitate, sau gusturi, fii sigur ca bati pasul pe loc… Ignora pe cei care te invita sa te alaturi intr-un plan cu care nu esti de acord, la care simti ca nu poti sa-ti aduci contributia, altfel va fi o zi fara rezultate demne de lauda. Fii exigent cu tovarasii de lucru!

Horoscop 25 martie 2016 – Taur

Ai o zi ceva mai libera la dispozitie pentru a te gandi pe indelete la strategia pe care sa o adopti in perioada urmatoare. Discutiile pe care le ai cu prietenii sau cu familia se vor dovedi a fi folositoare, deoarece primesti opinii diferite de ale tale care pot completa imaginea pe care deja ti-ai facut-o despre directia spre care te indrepti. Mai mult decat atat, sfaturile lor devin si un stimulent pentru tine, deoarece te impulsioneaza sa treci la etapele urmatoare cu mai mult curaj si elan, convins ca ceea ce doresti sa construiesti este realizabil.

Horoscop 25 martie 2016 – Gemeni

Suporta, pe cat posibil, conditiile ceva mai austere in care nimeresti azi, pentru ca o eventuala reactie din partea ta ar putea crea tensiuni si mai mari. Dovedeste tuturor ca esti mai intelept tocmai prin capacitatea ta de a te abtine de la replici dure sau critici severe, chiar daca ai avea tu multe de spus, pentru ca cei care sunt in preajma ta pot fi in toane si mai negative, generand animozitati greu de tinut sub control. Taci si suporta, e atitudinea cea mai potrivita de azi, pentru ca doar asa se vor dezamorsa cel mai usor conflictele care mocnesc.

Horoscop 25 martie 2016 – Rac

Daca tu te retragi intr-o lume stramta si nu vrei sa vezi ce e dincolo de ea, e clar ca cele mai bune oportunitati vor trece pe langa tine fara sa le vezi. Nu ti se potriveste deloc izolarea, tacerea, timiditatea si frica, tu esti o fire mult mai tonica si mai optimista, dar azi ai tendinta sa te retragi intr-o zona in care ai impresia ca esti mai in siguranta. Dincolo de limitele auto-impuse, viata e frumoasa, vestile bune vin, coincidentele fericite se intampla, dar tu, inchis in carapacea ta, poti ramane surd si orb la aceste miracole. Iesi, darama zidul si bucura-te de minunatele semne!

Horoscop 25 martie 2016 – Leu

Pune mana pe unelte si incepe sa construiesti acum ceva care va avea rezultate dintre cele mai palpabile. Ca e o afacere de succes sau o investitie care va genera apoi alte resurse financiare, totul e sa-i dai startul acum, pentru ca momentul e excelent. Fa acest prim pas cu cateva cuvinte cheie in minte, care sa te motiveze si sa-ti alimenteze etapele care vor decurge de aici iar aceste cuvinte miraculoase sunt belsug, prosperitate, abundenta. Spune-ti-le in minte ca un cantec pus pe repeat si ai sa vezi ca ele vor genera reusita la care visezi si de care te apropii cu ambitie. Cheama si da voie prosperitatii sa intre in viata ta!

Citeste horoscopul zilei pe revista Teo