HOROSCOP 26 APRILIE 2014: Liber la distracţie, dar nu pentru toate zodiile

HOROSCOP 26 APRILIE 2014: Ce au rezervat astrele pentru fiecare zodie în prima zi a sfârşitului de săptămână. 

25 apr. 2014, 12:43
HOROSCOP 26 APRILIE 2014: Liber la distracţie, dar nu pentru toate zodiile

Horoscop 26 aprilie 2014 – Berbec
Esti cam dezamagit de anturajul in care nimeresti astazi. Ti-ai facut iluzii, ca vei avea cu cine discuta, ca te vei distra, ca vei avea parte de evenimente vesele, or, celor din jur parca li s-au inecat toate corabiile, ceea ce te influenteaza negativ si pe tine. Nu e nicio placere sa-ti petreci ziua in asemenea mediu tensionat, impovarat de griji si probleme, pentru ca oricum le ai si pe ale tale, nu are rost sa te incarci si cu necazurile lor. Daca nu le poti ridica tu moralul celor tristi si suparati, mai bine iesi din acest spatiu si te distrezi de unul singur, chiar daca nu e nicio bucurie sa fii doar tu.

Horoscop 26 aprilie 2014 – Taur
Te indoiesti singur de sansele de reusita ale unui plan la care iti aduci din greu contributia. Cat timp nu crezi nici tu in el, cum ai vrea sa se desfasoare perfect? Schimba-ti atitudinea, spune mai des ca se poate, renunta la temerile care ti s-au adunat acum in minte si in inima, pentru ca reusita nu e departe, dar nu ti se ofera pe tava sau fara s-o chemi. E nevoie de un efort din partea ta si, mai ales, de o minte deschisa la orice, fara sa vezi peste tot doar inamici si obstacole. Accepta ocazia aceasta excelenta cu inima deschisa, pentru ca ar putea duce la ceva mai bun decat ai putea crede!

Horoscop 26 aprilie 2014 – Gemeni
O confruntare intre oameni la fel de puternici poate fi o ocazie excelenta de a-ti demonstra suprematia intr-un anumit domeniu. Nu te sperie competitia, dimpotriva, te motiveaza sa te implici trup si suflet in concurs pentru ca esti foarte sigur pe tine. Ideala atitudine, deci fa un pas in fata si spune ca stii, ca poti, ca esti cel mai bun, pentru ca aceasta este cheia succesului. Cea mai mica urma de slabiciune sau de neincredere in propria valoare ti-ar putea stirbi imediat pozitia, cu riscul de a fi intrecut de cel care iti cam sufla in ceafa. Da-l deoparte prin valoarea ta!

Horoscop 26 aprilie 2014 – Rac
Iei o decizie brusca, dar atunci cand se vor vedea efectele alegerii tocmai facute, vei fi multumit ca nu ai stat prea mult pe ganduri. Unii se mira ca esti atat de sigur si de ferm in hotarari, pentru ca de obicei esti mai ezitant, dar de data aceasta stii exact incotro vrei sa mergi si unde vrei sa ajungi si nu astepti sa ia altii decizii in locul tu. Nu astepta prea mult ca decizia ta sa se sedimenteze, ci, odata aleasa o noua directie, fa deja primii pasi in directia respectiva, deoarece aceasta atitudine se va dovedi a fi excelenta pentru ceea ce visezi sa obtii la capatul acestor demersuri. Nu sta, nu astepta si nu pretinde miracole: totul sta in puterea ta de a spune start!

Horoscop 26 aprilie 2014 – Leu
Familia este foarte importanta, deoarece discutiile pe care le ai cu cei dragi, argumentele pe care le aduce fiecare in conversatie sau deciziile pe care le luati impreuna au un efect foarte stimulativ asupra viitoarelor voastre planuri comune. Ce-i drept, seful, peste toti, tu vei fi in cele din urma, pentru ca din atatea idei contradictorii, cineva trebuie sa traseze o singura directie pe care sa o urmeze cu totii, de aceea stai un pic si astepti sa se mai calmeze spiritele inainte de a-ti exprima si propria opinie, care va suna ca un fel de concluzie pe care toata lumea o asteapta.

Horoscop 26 aprilie 2014 – Fecioara
E greu sa te prefaci ca nu exista ceva care nu-ti convine in jurul tau, chiar daca faci eforturi sa zambesti, desi nu-ti vine, si sa razi la glumele celor din jur, desi nu ai nici un chef de glume. Faci aceste sacrifici de dragul celor din jur, pentru ca nu vrei sa le strici ziua sau buna dispozitie cat timp ei se simt bine. Mai degraba taci si suporti propriile tale nemultumiri decat sa le vorbesti altora despre ele. Simti ori ca nu le-ar intelege si te-ar putea critica si mai tare, ori ca nu e momentul sa-i impovarezi cu ale tale. Incearca sa uiti de ele, molipsindu-te, pe cat posibil, de veselia lor. Chiar si disimulata, tot e ceva.

Horoscop 26 aprilie 2014 – Balanta
Viitorul suna foarte promitator si te cuprinde un soi de nerabdare pana la evenimentul anuntat, care se apropie vertiginos. Nu incerca sa sari peste etapele intermediare, chiar daca ai fi tentat sa gasesti o scurtatura pana la punctul terminus, pentru ca vei vedea, intr-o zi, ca toti pasii care se cer parcursi au rolul lor. Din toate ai ceva nou de invatat, ceva folosit de aflat, lectii bune de inteles, si incercarea de a scurta drumul pana la succes nu se va dovedi a fi cea mai buna idee. Ia-o pas cu pas pana la scopul cel mare, bucuros de ritmul pozitiv in care evolueaza lucrurile.

Horoscop 26 aprilie 2014 – Scorpion
E o placere sa ai alaturi de tine oameni care cred in aceleasi idealuri si care doresc sa atinga acelasi scop. Adunati-va fortele la un loc, deoarece sansele unei reusite cresc daca fiecare isi aduce contributia in mod echitabil. Nimeni nu sta pe margine asteptand ca ceilalti sa lucreze pentru el, ci, in tandem sau in grup, puteti construi mult mai bine si mai trainic planul din care fiecare, mai apoi, va avea ceva de castigat. Colaborarea merge struna, ca atare pune mai mult accent pe parteneriate, asociere, prietenie, adunarea tuturor in jurul unei mese pentru a gasi o idee care sa multumeasca pe toata lumea. Azi, visele se implinesc mai usor in doi, in trei, in mai multi!

Horoscop 26 aprilie 2014 – Sagetator
Nu te poti rupe de o activitate pe care ai lasat-o neterminata si care a devenit preocuparea ta numarul unul. Ti se cere concentrare, efort, atentie, poate si un anume talent in manevrarea anumitor instrumente, de aceea te dedici intru totul acestei activitati, deoarece simti ca azi ai putea face cel mai bine fata cerintelor. Ar merita sa te ocupi de proiecte in care trebuie sa-ti folosesti mainile, de exemplu lucru manual, lucru cu materii prime, lucrul cu diverse unelte sau masini, pentru ca ai acumulat suficienta experienta in acest domeniu si rezultatele ar fi excelente.

Horoscop 26 aprilie 2014 – Capricorn
Orice ar fi, tu ramai amabil si prietenos cu cei din jur, chiar si cand ei se razboiesc de la orice. In ciuda raspunsurilor agresive care vin de la ceilalti, reusesti sa-ti pastrezi calmul si diplomatia, astfel incat sa nu cazi in plasa lor. Unii iti vorbesc cu rautate, impulsivi in exprimare, dar tu te dovedesti a fi un munte de toleranta, impotriva nervilor lor, incat i-ai putea dezarma mai repede. Ei abia asteapta sa te faca sa-ti pierzi cumpatul, dar nu le vei oferi satisfactie, ci stai neclintit la toate atacurile lor violente.

Horoscop 26 aprilie 2014 – Varsator
Desi primesti un ragaz suficient de lung pentru a mai aranja unele aspecte, timpul se scurge atat de repede incat nici nu-l simti. Grabeste-te, nu te lasa pacalit de faptul ca mai ai cateva ore sau zile la dispozitie, pentru ca esti prins intr-un iures de evenimente atat de rapid, incat chiar si amanarea aceasta parca nici nu este! Profita de orele pe care le primesti ca bonus, dar nu o lungi la nesfarsit, pentru ca nu e chiar atat de mult pe cat ai dori. Dupa ce acest ragaz se va fi terminat, iti vei da seama ca ai risipit multe minute pretioase absolut aiurea!

Horoscop 26 aprilie 2014 – Pesti
Certurile din familie nici nu ar merita luate in seama, pentru ca ele pornesc de la maruntisuri casnice care, oricum ai incerca sa le asezi la locul potrivit, tot vor deranja pe vreunul din casa. Asteapta-te la dispute banale cu cei mici, cu partenerul de viata sau cu parintii de la fleacuri de zi cu zi, de la curatenia din camera, de la gustul mancarii, de la timpul petrecut prea mult la televizor s.a.m.d. In loc sa raspunzi agresiv, asa cum ai fi tentat sa reactionezi, mai bine ai face cum ti se spune, si astfel armonia domestica se va reinstala mai repede intre peretii locuintei voastre. Certurile chiar nu-si au rostul!

Horoscop 26 aprilie 2014 furnizat de Acvaria