Horoscop 26 aprilie 2015: Ce îţi rezervă astrele în ultima zi a săptămânii

Horoscop 26 aprilie 2015: Citeşte previziunile astrale pentru zodia ta. 

25 apr. 2015, 18:21
Horoscop 26 aprilie 2015: Ce îţi rezervă astrele în ultima zi a săptămânii

Horoscop 26 aprilie 2015 – Berbec
Stai un pic pe loc si nu te mai gandi la etapele urmatoare ale unui plan pe care il dezvolti. Azi e o zi in care trebuie sa arunci o privire in urma, ori pentru ca solutia la problema de acum se afla printre amintirile sau experientele deja acumulate, ori ai scapat ceva din vedere care, daca nu este adus la zi acum, poate deveni intr-o zi cel mai dificil impediment ce nu te va lasa sa mergi mai departe. Nu insista sa te ocupi doar de lucruri noi, pentru ca si aspectele mai vechi au un rol in tot ceea ce te preocupa. Aminteste-ti ce ai uitat, verifica-ti lista de sarcini restante, trece in revista etapele parcurse pana acum pentru a rezolva eventualele scapari.

Horoscop 26 aprilie 2015 – Taur
Discuti cu cei dragi din familie daca este sau nu momentul unor investitii mai solide. Va gandeati de multa vreme la ele, dar le-ati tot amanat din cauza altor prioritati. Se pare ca a venit si vremea lor, dar nu trebuie sa va avantati in cheltuieli masive fara o analiza serioasa a resurselor voastre actuale si viitoare. Daca rezultatul iese promitator, iesiti la cumparaturi cu incredere, dar nu lua nimic fara sa te sfatuiesti cu parintii sau cu jumatatea ta. Opiniile celor care tin la tine ofera o alta viziune asupra situatiei voastre financiare, ca sa stiti mai bine pe ce va bazati.

Horoscop 26 aprilie 2015 – Gemeni
Un prieten bun stie cand ai nevoie de ajutor si va interveni in favoarea ta chiar si fara a-i cere sprijinul. Azi poti descoperi cine tine la tine cu adevarat, pentru ca vei primi sfaturi bine documentate si argumentate de la un om inteligent care chiar iti vrea binele. Trebuie sa tii cont de parerile acestuia si eventual sa-i ceri si mai multe informatii suplimentare, pentru ca te poti baza intru totul pe ceea ce iti transmite. Si tu ai face la fel daca ti-ar cere ajutorul.

Horoscop 26 aprilie 2015 – Rac
Ti-e dor de prieteni de departe si comunicarea prin mijloacele pe care le ai la dispozitie parca nu e de ajuns. Te gandesti din ce in ce mai serios la o calatorie pentru a ajunge acolo unde te cheama inima, dar e posibil sa nu iti poti permite prea curand aceasta deplasare. Nu esti liber sa pleci oricand vrei, ci te supui unor reguli stricte care adeseori iti blocheaza orice vis. Multumeste-te cu telefonul sau internetul, ce pot inlocui cu succes prezenta reala a acelor persoane de departe.

Horoscop 26 aprilie 2015 – Leu
Oboseala te face sa pierzi din vedere diverse detalii si dai dovada de neglijenta. Calculeaza-ti bine fortele de a te implica in alte activitati, pentru ca nu vei face fata cu brio ci risti sa clachezi in cel mai nepotrivit moment. Nu ignora semnele de oboseala, pentru ca ele te avertizeaza ca daca nu te opresti la timp ai putea genera o serie intreaga de probleme. Nu glumi pe seama semnalelor de alarma pe care organismul tau le da in astfel de momente, pentru ca daca nu le iei in seama, se vor acutiza.

Citeşte continuarea pe revista TEO