Horoscop 26 aprilie 2022. Nu e momentul ezitărilor! Totul trebuie abordat rapid, cu îndrăzneală

Conjunctia dintre Luna si Marte aduce un moment important. E vremea sa iti iei elan si sa treci la fapte.

25 apr. 2022, 22:32
Horoscop 26 aprilie 2022. Nu e momentul ezitărilor! Totul trebuie abordat rapid, cu îndrăzneală

Horoscop 26 aprilie 2022. Nu e momentul sa eziti. Totul trebuie abordat rapid, inainte sa-ti dispara euforia.

Horoscop 26 aprilie 2022 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Poate ca duci dorul unui companion drag azi cu care nu te-ai mai vazut din varii motive. Vezi daca nu este cineva dezamagit de tine ca l-ai abandonat din cauza interesului tau pentru altceva, in special a unei noi atractii tehnologice, telefon, tableta, etc. Poate ai pus prea mult entuziasm in aceste obiecte de tehnologie si ai neglijat aspectul uman. Recupereaza azi. conecteaza-te cu oamenii la nivel de inima.

Astazi vei avea oportunitatea de a purta o discutie onesta cu partenerul tau si sa clarificati ce e nevoie pentru a fi in armonie si pace. Daca nu apare, creaza tu momentul si curata ce a ramas nerostit si apasa sufletele. Asta va permite relatiei sa devina mai sincera, mai autentica, mai intima, deschizandu-va calea pentru noi planuri in doi pentru viitor. Daca esti inca singur, sunt posibilitati sa te reconectezi cu un fost partener amoros. Ar trebui sa fie o surpriza placuta. Sau nu?

Citeste si Zodiile si cele mai mari ciudatenii. Top ciudatenii maxime la fiecare zodie

Horoscop 26 aprilie 2022 TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Situatia de cash flow se anunta a se imbunatati ! Tot ce tine de casa va cunoaste o energie pozitiva, de la imbunatatiri pe care le faci, la afacere derulata de acasa sau bani care pot veni spre tine de la membrii de familie, ori lucruri din casa pe care ai cui sa le dai cu drag si bucurie. Aceasta energie a zilei legata de casa iti este benefica si e bine sa o imbratisezi.

Astazi esti sfatuit sa cauti oportunitati care sa faca placere sufletului tau pereche in loc sa urmezi un program fix si banal al zilei. Relatia ta iti ofera tipul de iubire pe care altii o viseaza deci nu te purta ca si cum ti se cuvine si nu ignora faptul ca traiesti o relatie norocoasa. Exprima-ti si verbal recunostinta. Daca esti singur, evita sa faci din tantar armasar asa cum ai tendinta cand lucrurile nu ies cand doresti tu. Relaxeaza-te si bucura-te de o seara frumoasa de final de mai cu cine iti este tie drag in exterior.

Citeste si Un astrolog celebru a prezis cum se va termina războiul din Ucraina. Luna Neagră şi Marte definesc deznodământul luptelor

Horoscop 26 aprilie 2022 GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Tu ai un dar real de a vindeca sau de a invata pe altii, iar acum pot aparea oportunitati sa faci o schimbare dramatica in viata ta prin a te inscrie la un curs, la un studiu pentru a-ti imbunatati cunostintele despre orice tip de vindecare alternativa sau spirituala. Spiritul te cheama sa te deschizi mai mult spre aceasta lume azi si incepand de azi. tu alegi ce vrei sa faci cu acest strigat al sau.

Se anunta sarbatori ! Pentru cei ce sunt in cuplu, te vei inveseli din plin si vei simti implinire personala daca azi, pe seara, alegi sa sarbatoresti ceva ce tine de relatia voastra. Daca nu ai un motiv solid sau o aniversare, construieste tu unul si surprinde-ti partenerul. Pentru cei singuri, evita sub orice forma sentimentul de disperare care nu numai ca nu iti aduce iubire dar te mai si necajeste sufletesc. Fii o persoana mai placuta si pozitiva si totul se va intampla la momentul potrivit.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.