Horoscop 26 decembrie 2020. Răni vechi ies la suprafaţă. Contextul astral te ajută să le vindeci

Horoscop 26 decembrie 2020. Soarele face cuadratura cu Chiron si e vremea sa construiesti cateva poduri. Rani vechi ies la suprafata si trebuie sa le confrunti. Nu le mai poti ocoli acum, sunt in lumina puternica a reflectoarelor.

25 dec. 2020, 22:41
Horoscop 26 decembrie 2020. Răni vechi ies la suprafaţă. Contextul astral te ajută să le vindeci
Horoscop 26 decembrie 2020

Horoscop 26 decembrie 2020. Luna este in Taur si iti ofera ocazia unui nou start. Lasa trecutul in urma si mergi inainte!

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop 26 decembrie 2020 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Tanjesti adanc sa te simti rasfatat si reasigurat. Poate nu vrei nimic mai mult decat ca cineva sa iti faca o supa calda de casa. Daca este cazul tau, simte-te deschis sa ceri asta cuiva drag. Nu mai continua sa joci rolul durului si independentului daca nu simti ca esti asa azi. Daca nu esti sincer despre nevoile tale, va fi imposibil pentru oricine sa stie cum sa ti le implineasca.

Horoscopul zilei 26 decembrie 2020 TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Te poti simti ca si cum ai o nevoie disperata de ceva azi, totusi nu esti sigur exact ce este. Cineva apropiat tie ar putea incerca sa puna piesa lipsa de puzzle la locul ei, dar asta poate fi imposibil daca iti e neclar care este piesa lipsa. Aceasta situatie dificila poate duce la frustrare daca nu esti atent. Simte-te liber sa admiti ca te simti fara putere. Nu te rusina sa spui asa ceva.

Horoscop 26 decembrie 2020 GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Ai putea dori sa remediezi orice situatie prin discutarea tuturor aspectelor si apoi sa actionezi. Fii atent insa sa nu faci miscari bruste inainte de a intelege cu adevarat ce simti. Intr-un minut poti fi plin de exhuberanta si gata sa te lansezi intr-un proiect noi, dar dupa ce incepi sa avansezi, te poti simti brusc nesigur. Foloseste aceasta rezistenta ca un semn ca poate nu este cel mai bun timp sa mergi inainte.

 Citeste continuarea pe www.sfatulparintilor.ro

Horoscop dragoste 26 decembrie 2020. Incepe vindecarea!

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, SAMBATA 26 DECEMBRIE 2020. Cu Saturn si Jupiter puternice pe cer in aceasta a doua zi de Craciun, ti s-ar parea potrivit ca normalitatea sa reinter in viata ta. Si, totusi, esti departe de normalitate. Caci Luna in Taur si Soarele in cuadratura cu Chiron in Berbec scot la lumina rani ce trebuie alinate. Incepe vindecarea!

Horoscop dragoste 26 decembrie 2020 BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Rezerva timp pentru a te relaxa si a te apropia mai mult de persoana iubita. Aceste lucruri te vor ajuta sa-ti recapeti echilibrul mental. Se anunta o seara plina de romantism. Singur? Poate ca ar trebui sa acorzi inca o sansa unei foste iubiri, sau poate sa vorbesti deschis cu persoana pe care ai pus ochii.

Horoscop dragoste 26 decembrie 2020 TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Incearca sa te apropii mai mult de partener, atrage-l intr-o discutie captivanta despre relatia voastra. Amandoi veti gasi subiectul placut si relaxant. Daca, pe de alta parte, esti singur, sunt sanse mari sa intalnesti dragostea vietii tale.

Horoscop dragoste 26 decembrie 2020 GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Ai grija sa nu spui sau sa faci nimic care sa strice atmosfera in cuplu. Daca reusesti sa te stapanesti atunci relatia voastra va deveni mai buna ca niciodata. Daca nu esti intr-o relatie serioasa, ar trebui sa iesi si sa cunosti oameni noi. Doar asa vei putea gasi ceea ce cauti.

Citeste continuarea pe www.sfatulparintilor.ro