Horoscop 26 februarie – 3 martie 2024 cu Mariana Cojocaru. Zodia care trebuie să învețe să piardă și să lase trecutul în urmă

Horoscop 26 februarie-3 martie 2024 cu Mariana Cojocaru. Finalul lui februarie și începutul lui martie aduce schimbări majore pentru zodii.

26 feb. 2024, 15:46
Horoscop 26 februarie – 3 martie 2024 cu Mariana Cojocaru. Zodia care trebuie să învețe să piardă și să lase trecutul în urmă
Horoscop 26 februarie - 3 martie 2024 cu Mariana Cojocaru

Horoscop 26 februarie – 3 martie 2024 cu Mariana Cojocaru. La finalul lunii februarie, intrăm în era Vărsătorului și pe teritoriul Babelor. Luna plină în Fecioară, unde se află și asteroidul Juno, anunță pasiuni pentru unii, iar pentru alții incapacitatea de a discerne cine este partenerul potrivit. Oamenii buni au parte de dragoste, afaceri fructuoase, parteneriate, relații sociale și profesionale. Este o lună plină de pasiune.

Horoscop 26 februarie – 3 martie 2024 cu Mariana Cojocaru

Berbec„Marte îl îmbrățișează pe Venus în constelația Vărsătorului, semn de tinerețe fără bătrânețe, stare de spirit pozitivă, îndrăgostiri la prima vedere. Atenție, acolo se află și karma și nu este de joacă! E semn că veți trăi clipa. Semne de noi prietenii. Luna plină în Fecioară vrea și cere vigilență pe sănătate, carieră. Este o perioadă foarte interesantă”, 

spune Mariana Cojocaru, pentru playtech.ro.

Taur

„Este guvernat de Lună și de Venus. Lucrurile se conturează altfel, nu e de joacă. Ocultația Chiron, capul dragonului, și Lună plină în Fecioară, pe unde este și Lilith cu mesajul ei special, cu semnificație feminină, desemnează partenerul perfect. Se joacă o carte mare, e o miză foarte mare, dar trebuie să fiți foarte atenți. Totuși, trăim alte vremuri acum…

Nu e o perioadă a celor care spun multe și fac puține, dar se laudă că fac. E nevoie de un fundament. Dovediți că sunteți vrednici, studiincioși și feriți-vă de invidii! Atenție la persoanele care au afecțiuni cronice, vizează oamenii care au muncit mult sau au boli ascunse”, a continuat astroloaga.

Citește și: Horoscop 27 februarie 2024. Experimentezi mult noroc când vine vorba de bani. Marţi, se anunţă mișcări financiare pentru o zodie

Gemeni

„Mercur în Pești, în tandem cu Soarele și opoziția cu Luna plină din Fecioară, anunță un maxim, un prea plin sau… vi s-a umplut paharul! Zodie dublă, unii se dezlănțuie, alții desfac energia în ceva și transformă totul în produs finit. Cât credeți și cât suflet puneți, aia faceți.

Trebuie să fiți foarte atenți ce și cum vorbiți, cum comunicați. Totul să fie cu simțul măsurii și cu înțelepciune. Nu uitați că toate cuvintele au greutate! Dacă nu vorbiți cum trebuie, creați vibrație negativă, malefică. Oamenii trebuie să fie blânzi, calmi, înțelepți, să aibă simțul măsurii cuvintelor”.

Rac

„E bine să comunicați, dar trebuie să știți cum, ca la Gemeni. Problema e lipsa de comunicare la unii sau blocajul pe comunicare, care apare înscris undeva. Luna neagră e în rezonanță cu Luna plină și albă. Se spune că, pe un astfel de aspect, vi se relevă ceva. Pot fi secrete care ies acum la lumină, vă macină sau nu vă dau pace. Atenție, e un risc crescut de accidente și e vorba de destin. Pentru Raci, e ca o oală sub presiune! Nu vă jucați cu focul!”.

Leu

„Unii culeg roadele, alții vor trebui să fie atenți la semne și la pierderi. Veți avea nevoie de sfătuitori, de persoane cu pricepere. Puteți avea marcaje legate de pierderi. Veți avea nevoie să apară oameni care să vă ajute în demersurile dvs, să îndeplinească anumite obiective sau chiar vise din trecut”.

Fecioară

„Luna plină dă și face lumină! Va fi aliata dvs. Luna neagră va spulbera iluziile unor nativi, deci realitatea învinge. Mare atenție la semnalele organismului, unii vor trebui să investească în ei sau în sănătatea lor”.

Balanță

„E săptămâna amintirilor pentru toți cei care își doresc ceva, pentru persoanele mature, în mod deosebit. Acolo poate să existe flirtul pentru Balanțele tinere. Datorită conjuncției Venus cu Marte în Vărsător, în cea de-a cincea casă a horoscopului general unde sunt sentimentele și trăirile, vești de la copii, de la nepoți, deci, în taină sau nu, vi se pregătește ceva”.

Scorpion

„Casa, familia, ceva de suflet se conturează la orizont. Curățenie, purificare, suflet cu spirit la un loc și chiar eliberare din anumite constrângeri, mentalități, cutume. Ceva nou în carieră sau despre carieră. E o perioadă foarte interesantă pentru că dorința de eliberare apare. Se anunță ceva noutăți pe carieră, evident numai la persoanele active, implicate în ceva”.

Săgetător

„Revizuiți, faceți ceva complet nou ca să nu fiți constrânși sau să suferiți. Va trebui să lăsați trecutul în urmă și să intrați într-o nouă etapă a vieții, care ține numai de voi și de ce puteți construi. Voi, nu alții, nu veți avea proptele, nu veți fi urmăriți de sus cu lupa destinului decât cum puteți să construiți și să faceți bine celorlalți, și nu vouă. Aia se va contabiliza, pentru echilibrul vostru. Suntem pe axa Balanță-Berbec și, dacă nu faci ce îți cere Balanța, Berbecul te poate aștepta la cotitură, cu bune sau cu rele. Va trebui să vă folosiți capul, dar și să munciți mult”.

Capricorn

„Saturn cazimi în Pești vă ajută să vă activați bagajul bun emoțional pentru a fi empatici cu cei din jur. Comunicarea bună în săptămâna următoare înseamnă carieră bună, succes, spor, beneficii”.

Citește și: Horoscop Cristina Demetrescu. Zodia cu dublu noroc pe final de lună, primeşte totul pe tavă

Vărsător

„Progresul spiritual se vrea obligatoriu cu Saturn cazimi și conjuncția Venus-Marte din constelația dvs. De ce? Unii sunt guvernați de Uranus, iar alții de Saturn. Energia saturniană, plină de substanță și de zâmbet, face ca lucrurile să funcționeze bine și chiar foarte bine. Presiunea este mare pentru unii sau mocnită. Cei care luptă să evolueze trebuie să înțeleagă cât de important este așa ceva. Spirit zvelt, cu responsabilități pe măsură. Alții refuză să vadă adevărul, se izolează și involuează. Urmează o perioadă plină de efervescență!”.

Pești

„Inima Soarelui, în constelația lor, și Saturn cazimi, zeul timpului, aprind lumina benefică din interior. Unii pot fi iritați de ceea ce li se întâmplă, datorită plusului de energie sau constrângerilor. Important este să nu acceptăm compromisurile mari, poverile de nesuportat, ci să transformăm totul într-o stare de spirit pozitivă. Cât mai pozitivă. Un om relaxat poate construi, un om stresat nu își găsește echilibrul”.