Horoscop 26 februarie-4 martie. Cum stai cu iubirea în această săptămână

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

26 feb. 2018, 05:37
Horoscop  26 februarie-4 martie. Cum stai cu iubirea în această săptămână

BERBEC

Cu cât vei petrece mai mult timp alături de partener în această săptămână, cu atât relaţia dintre voi va deveni şi mai puternică, iar iubirea mai mare.

Dacă eşti singură, o persoană care a trecut fugitiv prin viaţa ta cândva va reveni sub altă formă, cu un alt scop. Nu este exclus să începi o relaţie amoroasă, deşi nici prin cap nu îţi trece acest lucru. 

TAUR

Este o perioadă bună pentru planuri de viitor alături de partenerul de viaţă, asta în cazul în care relaţia voastră e una de lungă durată.

Nu ar strica să discutaţi despre cum să duceţi lucrurile la nivelul următor, atât timp cât totul este bine şi frumos între voi. Dacă eşti singură, dar ai vrea să schimbi acest lucru, nu ezita să ieşi mai mult şi să rişti mai mult!

GEMENI

Este foarte important ca în această săptămână să îţi arăţi disponibilitatea în faţa partenerului de viaţă.

E posibil ca acesta să traverseze o perioadă nu tocmai plăcută şi să aibă nevoie de suportul tău fizic şi moral. Dacă eşti singură, cel mai probabil se va lega o idilă între tine şi un coleg de serviciu, dar nu va fi rost de o relaţie serioasă. Astrele îţi recomandă să nu amesteci aceste două planuri!

Citeşte mai multe pe eva.ro