HOROSCOP 26 FEBRUARIE: Ce v-au rezervat astrele astăzi

Horoscop 26 februarie: Casa şi familia sunt astăzi centrul de interes şi porneşti încă de dimineaţă cu intenţia de a lămuri împreună cu cei dragi chestiunea bugetului şi eventualele modalităţi de gestionare cât mai eficiente. 

26 feb. 2014, 04:13
HOROSCOP 26 FEBRUARIE: Ce v-au rezervat astrele astăzi

Horoscop Berbec
Deşi eşti foarte serios referitor la ceea ce ţi-ai propus, reuşeşti să te impui într-o manieră elegantă şi chiar eşti recunoscut ca o mână de fier, pe care toţi se pot baza cu încredere. Reuşeşti uşor acest lucru ghidându-te după flerul tău financiar şi pe o abordare pragmatică. Acasă însă, poţi avea aşteptări cam mari din partea partenerului şi preferi să afişezi o mână neafectată dar care poate oricând să se dizolve într-un moment de răbufnire a emoţiilor ţinute sub presiune.

Horoscop Taur
Succesul unui demers legislativ sau al unei colaborări cu cineva din străinătate poate fi asigurat printr-o conduită impecabilă, îmbinând armonios profesionalismul cu diplomaţia. Eşti conştient că rezultatele nu vor apărea imediat, aşa că îţi este mai uşor să-ţi asumi un efort susţinut pe o perioadă mai mare. Relaţiile cu colegii însă pot ascunde tensiuni mocnite şi ar fi indicat să te fereşti de orice speculaţii sau vorbe aruncate întâmplător, care se pot întoarce împotriva ta.

Horoscop Gemeni
Atâta timp cât îţi păstrezi doza de realism referitor la drumul pe care ai ales să mergi, atitudinea precaută, uşor bănuitoare dar realistă, îţi va fi de folos, inclusiv din punct de vedere financiar atunci când doreşti să te angajezi într-o colaborare. În plus, te ajută să faci o revizuire a tuturor documentelor, nelăsând loc de confuzii. În sfera relaţiilor intime, preferi să-ţi cenzurezi neliniştile faţă de partener, riscând să fii acuzat că nu te implici suficient, că poate nu-ţi pasă.

Horoscop Rac
Astăzi doreşti ca atmosfera din relaţiile parteneriale, inclusiv cele cu persoana iubita să reflecte bucuria asumării angajamentelor şi mai puţin amabilităţi sau tandreţuri siropoase. Acasă, dacă simţi că nu-ţi sunt împărtăşite dorinţele de consolidare a familiei, a căminului ca întreg, poţi fi afectat din punct de vedere emoţional. Important este să fii atent la dorinţele celuilalt, care pot fi diferite de ceee ce ţi-ai propus tu, să discutaţi la rece situaţia şi să decideţi în consecinţă.

Horoscop Leu
Astăzi eşti cu totul concentrat pe locul de muncă şi pe ceea ce ai de dus la bun sfârşit dar reuşeşti să păstrezi o atmosferă degajată chiar dacă nu-ţi manifeşti prea uşor emoţiile. Eşti perceput ca o persoană de nădejde însă nu trebuie să scapi din vedere posibilitatea de a se abuza de dorinţa ta de a ajuta, riscând să ieşi în pierdere din punct de vedere financiar. Nu uita să mai faci şi pauze, eventual în natură, şi nu te lăsa afectat de discuţii în care trebuie să spui sincer ceea ce te preocupă.

Horoscop Fecioara
Relaţiile cu copiii pot fi caracterizate astăzi de manifestarea unui tip de autoriate care nu deranjează, doar responsabilizează, arătându-te cât se poate de deschis în a discuta despre orice problemă dar, în acelaşi timp, nescăpând din vedere aspectele practice. Doar când vine vorba de bani se pot isca unele tensiuni şi poţi fi afectat de acuzaţii cum că nu ai vrea să-i răsfeţi mai mult pe cei dragi. De fapt, în toate relaţiile e necesar puţin pragmatism, fiind tentat să idealizezi excesiv.

Horoscop Balanţă
Casa şi familia sunt astăzi centrul tău de interes şi porneşti încă de dimineaţă cu intenţia de a lămuri împreună cu cei dragi chestiunea bugetului şi eventualele modalităţi de gestionare cât mai eficiente. Poate vă gândiţi chiar să achiziţionaţi nişte obiecte necesare, de folosinţă îndelungată. Dacă însă pe parcursul zilei situaţia de la locul de muncă nu oglindeşte aşteptările tale, n-ar fi exclus să te stresezi suplimentar încercând să te abţii să-ţi ieşi din fire şi să conteşti orice formă de autoritate.

Horoscop Scorpion
Un bun control al emoţiilor te poate ajuta astăzi să te prezinţi în faţa oricărei comisii de examinare într-o manieră plăcută dar, în acelaşi timp, sigur pe sine. Felul cum îţi prezinţi argumentele reflectă o natură ambiţioasă, calculată, dar mai ales matură şi vei prefera să-ţi ocupi timpul rezolvând agenda încărcată decât să-ţi manifeşti sentimentele. De fapt, deşi iubirea îţi dă ceva fiori, preferi să te menţii mai retras, ascunzând într-un mod abil nesiguranţa şi temerile din subconştient.

Horoscop Săgetător
Deşi există pe fundal tentaţia de a te arunca în nişte investiţii riscante vizând căminul, astăzi poţi găsi controlul, abţinându-te să faci cheltuieli. Păstrează ideile creative care-ţi vin acum pentru un moment ulterior când toate aspectele vor deveni mai clare. Un oarecare disconfort cauzat de bani sau anumite valori planează şi în cercul tău de cunoştinţe, menţinând o stare de tensiune mocnită şi care musai trebuie readusă în discuţie şi clarificată cât de curând.

Horoscop Capricorn
Speranţele tale de viitor par să fie cât se poate de realiste şi-ţi urmezi calea încet şi sigur, având grijă în acelaşi timp să menţii o imagine diplomată, demnă de încredere. Însă, socoteala de acasă precum că vei reuşi să ţii sub control atât zona carierei, cât şi cea familială se poate da oricând peste cap, la fel şi starea ta de spirit, mai ales atunci când aşteptările tale dar şi cele ale şefilor par a nu se armoniza. Ţine minte însă că emoţiile cenzurate îţi stresează suplimentar organismul.

Horoscop Vărsător
Astăzi preferi o atitudine mai retrasă, mai puţin dornică de socializare atât în ceea ce priveşte dragostea dar şi în relaţiile definitorii pentru ţine din zona profesională. Cum energia ta nu revine la cote optime decât spre seară, ar fi util să analizezi la rece şi în linişte posibile probleme legate de o colaborare cu cineva din străinătate. În plus, nici demersurile legislative nu par să se soluţioneze în favoarea ta, fiind sursa unor nemulţumiri sau frustrări.

Horoscop Peşti
Chiar dacă empatia şi dorinţa de a ajuta sunt mai pregnante în această perioadă, reuşeşti cumva să faci într-o manieră diplomată puţină ordine în cercul tău de amici. Astfel, păstrezi alături doar pe cei care îţi oferă oportunităţi solide de dezvoltare personală sau care te susţin în demersurile la care aspiri. Posibilele tensiuni riscă să apară însă dacă nu te pui de acord în privinţa unei colaborări care implică şi investiţii speculative dar poţi aştepta seara pentru un plus de intuiţie.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro