Horoscop 26 ianuarie 2023. Magia e în aer, se ridică energiile cosmice negative

Horoscop 26 ianuarie 2023. Horoscopul zilei îndeamnă nativii să fie mai relaxați și să lase lucrurile să decurgă cât mai natural. Nimic din ce este al vostru nu va putea veni forțat către voi!

25 ian. 2023, 13:53
Horoscop 26 ianuarie 2023. Magia e în aer, se ridică energiile cosmice negative

Horoscop 26 ianuarie 2023 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Este o zi a emoţiilor extreme, căci poţi trece de la fericire la disperare într-o clipă. Sau invers: acum eşti jos, lipsit de orice speranţă, şi apare ca din senin un miracol care te propulsează direct în vârf. Nu privi lucrurile ca şi cum nu mai pot fi modificate, pentru că surprize pot apărea oricând şi te poţi trezi în faţa unei masive răsturnări de situaţie. Nici fericirea nu rămâne veşnică, nici suferinţa nu ţine la nesfârşit, ca atare trebuie să fii conştient că poţi cunoaşte ambele feţe ale medaliei în aceeaşi zi: şi sus, şi jos, dar aşa e viaţa: un montagne russe continuu!

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Munceşti cu pasiune, pentru că te ocupi de un proiect care are şi implicaţii financiare excelente, dar şi un sentiment de satisfacţie interioară. Când lucrezi cu plăcere, e clar că şi rezultatele vor fi grozave, de aceea tragi tare, convins că ceea ce te aşteaptă la final va aduce fericire în suflet, dar şi bani în cont. Merită efortul, oricât de greu poate părea, şi cum eşti suficient de bine motivat, nu contează cât va mai dura până se vor vedea efectele. Important e că ai garanţia că la capăt te aşteaptă ceva minunat!

Horoscop 26 ianuarie 2023 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Dacă ai o zi dificilă la serviciu, lasă toate grijile la uşă, nu le trage după tine şi acasă! Nu merită cei dragi supărările tale, stresul tău de peste zi, frustrările acumulate, ci acasă trebuie să fii alt om, deschis, vesel, optimist, pentru că cei dragi merită tot ce-i mai frumos. Chiar dacă eşti pe cale să explodezi de la nimic, abandonează acest gând, opreşte-ţi nervii în faşă, şi ai să vezi că atmosfera din jurul tău se va ameliora vizibil. Cineva trebuie să se abţină când apar motive de enervare, şi de data aceasta tu eşti acela. Mai înţelept, mai lucid, mai tolerant, taci la momentul potrivit, şi astfel nu laşi furtuna să se instaleze în preajma ta.

Horoscop februarie 2023. Zodia fericită a lunii! Va avea noroc triplu la bani, carieră și în iubire

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de joi, 26 ianuarie 2023 Rac
Luna se află în zodia Scorpionului, care guvernează sectorul creativității și al plăcerii, iar acesta este un moment excelent pentru a te conecta cu partea ta spirituală și a te concentra pe ceea ce te face fericit. Permite-ți să te pierzi în ceea ce îți atinge cu adevărat inima și îți oferă o apreciere puternică pentru frumusețea din jurul tău. Dacă te-ai simțit deconectat de bucuriile vieții, acesta este momentul să te angajezi din nou în activități care te fac fericit.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de joi, 26 ianuarie 2023 Leu
Este posibil să te simți un pic în întuneric astăzi. Luna se află în semnul zodiacal al Scorpionului, în sectorul casei și al familiei pentru tine, iar natura ta protectoare ar putea să te facă să simți că vrei să aperi o anumită persoană. Dar cum va învăța cineva să se descurce mai bine dacă nu înțelege consecințele naturale ale acțiunilor sale?

Horoscop 26 ianuarie 2023 FECIOARA

Chiar ai nevoie de o conversatie intelectuala chiar acum. Este foarte probabil sa ai chef sa ai o discutie cu cineva. Cand lucrurile merg prost, relatiile tale personale devin din ce in ce mai puternice. Reprezentantii singuri ai semnului se pot familiariza cu aerul. Volumul tau de munca nu va fi prea mare si unii dintre colegii tai te vor ajuta in cariera. Incercati sa utilizati reducerile ca o modalitate de a economisi mai multi bani.

BALANTA

Evenimentele pe care le asteptati cu pasiune pot fi amanate astazi. Dar nu te descuraja si fii optimist. Incercati sa va pastrati finantele in siguranta, poate fi o zi grea cand este mai greu sa obtineti profit si costurile cresc la fiecare pas. Astrele nu recomanda sa te retragi in tine, sa te inconjori de oameni energici si sa iei un exemplu de la ei suna mai bine. In aceasta zi, ar trebui sa fii atent la sanatatea ta si sa faci niste sporturi active.

Horoscop februarie 2023. Ce zodii vor fi binecuvântate în această lună

SCORPION

Aceasta zi poate schimba modul in care va priviti situatia financiara. In sectorul financiar, aceasta zi nu este de bun augur, asa ca ramaneti jos o vreme. Este probabil ca familia ta sa iti ofere motivatia de care ai nevoie pentru a avansa la urmatorul nivel in viata ta profesionala. Vei fi deranjat de sentimentul de singuratate. Pentru familia Scorpion, aceasta poate fi o zi emotionanta, asa ca pastrati-va calmul si incercati sa mentineti o atmosfera armonioasa.

SAGETATOR

Astazi este ziua in care sa fii increzator si sa ai incredere in intuitia ta. Daca ceva nu se simte in regula, atunci este asa cum este. Nu va puneti in situatii potential rele sau periculoase. Daca sunteti implicat in investitii in afaceri, atunci astazi veti fi foarte norocos cu afacerile dvs. Situatia ta financiara a fost foarte stabila in ultima vreme. Daca va ganditi sa cumparati o proprietate sau o masina, amanati-o pentru o alta zi. In viata personala, esti irezistibil, mai ales fata de semnele de aer. Ai grija cu cine alegi sa flirtezi inapoi.

CAPRICORN

E timpul pentru introspectie. Fiecare sentiment are propriul „de ce”. Intreaba-te de ce te simti asa cum te simti si apoi continua sa sapi mai adanc. Daca sunteti intr-o relatie de lunga durata, atunci astazi poate fi ziua in care discutati subiecte mai serioase precum casatoria si copiii. Reprezentantii singuri ai semnului in aceasta zi pot simti in special singuratatea lor. Jupiter iti trimite energie buna din punct de vedere financiar.

Horoscop 26 ianuarie 2023 VARSATOR

Trebuie sa lucrezi putin mai mult la increderea ta, dar altfel te descurci grozav. Din punct de vedere emotional, te simti bine si stabil. Daca esti intr-o relatie, astazi ar fi o zi grozava pentru o intalnire individuala. Reprezentantii singuratici ai zodiilor vor intalni un Scorpion atractiv, dar manipulator. Asteptati o promovare. Astazi este o zi buna pentru afaceri, dar cunoaste-ti limitele.

Horoscop 26 ianuarie 2023 PESTI

S-ar putea sa va simtiti putin obosit astazi. Prietenii tai vor sti sa te inveseleasca. Simti ca dragostea pe care o ai pentru partenerul tau nu are limite si stii ca este reciproca. Reprezentantii singuratici ai semnelor de astazi sunt bine pe cont propriu. In aceasta zi, numarul 4 va va aduce noroc. Poate ca poti ajuta un prieten sau pe cineva pe care il cunosti de multa vreme, imprumundu-i bani.