Horoscop 26 mai 2014: Ziua de luni aduce noutăţi deosebite

Horoscop 26 mai 2014: Ce v-au rezervat astrele pentru prima zi a săptămânii. 

26 mai 2014, 04:02
Horoscop 26 mai 2014: Ziua de luni aduce noutăţi deosebite

Horoscop 26 mai 2014 Berbec
Se pare ca debutul saptamanii iti aduce informatii pretioase legate de veniturile tale. Ti se vor rotunji veniturile, datorita eforturilor depuse la serviciu. Tentatia de a cheltui pentru ingrijirea ta personala sau pe diverse mofturi este la cote alarmante, de aceea fii prudent. Este bine sa faci economii, sa cheltuiesti strictul necesar si sa eviti planurile financiare de anvergura. Energia vitala este fluctuanta, fiind nevoie sa iti selectezi treburile prioritare.

Horoscop 26 mai 2014 Taur
Posibilitatile de afirmare sunt mari astazi. Ai putea sa iti revizuiesti planurile de viata, dar si atitudinea fata de ceilalti si felul in care abordezi provocarile cotidiene. Tempereaza-ti reactiile, pentru ca ai tendinta de a te infiltra in treburile altora fara acordul si dorinta lor. Dupa-amiaza ti-ar prinde bine o terapie naturista pentru relaxare, o plimbare in aer liber sau o discutie amicala cu cineva drag. Fereste-te de activitati obositoare!

Horoscop 26 mai 2014 Gemeni
Esti retras si greu observabil astazi in peisajul cotidian. Sunt momente bune pentru a te gandi pe indelete la noi directii de viata, insa fara sa le spui si altora. Prietenii iti pot fi sfatuitori de nadejde, dar ar fi bine ca mai intai sa iti asculti vocea interioara. Sanatatea este vulnerabila, de aceea ocupa-te doar de prioritatile usor de realizat. Dupa-amiaza rezerva-ti momente de odihna, relaxare in natura sau dormi mai mult.

Horoscop 26 mai 2014 Rac
Ziua iti aduce noutati deosebite in relatiile cu prietenii. Temele de discutie sunt legate de zona socio-profesionala in care activezi sau iti doresti sa activezi in viitor. Asculta ce iti spun ceilalti, dar tu vorbeste cat mai putin. Posibil sa iti displaca unele sfaturi sau referinte vizavi de prestatia ta sociala, dar ai incredere ca tot ce afli astazi este spre binele tau. Pe de alta parte ar fi momentul oportun sa iti largesti cercul de prieteni, acceptand si alte personaje in apropierea ta. 

Horoscop 26 mai 2014 Leu
Debutul saptamanii va pune luminile rampei pe tine. Vrei nu vrei, toata lumea va avea asteptari mari de la tine, fie ca este vorba despre sfera profesionala, fie despre cea familiala. Alegeti cuvintele si gesturile cu grija, deoarece totul va fi observat si discutat. Relatiile cu sefii sunt frecvente, dar tu vei fi cel care va trebui sa dea explicatii variate vizavi de felul in care merg lucrurile la serviciu. Si tot tu vei fi cel castigat la finalul acestei zile!

Horoscop 26 mai 2014 Fecioara
Bagajul tau informational si educativ va fi scos la iveala pe parcursul acestei zile. Fie ca trebuie sa sustii probe, interviuri pentru a obtine un loc de munca, fie ca te afli intr-o forma de scolarizare, procesele de invatare-evaluare sunt accentuate. Recomandabil este sa te prezinti cum se cuvinte, pentru a crea o imagine cat mai fidela despre tine si capacitatile tale mentale. Calatoriile in strainatate sau relatiile cu persoanele aflate in alte tari sunt alte teme importante. 

Horoscop 26 mai 2014 Balanta
Ziua este favorabila achitarii facturilor sau relationarii cu institutiile financiare. Tot ce tine de capitolul financiar poate fi rezolvat astazi cu succes. Pe de alta parte verifica bugetul de venituri si cheltuieli. Posibil ca partenerul de viata, rudele sau colaboratorii profesionali sa foloseasca mult si bine din resursele tale materiale. Si totusi, ar trebui sa iti rezervi momente pentru a te gandi pe indele de ce se petrec lucrurile asa. Raspunsul te-ar putea uimi, dar si linisti.

Horoscop 26 mai 2014 Scorpion
Este o zi in care relatiile parteneriale sunt puse sub lupa. Pe de o parte vin informatii interesante despre colaborari profesionale noi. Insa, pe de alta parte, relatia cu partenerul de viata este tensionata. Poate datorita faptului ca esti foarte preocupat cu activitatile de la servici, nu iti mai ramane timp si pentru cei dragi. Organizeaza-te astfel incat sa fii prezent si activ, atat la serviciu cat si acasa. Dupa-amiaza ti-ar prinde bine o iesire in oras alaturi de cineva drag. 

Horoscop 26 mai 2014 Sagetator
La serviciu se anunta zarva mare. Sarcinile de lucru vin in avalansa, iar colegii nici gand sa iti fie prin preajma. Fii prudent, deoarece esti distrat si cu gandul la aventuri sentimentale. Pe de alta parte, organismul iti poate crea neplaceri, intrucat este vulnerabil in special pe segmentele gatului. Foloseste remedii naturiste pentru imbunatatirea starii tale generale si evita pe cat posibil, tratamentele alopate. Dupa-amiaza sunt momente bune pentru un hobby.

Horoscop 26 mai 2014 Capricorn
Ziua este favorabila activitatilor legate de copii sau alaturi de persoana iubita. Cu toate ca esti preocupat mai mult cu treburile gospodaresti, printre picaturi ocupa-te si de cei dragi. Planuieste o petrecere surpriza, o iesire in natura la care sa inviti pe cei apropiati sau actiuni de genul hobby. Chiar daca pe moment poti intampina neplaceri, mai ales sentimentale, sunt aspecte pasagere pe care le poti depasi fara probleme.  

Horoscop 26 mai 2014 Varsator
Debutul saptamanii iti aduce in atentie problemele familiale si treburile casnice. Dorinta de a-ti petrece mai mult timp acasa, printre cei dragi este la cote mari si ar trebui sa ii dai curs. Sunt posibile tensiuni in relatiile cu membrii familiei, fie datorita unor rude si prieteni apropiati, fie datorita calatoriilor tale frecvente din ultima vreme. Echilibreaza-ti activitatile astfel incat sa acorzi suficient timp si energie in toate domeniile vietii cotidiene.

Horoscop 26 mai 2014 Pesti
Se intrezaresc mai multe calatorii pe distante scurte, fie pentru a rezolva chestiuni profesionale, fie pentru vizite la persoanele din anturajul apropiat. Se recomanda prudenta in vorbe si fapte, deoarece exista riscul sa spui sau sa faci ce trebuie bine tainuit. Pe de alta parte ziua, iti aduce momente favorabile discursurilor oficiale sau dialogurilor colegiale necesare in buna desfasura a activitatilor de la serviciu.  

Horoscop oferit de 
www.astrocafe.ro