Horoscop 26 martie – 1 aprilie 2018. Banii vin sau pleacă de la tine? O săptămâna complicată pentru unele zodii

Horoscop saptamanal BANI. Banii nu sunt totul dar ei te ajuta sa traiesti o viata confortabila. Te intrebi daca se indreapta spre tine abundenta financiara sau ce relatie ai cu banii saptamana 26 martie – 1 aprilie 2018?

26 mart. 2018, 03:47
Horoscop 26 martie – 1 aprilie 2018. Banii vin sau pleacă de la tine? O săptămâna complicată pentru unele zodii

inand cont ca Mercur si-a inceput de curand miscarea retrograda pana pe 14 aprilie dar si ca saptamana analizata se va incheia cu Luna plina albastra din 31 martie, a doua Luna plina a lui martie, iata cum sunt influentate energiile din sectorul financiar pentru fiecare zodie in parte:

Citeste aici si horoscopul general al saptamanii 26 martie – 1 aprilie 2018. 

Horoscop saptamanal BANI. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Cu totii suntem nascuti cu aspiratia sa avem succes la bani. Uneori este ca si cum ei curg in cascada si alteori ca si cum e nevoie de pasi de copil mic ca sa ajungi la ei. Pentru saptamana aceasta, pentru tine este valabil al doilea exemplu de mai sus. Nu te implica in niciun subiect major financiar pentru ca nu ti-ar aduce decat anxietate. Este valabil pentru moment doar sa fii multumit cu ceea ce este. Cu toate ca nu se prevede vreun castig material major, te vei descurca cu usurinta prin cheltuielile zilnice. 

Horoscop saptamanal BANI. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Este mai bine sa ai ceva decat nimic. O abordare filozofica a acestui adevar universal te va ajuta sa fii fericit si vesel intr-o saptamana in care nu se intampla nimic major pe planul financiar cu exceptia unor mici castiguri. Cel putin acesti bani ce iti vin iti mentin spiritul treaz, anticipand vremurile bune ce vor veni. Fii multumit cu venitul tau lunar si tine-ti sub control atat ce castigi cat si ce cheltuiesti. Astfel, te vei descurca cu investitiile neprevazute si cu ce ai de cheltuit zi de zi. 

Horoscop saptamanal BANI. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Saptamana aceasta va trebui sa inveti arta de a fi multumit. Fii fericit si satisfacut cu orice primesti. Asta te va salva de la multe dezamagiri financiare. Tine minte ca speranta este cea care te tine si de duce pe malul succesului. Nu se intrevad cheltuieli majore care sa dea peste cap statusul financiar care se prezinta intr-o stare puternica.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.