Horoscop 26 martie-1 aprilie 2018 Oana Hanganu. Luna Albastră aduce schimbări pentru zodii

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 26 martie-1 aprilie 2018. Încă o Lună Albastră aduce schimbări pentru zodii! Află cine primește bani, cine se întoarce la o fostă iubire și cine are mari șanse în plan profesional!

23 mart. 2018, 15:41
Horoscop 26 martie-1 aprilie 2018 Oana Hanganu. Luna Albastră aduce schimbări pentru zodii

Berbecii care vor să renegocieze un contract sau să obțină o promovare trebuie să profite de conjunctura favorabilă de joi dimineață. Vineri, colegii trag sfori” în defavoarea lor. Weekend-ul, provocator pentru relații.

Taurii idealizează foste iubiri și își critică actualul partener. În profesie, vor schimbări, dar trebuie să mai aștepte. În 31 martie, planeta Venus intră în zodia lor și, până în 24 aprilie, va fi aliatul lor de nădejde.

Horoscop Minerva 25 – 31 martie 2018: pentru unii, lucrurile merg ca pe roate, pentru alţii…PREVIZIUNILE SĂPTĂMÂNII

Gemenii sunt tentați să ”calce strâmb”. Cei singuri își pot întâlni sufletul-pereche, dar Mercur retrograd face ca relația să se lege greu, cu retrageri și reveniri. Unii nativi se plictisesc de acest ”dans” și renunță prea devreme.

Racii pot lua decizii importante legate de casă ori familie. Unii nativi vor să se căsătorească, alții vor o afacere de familie sau vor să își cumpere o casă mai frumoasă. Dar deciziile de acest fel ar trebui puse în practică după data de 15 aprilie!

Leii care au nevoie de bani se pot baza pe ajutorul unei rude. În carieră, veștile bune se lasă așteptate, chiar dacă nativii au relații excelente cu șefii. În weekend pot să apară schimbări în plan sentimental. De exemplu, idila cu un coleg.

Fecioarele care visează la un partener de peste mări și țări au astrele de partea lor. Cele care au o relație trebuie să renunțe la spiritul critic exagerat. În plan financiar, nu au motive de nemulțumire. Banii vin, dar trebuie cheltuiți cu măsură

Citeşte ai multe pe huff.ro