HOROSCOP 26 MARTIE – 1 APRILIE: Cum stai cu dragostea în ultima săptămână a lunii

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

25 mart. 2018, 08:47
HOROSCOP 26 MARTIE – 1 APRILIE: Cum stai cu dragostea în ultima săptămână a lunii

BERBEC

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan sentimental în aceste zile. Încă de la începutul acestei săptămâni, lucrurile par să meargă din ce în ce mai bine pentru tine şi persoana iubită. Chiar dacă eşti singură, norocul este de partea ta şi îţi va scoate în cale bărbatul mult visat. Nu porni la drum cu mari speranţe, ci trăieşte clipa fără să te gândeşti la ce va urma!

TAUR

Dacă eşti singură, în această săptămână ai putea fi remarcată de o persoană interesantă. Nu trebuie să faci nimic altceva decât să fii tu însăţi şi va fi de ajuns. Nativele implicate într-o relaţie trebuie să acorde o mai mare atenţie partenerului de viaţă, încercând să îşi facă planurile pentru doi. Cuplurile de lungă durată pot fi ameninţate de monotonie.

GEMENI

E un moment perfect pentru a încerca să te implici într-o relaţie amoroasă. În primele zile ale acestei săptămâni, dar mai ales în weekend, se anunţă întâlniri care mai de care mai interesante. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, e de ajuns să faci tot ceea ce făceai deja până acum, cu excepţia faptului că trebuie să îţi acorzi şi ţie mai multă atenţie, nu doar partenerului. 

RAC

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan sentimental în această săptămână, mai ales dacă nu ai un iubit. Acum mai mult decât niciodată ai şansa de a cuceri pe oricine pui ochii. Dai dovadă de şarm şi flirtezi mai eficient decât oricând. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, relaţia cu partenerul de viaţă se îmbunătăţeşte datorită comunicării intense dintre voi doi. 

Citeşte mai mult pe eva.ro