HOROSCOP 26 MARTIE 2015: Ce v-au rezervat astrele joi

Horoscop 26 martie 2015: Vezi ce îți rezervă astrele pentru fiecare zodie. 

26 mart. 2015, 04:25
HOROSCOP 26 MARTIE 2015: Ce v-au rezervat astrele joi

Horoscop 26 martie 2015 – Berbec 

Misca-te in voie, pentru ca azi nu-ti interzice nimeni sa incalci anumite reguli. Cu cat ai mai mult curaj sa spui ce vrei si sa faci ce doresti, cu atat succesul e mai aproape. Numai de tine depinde sa pornesti azi un proiect indraznet, complet nou, chiar daca nu stii, deocamdata, incotro duce. Important e felul cum iei startul, deci investeste in acest prim pas doar gandire pozitiva, optimism, energie, chef, elan, entuziasm, tonus ridicat, tot acel arsenal de resurse pozitive care vor cladi ceea ce visezi. Nu te baza pe nimeni, ci doar pe fortele tale, pentru ca tu esti singurul care trage aceasta caruta. In fond, nici nu e o caruta grea!

Horoscop 26 martie 2015 – Taur
Se citeste pe chipul tau o mai mare siguranta, incredere deplina in ceea ce reprezinti, atitudine ce te va ajuta sa duci la indeplinire cu succes orice activitate care depinde de tine. Faptul ca esti atat de sigur pe tine te sustine in orice actiune care necesita un consum mare de energie, care cere rezistenta, vointa si rabdare. Ai convingerea ca la finalul acestui efort sustinut te asteapta un moment de glorie, care va incununa cu succes o etapa de lunga durata in care ai investit tot ce aveai mai bun. Cat timp te privesti pe tine insuti cu un tonus atat de pozitiv, reusita nu e departe!

Horoscop 26 martie 2015 – Gemeni
Micile rautati ar trebui sa ramana mici, deci fa un efort sa nu alimentezi cine stie ce conflict, dar nici sa cazi in capcana altuia, pentru ca azi ai alaturi de tine oameni cu intentii nu tocmai pozitive. Daca te enervezi pe parcursul zilei, ai tendinta de a te intoarce acasa un pachet de nervi si pe cine iti eliberezi tu nervii? Pe familie, desigur, care nu are nicio vina. Ba chiar ar putea interpreta gresit iritarea din vocea ta, ca si cum ai avea ceva impotriva lor. Lasa toate problemele la usa cand te intorci acasa, si daca si ceilalti sunt nervosi, amintiti-va de iubire si diplomatie pentru a dezamorsa rapid bomba.

Horoscop 26 martie 2015 – Rac
Nu toate visele se implinesc, de aceea trebuie sa discerni clar, astazi, care sens merita urmat catre scopul tau cel mare. Sunt momente cand mai renunti la unele aspecte neimportante, cand mai schimbi din mers directia, cand mai faci si compromisuri. Vei vedea ca toate aceste sacrificii de pe parcurs au si ele rostul lor, chiar daca, pe moment, ai impresia ca tot tu esti cel care trece cu vederea, ca tot dai de la tine iar si iar. Nu le considera esecuri, ci e ca si cum, pentru ca balonul tu sa se inalte, mai arunci din sacii cu nisip. Asta faci si tu acum: arunci bagajele care nu-ti trebuie!

Horoscop 26 martie 2015 – Leu
Protejeaza-te singur, pentru ca te afli intr-un mediu tensionat, in care planeaza numai energii negative. Numai tu poti tine la distanta influentele nefaste, ca atare inchide poarta inimii si nu lasa pe nimeni sa se apropie de tine. Sunt prea multi oameni care abia asteapta sa otraveasca mediul cu vorbele lor urate, cu injuriile si criticile lor, si tu ai putea cadea usor prada atacurilor lor energetice, dar detii toate resursele pentru a te inconjura cu o platosa protectoare de care nimic nu mai trece. Nu raspunde provocarilor, nu vorbi cu nimeni, nu face confidente, deci blocheaza orice dialog cu astfel de oameni cu influente nocive.

Horoscop 26 martie 2015 – Fecioara
Nu esti bine inteles de unii care spun nu la tot ce le propui, semn ca nu le-ai explicat foarte clar ce intentii ai. Vorbeste-le pe intelesul lor, concis si la obiect, nu te abate de la subiect, pentru ca mesajul tau trebuie sa fie perceput corect daca nu vrei sa se nasca tensiuni inutile. Unii pot trata orice critica venita de la tine, chiar si una meritata, ca atac la persoana, tocmai de aceea trebuie sa ai grija ce cuvinte folosesti. Nu-ti ascunde parerile, spune-le sincer in fata, dar fa-o in asa fel incat sa nu generezi suparari din cauza unor eventuale interpretari eronate. Nu-ti convine ceva? Exprima-te liber, dar cu idei bine argumentate logic.

Citeşte mai mult pe revista TEO