Horoscop 26 Martie 2015: Probleme economice la Balanţe?

Horoscop 26 Martie 2015. Capricornii obțin rezultate bune dacă lucrează împreună cu un prieten de încredere, iar Balanțele trebuie să rezolve problemele economice, potrivit Bewoman.ro.

25 mart. 2015, 10:28
Horoscop 26 Martie 2015: Probleme economice la Balanţe?

Horoscop zilnic berbec Joi 26 Martie 2015

Este o zi propice pentru a îmbunătăți abilitățile dumneavoastră și de a învața noi competențe care vă permit să aspirați la o poziție mai bună. În dragoste, persoana iubită este determinată să împărtășească cu dvs bucurii și speranțe.

Horoscop zilnic taur Joi 26 Martie 2015
Trebuie să fiți conștienți de toate detaliile care vi se cer atunci când vă angajează cineva. Nu lăsați nimic la voia întâmplării. În dragoste, ați putea să aveți câteva romanțe trecătoare, bazate exclusiv pe atracție fizică. Vă puteți bucura de o sănătate bună.

Horoscop zilnic gemeni Joi 26 Martie 2015
Poate ar trebui să depuneți mai multe eforturi pentru a obține rezultate imediate în proiectele dvs, mai ales dacă aspirați să obțineți beneficii economice. La nivel emoțional, sentimentele dvs profunde pentru persoana iubită sunt mai puternice.

Horoscop zilnic rac Joi 26 Martie 2015
Fiți foarte atent pentru a evita eventualele erori în unele sarcini importante. Evitați să fiți distras de alte probleme sau întrebări. La nivel emoțional, este posibil să aveți posibilitatea de a intra în vorbă cu cineva care vă atrage.

Citeste continuarea pe Bewoman.ro