Horoscop 26 noiembrie 2020. Ai șanse mari să-ți găsești drumul pe care să mergi de-aici înainte

Horoscopul 26 noiembrie 2020. Soarele in Sagetator face trigon cu micutul vindecator Chiron. Este timpul sa verifici ce mai faci. Esti aliniat cu telurile tale? Chiron poate fi un mare mentor, exact ce ar avea nevoie Luna in Berbec pentru a-ti gasi drumul. Cu atat de mult "Foc" pe cer, sansele sa fie totul in liniste si pace sunt destul de mici. Iar pe masura ce Luna calatoreste spre iesirea din Berbec, se intalneste cu Pluto, Jupiter si Saturn, in seriosul Capricorn. Pune lucrurile la punct si termina ce ai de rezolvat!

26 nov. 2020, 00:05
Horoscop 26 noiembrie 2020. Ai șanse mari să-ți găsești drumul pe care să mergi de-aici înainte
horoscop 26 noiembrie 2020

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop 26 noiembrie 2020 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Se pare ca esti intr-o stare mai spirituala dar nu o lasa sa iti afecteze abilitatea de a te focusa pe rutinele importante care iti face viata sa mearga mai departe functionala. O influenta pozitiva si ezoterica ce apare zilele acestea ar putea foarte usor sa te faca sa evadezi in idei si vise despre cum ar fi fost daca sau cum ar fi daca. Ai insa noroc ca o companie prietenoasa si activitatile zilnice te pot ajuta sa fii mai mult impamantat.

Horoscop 26 noiembrie 2020 TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Cu un numar de astre prezente intr-un sector sensibil al tau, multe din cele ce s-au intamplat in lunile anterioare au fost conduse de emotii adanci si de aspecte ce nu au fost niciodata rezolvate complet. Intr-adevar, prudentul Saturn iti ofera o oportunitate foarte buna sa lucrezi asupra acestor aspecte cu cineva in care ai totala incredere.

Horoscop 26 noiembrie 2020 GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Daca te confrunti cu situatia de a te ocupa de o situatie care credeai ca se terminase, sa stii ca este motiv de bucurie. Asta se poate datora lui Marte care te incurajeaza sa revizitezi situatia pentru ca poate ai scapat din vedere un detaliu crucial. Orice apare in lumina poate suci lucrurile si poate crea o diferenta majora pentru rezultatul final. Disponibilitatea de a persevera este deasemenea un factor major in rezolvare.

Horoscopuș zilei RAC (22 iunie – 23 iulie)

Pot fi unele vremuri in care ai prefera sa faci aproape orice decat sa te confrunti cu anumite emotii. Totusi, optimistul Jupiter si Neptun cel cu compasiune te incurajeaza sa nu opui rezistenta, ci chiar sa intampini aceste emotii. Permitandu-le sa se miste in felul lor in loc sa te opui lor poate fi foarte eliberator si plin de energie pentru tine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.