HOROSCOP 26 OCTOMBRIE 2018: Ce au rezervat astrele de Sfantul Dumitru 2018. Se anunţă multe petreceri!

HOROSCOP Sagetatorii au nevoie de o schimbare in viata lor. Pe de alta parte, Capricornii sunt sfatuiti sa-si aleaga cu mai multa grija prietenii. Afla si tu ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de vineri.

25 oct. 2018, 13:51
HOROSCOP 26 OCTOMBRIE 2018: Ce au rezervat astrele de Sfantul Dumitru 2018. Se anunţă multe petreceri!

HOROSCOP BERBEC

Ai mare grija ce alegi astazi, pentru ca esti in fata unei decizii si nu esti foarte atent la consecintele alegerii tale. Ai tendinta de a trata totul in gluma, de parca optiunile disponibile ar fi floare la ureche, dar mai tarziu s-ar putea sa incepi sa te gandesti daca nu cumva cealalta varianta era mai buna. Cantareste lucid si serios sensul pe care vrei sa pornesti, chiar daca s-ar putea sa primesti la pachetul si norocul de a ti se oferi, la nevoie, si o a doua sansa. Totusi ce-ar fi sa faci alegerea buna din prima?

HOROSCOP TAUR

Primesti o veste cu tenta oficiala pe care te poti baza in proiectele tale profesionale de viitor. E ca si cum ai primi o certificare, o garantie scrisa sau un document de necontestat ce va sta la temelia ascensiunii tale in cariera. Stii mai bine spre ce te indrepti, esti mult mai sigur pe scopul tau de acum inainte iar oamenii pe care ii intalnesti in drumul tau spre succes te sustin si iti sunt de folos in atingerea scopurilor tale. Ai mereu ceva util de invatat din contactul cu persoanele cu functii cheie la usa carora trebuie sa bati acum.

HOROSCOP GEMENI

Ai impresia ca s-au strans in jurul tau numai oameni critici, recalcitranti, pusi pe harta si, cu asemenea anturaj, bati pasul pe loc fara sa construiesti nimic bun. Decat cu asemenea tovarasi, mult mai bine ti-ar fi de unul singur, ca atare, daca vezi ca nu te poti integra deloc in grupul strans in jurul tau, mai bine faci opinie separata si incerci sa-ti duci treburile la capat fara ajutorul nimanui. Adevarul e ca, decat cu asa tovarasi, care spun nu la tot ce propui, care comenteaza tot ce faci, mai degraba te izolezi pentru o zi si-ti vezi de treburile tale fara a te consulta cu nimeni. N-ai cu cine coopera azi!

HOROSCOP RAC

Este o zi perfecta, vestile bune si evenimentele fericite dau navala in calea ta. Ar fi culmea sa nu profiti din plin de tot ce ti se ofera pe tava, pentru ca o poti numi una dintre cele mai optimiste zile din ultima perioada. Te intalnesti cu oameni care te iubesc sincer, care te primesc cu bratele deschise, iar semnele de simpatie din partea celor care te cunosc vor veni in cantitate impresionanta si cu o energie pozitiva sporita. Se poate spune ca apare soarele pe strada ta si te invaluie intr-o caldura ce te face sa te simti bine.

HOROSCOP LEU

Familia e prioritatea numarul unul. Le acorzi mai mult timp ca de obicei celor dragi, ba chiar simti o nevoie intensa de a sta in compania lor, poate si pentru ca ei vor sti sa te faca sa te simti ocrotit si iubit dupa o perioada mai dificila. Vei vorbi mult la telefon cu familia sau sunt sanse de a face diverse vizite la rude. De asemenea, nu este exclusa o revedere cu fosti colegi de scoala sau cu persoane din trecutul tau mai indepartat, care au jucat un rol in educatia sau evolutia ta. Ii revezi cu emotie si bucurie.

HOROSCOP FECIOARA

Priveste situatia in care te afli cu maxima luciditate, nu te mai amagi singur si nici nu lasa iluzia sa te conduca. In acest moment ti se cere sa accepti realitatea asa cum e, pentru ca va fi mult mai bine pentru viitorul actiunilor incepute. Nu visa aiurea, nu construi castele de nisip, ci asculta-ti cu sinceritate si in profunzime constiinta. De acolo vin cele mai intelepte povete, cele mai benefice sfaturi, pentru ca ai mai trecut si altadata prin astfel de momente si te-ai descurcat de minune. Nu trai in visare, desi nu esti tu genul, ci lasa mintea ta limpede si precisa sa ia cele mai bune decizii, apoi accepta-le ca atare!

HOROSCOP BALANTA

A fi darnic nu inseamna a oferi lucruri concrete sau materiale, ci ajunge chiar si un gand bun transmis cuiva, la nevoie. Acolo, in mintea ta exista o idee salvatoare, un sfat sau o solutie geniala care poate scoate pe cineva drag din impas, deci pune-ti mintea la contributie si gaseste cuvintele cele mai potrivite pentru situatia de fata. Cand vei vedea cum i se lumineaza fata si zambetul ii revine pe chip, iti vei da seama cat de pretios a fost darul tau pentru el, semn ca ai jucat un rol major in depasirea unui mare hop. Direct implicat, lui nu-i venea asemenea idee, deci tu esti azi sursa unei solutii inteligente. Spune-i ce gandesti!

HOROSCOP SCORPION

Azi nu prea ai chef de nimic, te copleseste o stare de comoditate pentru ca nu esti motivat de nimic care sa te traga la treaba. Daca ai putea, ti-ai lua o zi de vacanta in care sa dormi mai mult si sa nu faci nimic complicat. Tu ai rareori astfel de momente cand lenea pune stapanire pe tine, dar probabil ai ajuns intr-un impas si nimic nu te ajuta sa depasesti piedica, de aceea te cam lasi doborat de hop. Poate o zi de pauza nu strica pentru a te detasa, a te relaxa un pic, pentru ca, iesit cumva din miezul evenimentelor, s-ar putea sa vezi mai usor solutia. Acum n-o vezi, fiind extenuat fizic si mental.

HOROSCOP SAGETATOR

Iti doresti enorm o schimbare in viata ta. Perfect: primul pas pentru a o obtine, e s-o ceri: de sus, de la astre, de la Dumnezeu, sau din interiorul tau, nu conteaza neaparat directia! Nimeni nu va suna la usa ta sa te intrebe daca nu cumva doresti cutare lucru, ci tot ce obtii in viata vine doar chemat, doar invitat, doar atras cu gandul. Detii toate resursele necesare pentru a primi tot ce ai nevoie, iar acesta e momentul cel mai bun din an pentru a incepe sa-ti faci ordine prin ganduri si dorinte. Aseaza-le pe toate pe o lista si emite-le in eter: cineva acolo sus le aude! Indrazneste deci sa chemi spre tine ceea ce visezi!

HOROSCOP CAPRICORN

Te zbati pentru o cauza in care nu cred si ceilalti, ca atare tot efortul tau de a-i convinge pare in zadar. Alege-ti cu mai multa grija tovarasii cu care sa faci echipa, pentru ca azi nu ai parte de camarazi pe aceeasi lungime de unda sau cu interese similare. Tu crezi in una, ei in cu totul altceva si, mai devreme sau mai tarziu, iti vei da seama ca ai inotat impotriva curentului. Vrei sa fii un premergator, un avangardist cu opinii diametral opuse majoritatii, iar azi vei da piept cu o multime de afronturi si refuzuri de la cei care nu sunt de acord cu viziunea ta indrazneata.

HOROSCOP VARSATOR

Judecata nu poate fi dreapta pentru toate partile, dar singura cale de a restabili echilibrul intr-o situatie tensionata pare a fi compromisul. Fie ca-ti convine sau nu, ar fi bine sa-l accepti, pentru ca e singura cale prin care nici una nici cealalta din tabere sa nu se simta defavorizata, dar nici castigatoare pe deplin. Parca ati imparti victoria, pentru ca si unii si altii sunteti nevoiti sa treceti de la voi. Nu e loc de orgolii, ci de un dram de resemnare rationala, acceptand faptul ca adevarul e undeva la mijloc si trebuie sa lase si unii si ceilalti securea razboiului. Vei vedea ca e in beneficiul tuturor acest sacrificiu, deci nu are rost sa te consideri discriminat.

HOROSCOP PESTI

Parca ai mai trecut printr-un astfel de moment, care se repeta obsedant la intervale de timp, aproape ciclic. Tocmai pentru ca nu e prima oara cand simti emotia de acum, vei sti sa-i faci fata cu brio, chiar daca nu pare a fi cea mai placuta senzatie. Esti epuizat, dar tu stii ca dupa o astfel de cadere, vine imediat si partea buna. Tu evoluezi pe o sinusoida, ba sus, ba jos, dar intotdeauna dupa un coboras esti convins ca vine iar urcusul. Il astepti cu incredere, dar profiti momentan de ritmul mai lent in care se desfasoara evenimentele. Chiar daca nu apare inca soarele la orizont, te consolezi cu o oarecare stare de liniste.