HOROSCOP 27 DECEMBRIE 2014: Ce v-au rezervat astrele pentru sâmbătă

HOROSCOP 27 DECEMBRIE 2014: Balantele trebuie sa aibe multa rabdare cu persoanele mai in varsta, iar Leii trebuie sa evite monotonia.

26 dec. 2014, 16:04
HOROSCOP 27 DECEMBRIE 2014: Ce v-au rezervat astrele pentru sâmbătă

HOROSCOP 27 DECEMBRIE 2014:

Horoscop zilnic berbec Sambata 27 Decembrie 2014
Astrele va ofera azi un val pozitiv. Este bine sa va concentrati asupra familiei, rudelor si prietenilor. Astazi va dati seama cat de valoroase sunt persoanele iubite de langa dvs!

Horoscop zilnic taur Sambata 27 Decembrie 2014
Multe din sarcinile pe care le-ati continuat sa le faceti, nu au rezolvat neințelegerile care au aparut in relatiile cu partenerul de viata. Incercati sa rezolvati aceste neințelegeri, care pana in prezent va dau bataie de cap.

Horoscop zilnic gemeni Sambata 27 Decembrie 2014
Odihna si diversitatea va vor ajuta astazi sa va bucurați de o vacanța cu adevarat relaxanta in compania familiei si a prietenilor. Aveti nevoie de suficient timp pentru sport si miscare.

Horoscop zilnic rac Sambata 27 Decembrie 2014
Veti incerca sa rezolvati problemele existente in relatiile cu un membru al familiei adult intr-un mod original. Daca treceti cu bine peste aceste divergente, veti avea posibilitatea de a va bucura de o vacanta.

Horoscop zilnic leu Sambata 27 Decembrie 2014

Daca evitati monotonia, va veți bucura de multe experiente noi si minunate. Trebuie sa va dorința sa descoperiti noi metode de relaxare. Este posibil ca multi dintre dvs se va bucurati de beneficii financiare suplimentare, care vor indeplini dorintele dumneavoastra.

Horoscop zilnic fecioara Sambata 27 Decembrie 2014
Organizati si planificati timpul in functie de dorintele dvs, dar este, de asemenea, bine sa va conformati cu dorintele perechii de cuplu. Incercati sa gasiti idei inovatoare pentru a rezolva unele probleme care privesc cei mai tineri membri ai familiei.

Citeşte mai mult pe bewoman.ro