HOROSCOP 27 decembrie 2019. O zodie are surprize în dragoste, o altă zodie primeşte un cadou scump

Astroligii au făcut horoscopul pentru 27 decembrie. La ce să se aştepte fiecare zodie în cea de-a treia zi e Crăciun se poate vedea un pic mai jos. 

26 dec. 2019, 13:06
HOROSCOP 27 decembrie 2019. O zodie are surprize în dragoste, o altă zodie primeşte un cadou scump

Berbec

Ar trebui să vă stabiliţi în această perioadă obiective clare pentru domeniul în care activaţi. Apoi, ar trebui să vă concentraţi pe îndeplinirea obiectivelor respective, fără abateri de la planul stabilit iniţial. Secretul succesului stă în ideea că trebuie să stabiliţi clar unde vreţi să ajungeţi, ce nivel doriţi să atingeţi în carieră. Trebuie să vă concentraţi pe aceste aspecte chiar şi cu riscul de a neglija alte obligaţii.

Citeşte şi Zile libere 2020. Calendarul zilelor libere. Câte pică în weekend

Taur

Astrele sunt în favoarea voastră astăzi. Vă veţi trezi cu multă energie şi încredere în forţele proprii. Sunt semne clare că, dacă reuşiţi să vă concentraţi pe ceea ce aveţi de făcut, în mod cert vor apărea şi recompensele, indiferent de natura lor. Spre seară există riscul să fiţi implicat într-un conflict, însă dacă daţi dovadă de răbdare, lucrurile se vor linişti de la sine. Important este să nu uitaţi că trebuie să lăsaţi şi de la voi într-o discuţie contradictorie.

Gemeni

Lipsa de organizare vă costă scump astăzi. Rataţi momente sau discuţii importante şi, în general, sunteţi cu cel puţin un pas în urma evenimentelor care se petrec în jurul vostru. Este nevoie de stabilirea unui plan care, în cele din urmă, să vă facă să vedeţi imaginea de ansamblu cu alţi ochi. O organizare mai bună v-ar putea ajuta inclusiv să faceţi un pas important în faţă în domeniul de activitate, eventual descoperiţi o scurtătură spre o avansare în organigrama firmei.

Rac

Este momentul perfect pentru a începe curăţenia necesară după petrecerea de Crăciun. Sunt momente în care aveţi mult de muncă şi vă simţiţi sufocaţi, însă personalitatea puternică vă poate ajuta să obţineţi ajutor de la persoane de la care nu vă aşteptaţi. Spre seară aţi putea să vă manifestaţi recunoştinţa faţă de persoanele respective eventual printr-o invitaţie la cină, chiar dacă discuţia s-ar putea transforma într-una mult prea personală.

Leu

Sunteţi mult prea concentraţi pe obţinerea de foloase materiale şi nu observaţi că o rudă apropiată are nevoie de ajutorul vostru. Este momentul ideal să faceţi o faptă bună şi să săriţi în ajutor, mai ales că problema pare una foarte gravă. Aţi putea chiar să împăcaţi cele două situaţii, respectiv să lucraţi de la distanţă şi, în acelaşi timp, să ajutaţi şi ruda respectivă, mai ales că urmează câteva săptămâni în care astrele vor lucra în favoarea voastră.

Fecioară

Vă simţiţi pregătiţi să înfruntaţi orice problemă sau orice persoană care nu este de acord cu părerea voastră într-o anumită problemă. Inclusiv la locul de muncă pot apărea discuţii încinse şi ar trebui să aveţi încredere chiar şi pentru a vă înfrunta şeful. Este foarte important să vă menţineţi punctul de vedere şi să nu daţi înapoi. Nu este cazul să faceţi sacricifii. Lăsaţi lucrurile să curgă de la sine.

Balanţă

Sunteţi mult prea concentraţi pe lucruri mărunte şi scăpaţi din atenţie elemente importante. Poate ar fi momentul să faceţi un pas înapoi şi să încercaţi să vă recuperaţi energia consumată de-a lungul unui an obositor. Nu este momentul să faceţi mai mult decât trebuie, mai ales că nici starea de sănătate nu este la un nivel optim. Luaţi-o încet, pas cu pas, şi nu vă grăbiţi să vă asumaţi responsabilităţi inutile.

Scorpion

Trebuie să vă găsiţi liniştea pentru a putea progresa în proiectele în care sunteţi implicaţi în această perioadă a anului. Reglaţi-vă respiraţia şi abordaţi orice problemă cu încredere. Nu băgaţi în seamă sfaturile primite, mai ales că s-ar putea ca ele să vină de persoane geloase pe succesul vostru. Chiar dacă faceţi un efort suplimentar pentru îndeplinirea obiectivului, trebuie să înţelegeţi că rezultatele reflectă imaginea voastră, astfel că ele trebuie să fie dintre cele mai bune.

Săgetător

Săgetătorii au nevoie de timp petrecut în familie pentru a căpăta un surplus de putere. Poate o vizită la bunici, poate o întâlnire cu prieteni care să vă ajute să vă amintiţi de întâmplări plăcute din viaţa voastră. Întoarcerea în trecut vă poate ajuta să vă amintiţi care erau cele mai mari dorinţe ale voastre la un anumit moment. Astfel vă veţi da asemenea unde aţi ajuns în viaţă şi care ar trebui să fie următorii paşi de făcut.

Capricorn

Pentru Capricorni ziua de astăzi este bazată pe emoţii. O întâlnire cu o persoană din trecut, cu care poate chiar aţi avut o relaţie, ar putea reaprinde flacăra pasiunii. Depinde doar de voi dacă vreţi ceva serios sau de scurtă durată, important e să nu permiteţi şi altora să afle de această situaţie. Cineva s-ar putea să înţeleagă greşit şi să facă din ţânţar armăsar, punându-vă într-o situaţie extrem de neplăcută şi dificilă.

Vărsător

Aveţi numeroase întrebări în minte, despre mai multe aspecte legate de viaţa voastră, însă totul se poate rezolva, dacă nu vă stresaţi prea tare. Încercaţi să gândiţi mai mult cu capul şi mai puţin cu inima pentru că din prea multă pasiune s-ar putea să faceţi greşeli de neiertat. Daţi prioritate gândurilor logice şi, în cele din urmă, renunţaţi la ideile care v-ar putea pune piedici în căutarea fericirii.

Peşti

Daţi dovadă de prea multă nervozitate, iar acest lucru vă face să deveniţi confuzi. Nu luaţi cele mai bune decizii, în special în plan financiar, ceea ce înseamnă că nu este momentul ideal să faceţi investiţii semnificative. Poate ar trebui să începeţi să practicaţi yoga sau să vă îndreptaţi atenţia către alte activităţi care să vă liniştească şi să vă ajute să treceţi peste o perioadă mai dificilă.