Horoscop 27 decembrie 2022. Schimbări neaşteptate ne pot face să plutim în derivă

S-ar putea sa ne trezim in deriva prin ape in schimbare in prezent. Luna va intra in Pestii visatori, aruncand un val peste tot. Dar inca il putem folosi pentru a face progrese atunci cand Luna face sextil cu Soarele intr-un Capricorn harnic.

26 dec. 2022, 22:43
Horoscop 27 decembrie 2022. Schimbări neaşteptate ne pot face să plutim în derivă

Horoscop 27 decembrie 2022. Eforturile noastre pot necesita mai mult foc decat de obicei, pe masura ce Luna intra intr-o cuadratura inconfortabila cu Marte. Din fericire, atata timp cat nu incercam sa jonglam cu prea multe sarcini deodata, ar trebui sa fim capabili sa ne ocupam de asta.

Horoscop 27 decembrie 2022 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Emotiile intense tind sa domine scena zilei de azi. Nu face nimic cu jumatate de masura. Este momentul sa dai totul sau nimic. Ai puterea sa ajungi la esenta oricarei situatii si nu ezita.

Daca intampini opozitii, ramai puternic. E o lectie valoroasa de invatat azi. Daca esti sincer cu tine insuti, nu ar trebui sa intampini niciun obstacol pentru ce ti-ai propus. Intra in Noul An cu tarie de caracter si incredere !

Horoscop 27 decembrie 2022 TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Poate sa fie dificil sa rezolvi orice azi. este o rezistenta destul de mare care face sa fie dificil sa actionezi total conform planurilor facute. Astazi nu e o zi buna sa te certi, lupti, ciondanesti cu nimeni, indiferent de motiv. Daca lucrurile nu ies asa cum le vrei tu, nu forta, nu impinge.

O abordare de forta nu face decat sa agraveze lucrurile si sa le faca sa fie mai rele. Ai nevoie sa practici si compromisul ca sa mentii armonia. Intampina Noul An cu flexibilitate ca sa ai parte de pace cu cei din jur !

Citeste si Al patrulea Mercur retrograd. 29 decembrie 2022 – 18 ianuarie 2023. De ce să ne ferim? Sfaturi pentru toate zodiile

Horoscop 27 decembrie 2022 GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Lucrurile pe care le credeai evidente poate ca nu sunt chiar clare sa cum aveai tu in cap. Fii constient ca sunt unele opozitii intense la planurile tale. Ai grija si de alti oameni si de emotiile lor. Vei vedea ca te poate ridica brusc un zid daca nu dai dovada de tact.

Zid intre tine si scopurile tale, zid intre tine si cei dragi. Sfatul zilei este sa iei in calcul si inima, nu numai mintea. Inima ta, inima celor dragi tie, pe care sa nu le treci sub tacere doar de dragul unor obiective pragmatice. Intampina Noul An cu mana pe inima ta !

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Citeste si Zodiile care vor deborda de fericire în 2023. Următoarele luni vor fi de poveste pentru acestea