Horoscop 27 februarie: Norocul îţi va zâmbi astăzi!

Horoscop 27 februarie: Ce v-au rezervat astrele joi, 27 februarie. 

26 feb. 2014, 20:39
Horoscop 27 februarie: Norocul îţi va zâmbi astăzi!

HOROSCOP BERBEC

Norocul îți va zâmbi, iar totul ți se va părea foarte ușor. Evită să arborezi o atitudine superioară, care îți va atrage ostilitatea celor din jur. Totodată, nu-ți arăta satisfacția foarte ușor, pentru a-ți păstra o poziție bună de negociere. Dacă nu vei da dovadă de flexibilitate în relațiile cu cei apropiați, vei avea de pierdut într-un fel sau altul. Pentru a evita apariția unei probleme financiare, cumpără doar ce îți este indispensabil.

HOROSCOP TAUR

Încearcă să nu te lași cuprinse de toanele care te caracterizează, pentru că ziua de astăzi nu va fi deloc bună pentru tine în caz contrar. Există riscul să ai un conflict cu unul dintre șefii tăi, iar cea mai bună soluție este să dai dovadă de diplomație. Unele probleme de familie rămase nerezolvate îți vor crea o stare de tensiune. N-ar trebui să te bazezi doar pe noroc chior în lucrurile pe care le întreprinzi.

HOROSCOP GEMENI

Ziua de astăzi nu va fi una favorabilă pentru relațiile sentimentale, astfel că există riscul să te ciondănești cu partenerul tău. Dă dovadă de mai multă flexibilitate în relația cu copilul/copiii, pentru că altfel te vei enerva și vei simți că ești la capătul puterilor. Evită să iei parte la o oportunitate facilă de câștig, pentru că se va dovedi a fi păguboasă.

HOROSCOP RAC

Climatul astral îți va oferi o îndrăzneală ieșită din comun, iar astfel te vei înhăma la un proiect dificil cu zâmbetul pe buze. La fel vei fi și pe plan amoros, însă există riscul să-ți apară unele bârfe. Dacă îți vei dedica timpul și energiile scopurilor pe care le ai de atins, fără să cazi în visare, vei reuși să le duci până la capăt.

HOROSCOP LEU

La muncă vei intra în contact cu unele persoane lipsite de scrupule, care îți vor face mari probleme. Există riscul să pierzi o sumă de bani, însă dacă una ca asta se va întâmpla, nu te lăsa copleșită de sentimente negative. Ai timp berechet să pui banii la loc, există lucruri mai importante pentru care trebuie să te agiți. Spre seară, partenerul tău îți va oferi o surpriză.

HOROSCOP FECIOARĂ

Vei intra într-o perioadă de reînnoire a vieții tale. În cale îți vor apărea numeroase oportunități și posibilități de a întoarce în favoarea ta unele situații mai puțin plăcute din prezent, atât pe plan financiar cât și pe plan amoros. Dacă ai copil/copii, evită să fii excesiv de posesivă. Oferă-i/oferă-le un anumit grad de independență, pentru că trebuie să învețe să se descurce și pe cont propriu.

Citeşte mai mult pe fabuloase.ro