Horoscop 27 ianuarie 2016. Vezi ce îţi rezervă astrele!

Horoscop 27 ianuarie 2016. Previziunile nu sunt tocmai bune pentru toate zodiile.

26 ian. 2016, 12:41
Horoscop 27 ianuarie 2016. Vezi ce îţi rezervă astrele!

Horoscop 27 ianuarie 2016 – Berbec

Nu esti in cele mai bune toane si se vede ca nimic nu-ti convine dupa tonul pe care il folosesti cu cei care incearca sa-ti intre in gratii. Ei incearca sa fie amabili si prietenosi, dar ceea ce primesc de la tine e un atac nemeritat. Ajusteaza-ti comportamentul inainte de a da replica celor care intind o mana spre tine, pentru ca, fara sa-ti dai seama, ai putea rani profund un prieten care iti vrea binele. Calmeaza-te inainte de a da un raspuns, inainte de a lua o decizie, inainte de a-ti expune parerea, pentru ca esti prea nervos ca sa oferi ceea ce asteapta ceilalti de la tine.

Horoscop 27 ianuarie 2016 – Taur

Inainte de a judeca pe cineva, gandeste-te in ce stare psihica este acesta. Nu cumva atitudinea ta e prea agresiva pentru el? Ai in fata o persoana atat de fragila incat trebuie sa te porti cu ea ca si cu o floare: cu tact, cu delicatete, punandu-te mai mult in pielea sa. Inainte de a deschide gura, analizeaza un pic tonul si intentiile pe care vrei sa le transpui in cuvinte. Tie ti-ar placea sa vorbeasca cineva cu tine asa cand nu esti in cea mai buna stare emotionala? Cu siguranta nu, deci ajusteaza-ti si tu replicile pentru a nu face pe cineva sa sufere mai mult decat e cazul. Cu amabilitate, cu duhul blandetii, cu iubire, poti sa-ti transmiti altfel mesajul, chiar daca e vorba de critici!

Horoscop 27 ianuarie 2016 – Gemeni

Tu stii cel mai bine ca dorintele tale se implinesc, dar nu din senin, ci doar daca pui mana sa le construiesti singur. Detii toate instrumentele necesare in acest sens: si putere de munca, si ambitie, si rabdare, si inspiratie, deci trebuie doar sa alegi momentul sa dai startul unui noi proiect care va duce, in final, la o alta dorinta implinita pe lista ta. Esti increzator in reusita acestui demers, se vede cat de mult vrei sa ajungi acolo, caci nu te opresti pana ce nu se intrevede deja destinatia dorita. Orice proiect ce necesita efort sustinut, timp consumat, o strategie de evolutie dupa un program precis va avea efectele scontate, de aceea te concentrezi trup si suflet catre rezultat. E ceva palpabil, material, deci miroase si a bani!

Horoscop 27 ianuarie 2016 – Rac

Esti un exemplu de succes in ochii multora. Unii chiar se compara cu tine, lucru care poate genera si invidii, daca aceia nu sunt la nivelul tau, ori admiratie, pentru ca unii chiar vor sa-ti calce pe urme. Fii constient de valoarea ta, nu fi modest si nici nu te privi cu ochi critic, pentru ca ai ajuns aici prin efort sustinut si studiu indelungat. Succesul te propulseaza si mai sus, pentru ca nivelul pe care te afli poate fi rampa de lansare spre un etaj superior. Chiar daca esti mandru de tine, pentru cel care esti acum, intotdeauna e loc de mai bine si simti ca vrei sa urci si mai sus. Te privesti in viitor si te vezi si mai grozav decat acum, deci tinteste sus si urca!

Citeşte mai multe pe revista Teo