Horoscop 27 iunie 2021. Furtună în relaţie, scântei de scandal toată ziua de duminică

Iata horoscopul zilei de azi, duminica 27 iunie 2021. Venus cea iubitoare intra in Leul cel jucaus. Prezenta ei in aceasta zodie te pune intr-o dispozitie mai romantica si, totodata, mai increzatoare in fortele proprii. Pune-ti sarmul in valoare!

27 iun. 2021, 00:26
Horoscop 27 iunie 2021. Furtună în relaţie, scântei de scandal toată ziua de duminică

Horoscop 27 iunie 2021.

 Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Tu ai un mod delicat de a te exprima in relatia cu persoana iubita. Nu este stilul tau sa faci gesturi mari sau sa cumperi daruri extravagante. Preferi sa petreci timp de calitate impreuna, sa vorbiti, sa va giugiuliti. Astazi te poti simti intr-o stare romantica neobisnuita si sa iti marturisesti sentimente adanci. Vei obtine exact efectul pe care il sperai !

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Sentimentul de drag si unime pe care il simti pentru toata lumea azi atrage noi oameni in orbita ta. Esti intr-o stare de iubire pentru toti, chiar si fata de oameni pe care ieri nu ii puteai suferi. Daca munesti in vanzari sau intr-un domeniu care te pune in contact cu multa lume, te poti astepta la un succes extraordinar. Oamenii fac orice e nevoie pentru a fi in conexiune cu tine. Asta este valabil si in viata ta personala.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Tu esti traditionalist in inima ta si fericit sa faci acelasi lucru an dupa an. Partenerul sau cineva apropiat tie poate sa se sature de aceeasi rutina. Astazi, prietenul tau poate sa doreasca sa faca lucrurile diferit. Nu ai de ce sa te simti traumatizat de aceasta schimbare. Poti descoperi traditii noi pe care sa le adaugi la cele vechi. Fii flexibil. Nu vei regreta sa fii cu mintea larg deschisa.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop 27 iunie 2021. Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi.  Mesaj NOU de la ingerii iubirii!
Iata horoscopul zilnic dragoste de la ingerii iubirii pentru azi, duminica 27 iunie 2021. Ingerii iubirii sunt intotdeauna aproape si iti pot arata simbolic dragostea, aprecierea si suportul lor.

Dragostea este cel mai important lucru din lume si toata lumea are nevoie de ea in viata sa – de la familie, prieteni pana la un partener iubitor si plin de prezenta in relatie. Insa mai intai este nevoie sa ne iubim, acceptam si pretuim noi insine ! – asa ne invata ingerii iubirii. Dupa ce am invatat sa facem asta, ne deschidem sa formam relatii de durata, puternice si iubitoare cu ceilalti si sa ne unim cu sufletul pereche. Dorinta de a trai iubirea este universala – sa fii impreuna cu cineva cu care impartasesti iubirea si pasiunea pentru viata, dar cu care sa exista o profunda intelegere reciproca a emotiilor si gandurilor asa cum ti se intampla cu cel mai bun prieten. Ghidarea ingerilor iubirii ne ajuta sa ne iubim si sa ii iubim pe altii si sa ne deschidem un spatiu in inimi in care sa fim uniti cu sufletul geaman.

Ingerii iubirii ne invata ca iubirea este o energie, o vibratie de o anumita frecventa.
Ca sa atragem, mentinem si daruim dragoste avem nevoie sa traim in frecventa dragostei.

Arhanghelul care „raspunde” de dragoste in viata noastra este Arhanghelul Chamuel. O frumoasa rugaciune indreptata spre el pentru atragerea si mentinerea unui suflet pereche in viata este : „Draga Arhanghelul Chamuel, iti cer ajutor din ceruri sa ma intalnesc si sa ma unesc cu sufletul menit mie alaturi de care sa traiesc si manifest iubirea in viata mea. Te rog sa ma calauzesti si sa imi arati calea corecta, adevarata si clara spre darul iubirii si fericirii in viata mea. Promit sa pretuiesc binecuvantarea pe care mi-o trimiti.”.

Iata un nou mesaj de la ingerii pazitori ai iubirii pentru fiecare zodie:
Afla mai multe despre contextul astral al zilei in Horoscopul zilnic.

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Adu-ti mintea in momentul prezent, in aici si acum. Aici si acum este unicul loc unde sa fii. Ce a fost, a fost si exista doar in amintiri. Ce va fi va fi si se construieste in parteneriatul minunat dintre Dumnezeu si tine. Stai in prezent si simte cat esti de iubit si de sustinut de viata.

Horoscop iulie 2021. Astrele ne amintesc că viaţa trebuie celebrată în fiecare clipă, că rostul nostru este să ne bucurăm şi să iubim
Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Stapaneste-ti mintea. Invata sa faci acest lucru si exerseaza permanent. Atunci cand iti directionezi gandurile si cuvintele spre rezultatul dorit, tu activezi automat forta gratiei divine sa lucreze in favoarea ta. Declanseaza fluxul iubirii spre tine doar prin puterea uriasa a mintii tale.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Priveste-ti trecutul prin lentilele gratiei divine. Tot ce s-a intamplat a avut rol sa iti sustina si activeze cresterea spirituala. Daca nu ar fi fost tot ce a fost, tu nu ai fi fost cel ce esti azi. Accepta toate experientele in timp ce simti iubire pentru ele. Elibereaza-te de trecut. Primeste cu gratie iubirea libera in viata ta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI 28 iunie-4 iulie. Ce zodie are „fertilitate şi belşug”, câştiguri pe toate planurile