Horoscop 27 noiembrie 2020. Dragostea pluteşte în aer

Dificultatile de comunicare cu sexul opus, neintelegerile si certurile vor fi de scurta durata. Renunta la cheltuieli suplimentare, vor fi inutile. Nu imprumuta bani.

26 nov. 2020, 20:41
Horoscop 27 noiembrie 2020. Dragostea pluteşte în aer

Horoscop 27 noiembrie 2020. Asteptati o imbunatatire a situatiei dvs. financiare. In aceasta zi, Mercur este de partea ta. Atentia si suspiciunea va vor afecta negativ viata personala, pot deveni un obstacol in calea implementarii planurilor.

Berbec

Pregateste-te pentru surprize neasteptate acasa. Nu te preface ca esti cineva care nu esti, altfel vei avea o reactie neplacuta. Datorita emotionalitatii puternice, sunt posibile crize nervoase. Fii atent cu apa, deoarece acum acest element este in pericol pentru tine.

Horoscopul anului 2021. Noul an vine cu vești mari pentru zodii

Taur

La locul de munca, Taurii sunt la locul lor. Odata cu debutul iernii, sentimentele tale se vor intensifica sau va aparea un nou concurent pentru inima ta. Relatiile amoroase nu ar trebui sa iti distraga atentia de la munca.

Horoscop 27 noiembrie 2020 Gemeni

Pentru Gemeni totul se va dovedi cat mai bine posibil si venitul dvs. va creste semnificativ. Dar asta nu inseamna ca acum trebuie sa va  risipiti finantele pe fleacuri. Implicati-va intr-o investitie sau o afacere profitabila. Nu recurgeti la fraude sau incalcarea legii in niciun caz.

Rac

Toate fortele rele par sa cada asupra Racilor, veti simti pierderea de energie si optimism. Ramaneti ferm si nu cedati la influente rele. Nu trebuie sa va fie frica sa impartasiti ceea ce apreciati. Mergeti cu indrazneala si totul va functiona.

Horoscop 27 noiembrie 2020 Leu

Petreceti ziua cumparand lucrurile pe care le doriti. Fii pregatit sa raspunzi rapid la problemele imobiliare. Poti fi inselat atunci cand faci tranzactii sau alte actiuni financiare, asa ca fii atent.

Fecioara

Fecioarele au o perioada de accidente si tensiuni mari cu liderii si autoritatile. Riscul de ranire si imbolnavire este mare! Exercitati o vigilenta suplimentara, in special in timpul iesirilor. O zi minunata pentru planificarea proiectelor, dezvoltarea strategiilor si imbunatatirea disciplinei echipei.

Mai multe detalii, pe fabricatinromania.info 


loading...