Horoscop 27 noiembrie-3 decembrie: Cine primeşte o moştenire, banii cui se duc pe apa sâmbetei

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

27 nov. 2017, 04:04
Horoscop 27 noiembrie-3 decembrie: Cine primeşte o moştenire, banii cui se duc pe apa sâmbetei

BERBEC

În această săptămână ai mari şanse de a primi o moştenire.

Nu trebuie decât să fii atentă ca oportunitatea să nu treacă pe lângă tine, iar atunci când o prinzi, să ai grijă ce semnezi! Atunci când vine vorba de documente importante, e necesar să ceri sfatul unei persoane competente care te poate lămuri în orice privinţă.

TAUR

Tot ce ţi-ai propus în această săptămână se va duce pe apa sâmbetei.

Cu toate că îţi făcusei mari speranţe cu privre la viaţa ta profesională, acum este momentul să abandonezi un proiect drag. Alege răul mai mic înainte de a provoca o tragedie! Este foarte important să ţii de toate economiile tale în acest moment.

GEMENI

Ai foarte multă energie în această săptămână şi o vei canaliza către viaţa ta profesională.

Joi şi vineri vei obţine rezultate spectaculoase iar şefii tăi te vor remarca cu siguranţă. În viitorul apropiat te aşteaptă o promovare şi o mărire de salariu substanţială. Profită de toate pârghiile care ţi se oferă pentru a ieşi în faţă! 

RAC

Abilităţile tale de comunicare se deteriorează în această săptămână, lucru care îţi poate afecta relaţiile cu colegii tăi.

Dacă aceştia vor avea o atitudine nepotrivită faţă de tine, încearcă să munceşti de una singură şi să îţi urmezi scopurile! Banii nu sunt o problemă pentru tine în acest moment aşa că nu te lăsa îngrijorată de asta!

Citeşte mai multe pe eva.ro