Horoscop 27 octombrie-2 noiembrie: Află ce spun astrele pentru fiecare zodie

Horoscop 27 octombrie-2 noiembrie: Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

26 oct. 2014, 20:13
Horoscop 27 octombrie-2 noiembrie: Află ce spun astrele pentru fiecare zodie

Horoscop 27 octombrie-2 noiembrie Scorpion

Încearcă să fii cât de naturală poţi în această lună, doar aşa vei reuşi să găseşti pe cineva care să te placă cu adevărat. Dacă eşti singură, ai toate şansele să găseşti pe cineva care să să fie exact pe gustul tău. Regula de bază este să renunţi la a mai încerca să pari ceea ce nu eşti!

Încearcă să fii ascultătoare în această săptămână şi să eviţi să spui nu, mai ales superiorilor. În alte condiţii, există riscul să fii luată în vizor, iar salariu să scadă cum vezi cu ochii.

Dacă ai avut unele probleme de sănătate până acum, în această perioadă acestea se vor ameliora sau vor găsi o rezolvare finală. Sunt semne bune, iar astrele ţin cu tine.

Horoscop 27 octombrie-2 noiembrie Săgetător

Dacă în cursul săptămânii nu ai deloc timp pentru cei dragi, cu siguranţă în weekend ar trebui să te axezi doar pe ei. Cu toate că ei te vor înţelege că ai mult de muncă, vor fi profund răniţi dacă vei uita de ei chiar şi atunci când stai degeaba.

Trebuie să faci o schimbare pe plan profesional în această săptămână, o ofertă pare irezistibilă. Nimic nu te poate împiedica să creşti pe scara socială, iar banii vorbesc de la sine.

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această perioadă, aşa că ar trebui să nu te agiţi dacă nu există motive. Chiar dacă te mai doare capul din când în când, nu este cazul să exagerezi cu grija.

Horoscop 27 octombrie-2 noiembrie Capricorn

Ai grijă cum te porţi cu cei dragi, mai ales în această perioadă. Chiar dacă eşti stresată şi ai o mulţime de giji, nu trebuie să îţi verşi nervii fix pe cine nu ar trebui. Jignirile şi tonul ridicat ar trebui nici să nu existe!

Eşti foarte mulţumită de profesia ta, dar şi de câştigurile tale. Simţi că ai ajuns la acel stadiu în care trebuie să te opreşti şi să te mai ocupi şi de altceva. Ai grijă să nu neglijezi de tot viaţa profesională, ci să te menţii!

Ai energie şi eşti plină de optimism în această săptămână, de aceea orice problemă nu îţi va părea de fapt o problemă. Totul se va rezuma la bună dispoziţie şi la încărcarea bateriilor pentru zile mai grele.

Horoscop 27 octombrie-2 noiembrie Vărsător

Îţi pierzi răbdarea cu persoana iubită şi este posibil chiar să te bată gândul să ieşi din această relaţie. Încearcă să îi dai o şansă înainte de a te retrage şi vorbeşte-i sincer despre ceea ce te deranjează cu adevărat, e posibil ca el nici să nu îşi dea seama.

Se anunţă semne bune pe plan financiar, însă asta depinde doar de tine. Nimic nu mai contează atunci când eşti mulţumită de unde ai ajuns, însă îţi trebuie ambiţie şi răbdarea. Acceptă schimbarea şi adaptează-te rapid.

Condiţia ta fizică este una de zile mari, însă trebuie să te ocupi şi de latura spirituală. Psihicul joacă un rol important pentru tine în această perioadă, aşa că ar trebui să te înconjori de persoane care te pot afce să gândeşti pozitiv.

Horoscop 27 octombrie-2 noiembrie Peşti

E posibil ca în această săptămână, o veche prietenie să se tranforme într-o adevărată poveste de dragoste. Chiar dacă nu eşti convinsă că faci ceea ce trebuie, ar trebui să îi dai o şansă acelui bărbat care te place de mult în secret.

Fii cu ochii în patru în această săptămână şi nu lăsa să îţi scape vreo oportunitate de avansare. Încearcă să fii la curent cu tot ce se întâmplă şi să acţionezi exact atunci când trebuie. Astrele sunt de partea ta!

Lasă grijile deoparte, pentru că pot strica cele mai frumoase momente din viaţa ta. Încearcă să vezi mai des partea plină a paharului şi să nu te laţi întunecată de necazuri. Vestea bună este că îţi vei reveni indiferent ce s-ar întâmpla.


Horoscop 27 octombrie-2 noiembrie Berbec

Încearcă să nu renunţi la toate plăcerile tale pentru a-ţi urma partenerul oriunde s-ar duce el. Dacă vei continua în acest stil, nu vei face decât să aduci monotonia în cuplul vostru. Fugi de plictiseală şi rutină cât te ţin picioarele. 

Nu te pune rău cu şefii în această săptămână, postul tău este mai instabil ca oricând. Vei trece prin mai multe teste la locul de muncă, însă vei reuşi să scapi cu bine. Nu se pune problema să câştigi mai mulţi bani, ci din contră buzunarele ţi se vor goli.

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această săptămână, însă trebuie să lucrezi mai mult pentru a-ţi ridica moralul. Renunţă la pesimism măcar câteva zile şi vei vedea că toate vor părea că s-au îmbunătăţit brusc.

Citeşte mai mult pe eva.ro