Horoscop 28 august 2019. Miercuri, nu insistaţi să vă bateţi cu morile de vânt

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

27 aug. 2019, 09:36
Horoscop 28 august 2019. Miercuri, nu insistaţi să vă bateţi cu morile de vânt

HOROSCOP 28 AUGUST 2019 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Mai dai şi în bară uneori, mai faci şi câte o boacănă, deci nu insista să fii impecabil şi să primeşti doar laude întotdeauna pentru că e imposibil. Renunţa la nevoia de a avea numai tu ultimul cuvânt, de a le da altora peste nas cu replici de genul am ştiut eu sau ţi-am spus eu, nu-i mai judeca tardiv pe alţii, ci aminteşte-ţi că, până ai ajuns la acest nivel de experienţă şi de înţelepciune, ai făcut şi tu suficiente erori. Lasă-i şi pe ei să facă, pentru că toată lumea învaţă din greşeli, deci evită să ţii predici altora.

HOROSCOP 28 AUGUST 2019 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nu eşti lăsat să analizezi în linişte o situaţie care se desfăşoară într-un ritm infernal care te irită. Eşti obligat să iei decizii rapide, să găseşti soluţii imediate, or tu ai avea nevoie de puţină detaşare ca să fii sigur că nu ai scăpat nimic din vedere. Nu dai randament dacă eşti presat de termene limită sau de şefi care cer totul gata ieri, dacă s-ar putea, dar trebuie să te organizezi şi să faci puţină ordine în minte ca să faci alegerea optimă. Nu ai încotro, trebuie să fii spontan şi rapid în reacţii, fără să iei vreun răgaz de gândire.

HOROSCOP 28 AUGUST 2019 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Timpul trece lent, dar ţie îţi convine de minune acest ritm, pentru că te ajută în ceea ce vrei să construieşti. Nu ai da randament dacă ai fi presat de timp şi împins de la spate de termene limită, ca atare e perfect dacă nu te grăbeşti! Clădeşti totul încet şi sigur şi rezultatele la care se ajunge lent, ţin mai mult. Ai aşteptat mult acest moment, dar răbdarea de care ai dat dovadă a meritat, pentru că este vorba de ceva deosebit care poate avea efecte pe termen lung de acum încolo. Ai de ce să fii mulţumit de ceea ce se prefigurează în faţa ochilor tăi.

HOROSCOP 28 AUGUST 2019 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Dacă poţi, stai pe margine azi şi nu face nici un pas în nicio direcţie. Inactivitatea e chiar un avantaj în cazul de faţă, pentru că nu te lasă să faci vreo greşeală. Eşti ţinut pe loc de un mare blocaj pe care, deocamdată, nu îl poţi depăşi, dar poate acest răgaz care ţi se oferă din senin se va dovedi a fi benefic pentru tine. E o zi în care a nu face nimic este exact soluţia cea mai potrivită, deci nu insista nici să te baţi cu morile de vânt, nici să depăşeşti cu orice preţ impasul, pentru că n-ar fi decât un consum inutil de resurse. Aşteaptă, ai răbdare, va trece de la sine.

HOROSCOP 28 AUGUST 2019 Leu (23 iulie – 22 august)

Bucură-te de ceea ce ai, pentru că ai la dispoziţie lucruri minunate, pe care le-ai obţinut prin efort şi pasiune. Nici nu contează că nu ai ajuns, încă, la potenţialul tău maxim. În fond mai ai atâtea de făcut şi de acum înainte! Nu-ţi spune nimeni să obţii totul în acest moment al existenţei tale, dar poţi să-ţi propui să atingi apogeul de acum înainte! Trasează-ţi următorii paşi cu încredere absolută în succes, sigur că tot ce iese din mâinile sau din mintea ta e un succes deplin, şi cât timp crezi asta cu tărie, e doar o chestiune de timp până ajungi la vârful visat. Dar după el vine o altă culme şi mai grozavă ce merită cucerită!

HOROSCOP 28 AUGUST 2019 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Aveai speranţe mediocre cu privire la şansele de reuşită ale unui proiect, dar iată că veştile care vin astăzi sunt mai bune decât ai fi sperat. Tu eşti responsabil de victorie, nu e o chestiune de noroc, pentru că, deşi totul părea banal, ai sperat mai departe că vei ajunge la apogeu. Gândirea pozitivă poate avea efecte excelente, chiar şi atunci când nimeni nu-ţi spune că se poate ajunge la succes, ca atare nu te lăsa influenţat de cei care se mulţumesc cu puţin, ci continuă să speri că se poate şi mai bine.

HOROSCOP 28 AUGUST 2019 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Niciodată nu-i vei mulţumi pe toţi, ca atare acum contează doar ce vrei tu cu adevărat. Investeşte energie şi pasiune în ceea ce vrei tu să primeşti de la viaţă, şi nu te lăsa oprit din elan de cei invidioşi, neputincioşi sau învechiţi, acele persoane care nu pot înţelege dorinţa ta de a evolua spre un anumit ţel. Indiferent ce fac sau gândesc ceilalţi, alături de tine, sunt propriile lor puncte de vedere care nu sunt neapărat în asentimentul tău, de aceea nici nu încerca să le faci lor pe plac, dar nici nu-i judeca, aşa cum poate unii dintre ei fac cu tine. Mergi pe calea ta cu încredere!

HOROSCOP 28 AUGUST 2019 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Dacă nu încerci să le controlezi pe toate, vei vedea că propria intuiţie te va duce acolo unde trebuie să ajungi, deci lasă-te purtat de val. Înăbuşă gândirea, care poate veni cu reguli mult prea stricte pentru situaţia de faţă. Eşti într-un moment în care numai sufletul te va ajuta să iei cele mai bune decizii, fără a încerca nici să le ştii pe toate dinainte, nici să le conduci tu într-o anumită direcţie, aşa cum ar vrea raţiunea. Aşteaptă, imaginează-ţi că eşti o frunză dusă de apele care curg la vale şi te vei trezi, la un moment dat, că ai ajuns la destinaţie fără să fi făcut eforturi prea mari decât să pluteşti în voie.

HOROSCOP 28 AUGUST 2019 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Cineva are de suferit din cauza nervilor tăi, a tonului ridicat, a ambiţiilor pe care le urmezi, de aceea trebuie să cântăreşti cu atenţie câtă energie investeşti în planul în care te implici. A-i domina pe alţii, a le da ordine, a o face pe şeful doar pentru că ai un interes personal, nu e pe placul multora. Fii ambiţios şi urmăreşte-ţi scopul, dar nu face din asta un mod de a răni pe cei mai sensibili care pot considera orice cuvânt mai dur ca pe un atac la persoană, chiar dacă nu asta e intenţia ta.

HOROSCOP 28 AUGUST 2019 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Fii sigur că ceea ce faci, că ceea ce creezi, e de mare succes, dar ca lumea să aprecieze ceea ce iese din mintea sau mâinile tale, trebuie ca tu, mai întâi, să investeşti încredere şi iubire în rodul muncii tale. Dacă tu te critici singur, dacă-ţi găseşti doar vini şi defecte, cum ai vrea ca ceilalţi să aprecieze mai mult ceea ce faci tu? Nu pretinde respect şi apreciere dacă tu singur te priveşti ca pe cel mai mare inamic, deci învaţă să te iubeşti necondiţionat pe tine însuţi, pentru că meriţi asta din belşug!

HOROSCOP 28 AUGUST 2019 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

O vreme, nimic nu părea să mai înainteze, dar pesemne că era doar liniştea de dinaintea unui mare salt cu câteva etape mai în faţă. Aşa simţi acum, că după o prelungă aşteptare, dintr-o dată lucrurile capătă un ritm mai alert, ducând din ce în ce mai repede spre un nivel superior pe care, după aceea, vor rămâne mai multă vreme. E un semn bun că a meritat să aştepţi atât până aici, chiar dacă totul evolua mult mai lent decât ai fi tolerat tu, dar iată că, atunci când eşti motivat, ai suficientă răbdare chiar şi când te mişti ca melcul. Ai motive să fii mândru de ceea ce ai obţinut.

HOROSCOP 28 AUGUST 2019 Pești (19 februarie – 20 martie)

Cu cât investeşti mai multe gânduri frumoase în planurile tale, cu atât ele vor evolua mai uşor spre succes. Cât timp priveşti orice situaţie cu frică şi cu nesiguranţă, cu atât mai multă putere dai eşecului să se instaleze, ca atare deschide inima şi emite de acolo cantităţi uriaşe de iubire, de pasiune, de plăcere, de emoţie şi ai să vezi imediat diferenţa. Mergi la serviciu cu iubire. Fă mâncare sau curăţenie acasă cu iubire. Fă-ţi temele cu iubire. Şi astfel toate roadele muncii tale, chiar obligaţii fiind, vor fi demne de laudă!