Horoscop 28 DECEMBRIE 2020 – 3 IANUARIE 2021. Ultima Luna plina a anului

Iata horoscop saptamanal pentru 28 DECEMBRIE 2020 – 3 IANUARIE 2021. E saptamana in care ne luam ramas bun de la 2020 si il imbratisam pe 2021 cu emotii puternice.

28 dec. 2020, 06:51
Horoscop 28 DECEMBRIE 2020 – 3 IANUARIE 2021. Ultima Luna plina a anului

Horoscop 28 DECEMBRIE 2020 – 3 IANUARIE 2021.

 Anul 2020 a inceput tot cu o Luna plina, tot in Rac, insotita de o eclipsa de Luna si se incheie in aceeasi nota emotionala. Venus se leaga de nodul karmic Sud chiar de Revelion si poti simti un déjà vu romantic. Soarele face trigon cu Uranus in 28 decembrie, iar sextilul dintre Mercur si Neptun din 1 ianuarie netezeste calea spre iubire.  La multi ani 2021!

Citeste-ti horoscopul saptamanal in continuare si traieste din plin miracolul acestei vieti:
Horoscop 28 DECEMBRIE 2020 – 3 IANUARIE 2021. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Draga Berbec, este o saptamana in care simti energia de a te dedica ambitiilor profesionale, pentru ca vei avea energia si dinamismul de a le implini pana la capat. Abilitatile tale de comunicare iti vor da instrumentele necesare implinirii obiectivelor. In amor, daca esti singur, sunt mari sanse sa intalnesti o persoana interesanta care se pare ca prefera aceleasi lucruri ca si tine. In weekend, foloseste timpul ca sa iesi si sa te distrezi, asa cum e si normal.

Horoscop 28 DECEMBRIE 2020 – 3 IANUARIE 2021. TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Draga Taur, saptamana aceasta este ideala pentru schimbari importante in viata ta, atat profesional cat si personal. Doar timpul va arata insa daca ai luat acum cele mai bune decizii. Depinde doar de tine sa combini ratiunea cu emotia ca sa poti face cea mai buna alegere. Emotional vorbind, starea de singuratate te poate ajuta sa descoperi noi aspecte despre tine insuti. Sa iti petreci timpul liber facand activitati ce iti hranesc sufletul si iti fac multa placere.

Horoscop 28 decembrie 2020. O zodie trăieşte momente speciale!

Horoscop 28 DECEMBRIE 2020 – 3 IANUARIE 2021. GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Draga Gemeni, in aceasta saptamana este bine sa te gandesti foarte intens ca sa iti poti demara planurile si pune in actiune, la un nivel financiar si profesional asa cum iti doresti. Fii atent la tranzactiile tale pentru ca pot aparea unele surprize neplacute. Ai incredere in intuitia ta cand vine vorba de decizii importante si nu te lasa dus de nas de cuvintele oamenilor care vor binele dar care nu iti cunosc nevoile. In preajma weekendului, norocul va fi de partea ta si vei fi ajutat sa faci pasi spre implinirea unui vis. Viata amoroasa se anunta a fi in regula, inceteaza sa repeti aceleasi greseli.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop DRAGOSTE 28 DECEMBRIE 2020 – 3 IANUARIE 2021. Ce vrea inima ta de Anul nou?

Horoscop dragoste saptamanal pentru 28 DECEMBRIE 2020 – 3 IANUARIE 2021. Incepe o alta saptamana tumultoasa. Soarele face trigon cu Uranus chiar in prima zi a saptamanii si totul incepe intr-o nota ultra romantica si senzuala. Nu este exclus ca o veche iubire sa-ti bata la usa. Legaturile karmice trebuie rezolvate. Trebuie sa pasesti in noul an cu claritate. Nu va fi foarte usor, gratie Lunii pline in emotionalul Rac, dar trebuie sa limpezesti tot ce ti-e neclar.

Iata ce-ti rezerva astrele in plan amoros, in functie de zodie!
Horoscop 28 DECEMBRIE 2020 – 3 IANUARIE 2021 dragoste Berbec
Urmeaza o saptamana calma atat timp cat ramai onest cu partenerul de cuplu. Vor fi si momente in care vei avea nevoie sa-ti fie alaturi pentru a nu-ti pierde echilibrul emotional. Singur? Iesi din casa nu mai astepta ca dragostea sa-ti bata la usa si tu sa nu faci nimic.

Horoscopul dragostei Taur
O persoana din trecut se intoarce in viata sau in gandurile tale. Nu va fi o problema daca tii situatia sub control si nu-ti pierzi echilibrul. Fii atent, nu te lasa dus de val pentru ca vei strica tot ce ai construit pana acum cu grija. Pe scurt, daca esti intr-o intr-o relatie nu te lasa afectat de o cunostinta din trecut. Daca esti singur, gandeste-te de doua ori daca vrei sa reiei legatura cu aceasta persoana.

Horoscop 28 DECEMBRIE 2020 – 3 IANUARIE 2021 Gemeni
Vei deveni mai vulnerabil din punct de vedere emotional ceea ce te va face fie sa te simti nesigur sau sa-ti exprimi in exces afectiunea. Nu-ti sufoca jumatatea cu fricile tale si nu te transforma intr-un manipulator. Vorbeste cu persoana iubita, exprima-ti gandurile si gasiti impreuna solutii la problemele cu care va confruntati in cuplu. Esti singur? Este mai bine sa nu incerci sa cunosti o noua persoana in aceste zile pentru ca esti cu capul in nori in aceste zile.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.