Horoscop 28 decembrie: Cum începi săptămâna în funcţie de zodie

Horoscop 28 decembrie: Ce v-au rezervat astrele în funcţie de zodie. 

27 dec. 2015, 16:36
Horoscop 28 decembrie: Cum începi săptămâna în funcţie de zodie

Horoscop 28 decembrie 2015 – Berbec

Fii sincer cu cel din fata ta si vezi-l exact asa cum este, nu asa cum ti-ar placea tie sa fie. Nimeni nu-i perfect, ca atare nu pretinde de la companionul tau ceva ce nu poate fi. Priveste in jurul tau sa descoperi ca oamenii sunt foarte diversi si fiecare e unic in felul sau, ca atare nu poti face comparatii inutile ca daca tu esti sau gandesti intr-un fel, tot asa trebuie sa fie si restul lumii. Accepta unicitatea oamenilor si, daca faci comparatii, fa-le doar pentru a descoperi ce-i diferentiaza pe ceilalti de tine si pe tine de ei, ca sa va folositi fiecare propriile atuuri. Fiecare cu modul sau de a fi, dar si cu norocul sau!

Horoscop 28 decembrie 2015 – Taur

Ai facut deja pasii necesari pentru a ajunge la nivelul de fata si poti fi multumit de ceea ce ai realizat! Dar ceea ce conteaza cel mai mult azi e ca dupa ce ai acumulat deja informatia si experienta necesara, faci un mare salt inainte. Semn ca ai asteptat tu ce ai asteptat momentul potrivit, dar iata ca acesta a venit si te propulseaza rapid spre etapa urmatoare. Ceea ce vei construi de azi inainte e in stransa legatura si dependenta de etapele anterioare, ca atare daca ai parcurs pasii anteriori cu brio, cei care urmeaza vor merge struna! Din succesele trecutului se nasc planurile tale viitoare!

Horoscop 28 decembrie 2015 – Gemeni

Ai o idee care merita pusa imediat in aplicare, n-o mai amana! Roadele schimbarii pe care esti pe cale sa o faci acum vor fi mai grozave decat ai putea crede, totul e sa faci pasul cu deplina siguranta, incredere si motivat de gandire pozitiva. E nevoie de un dram de curaj, dar ai si curaj suficient la tine in valiza! Te indrepti spre un nivel foarte promitator, care inspira belsug, prosperitate, succes, reusita, fericire, dar daca nu te grabesti, s-ar putea ca acea ocazie excelenta sa ajunga la altul. E nevoie deci de o reactie prompta, fara sa stai atata pe ganduri. Te-ai decis? Atunci porneste!

Horoscop 28 decembrie 2015 – Rac

Te afli in fata unui nou inceput si te indoiesti ca ai merge in directia cea buna. E bine sa ai dubii, semn ca nu te arunci asa, la primul impuls, spre ceva care nu e inca bine conturat in fata ta. Da, porneste pe acest drum cu prudenta, asculta-ti intuitia care te mai trage de maneca, pentru ca ea nu te minte si nu se inseala. Esti una din zodiile cu o intuitie extrem de dezvoltata, ca atare fii cinstit cu tine insuti si asculta ce-ti transmite, pentru ca iti da sfatul cel mai potrivit. Entuziasmul e bun si el, dar in situatii foarte clare in care stii bine spre ce te indrepti, or, aici, orizonturile sunt un pic neclare si e mai bine sa pasesti cu grija. Nu cu teama, ci doar cu grija!

Horoscop 28 decembrie 2015 – Leu

Asculta cu atentie povestile nu tocmai fericite ale celor din jur, pentru ca vei invata enorm si necazurile sau ghinioanele altora. E bine sa mai auzi si astfel de experiente, pentru ca ele iti pot atrage la timp atentia ca exista si riscuri, si pericole, si greseli, si decat sa te confrunti tu direct cu ele, poti invata de la ceilalti. Unii chiar sunt gata sa-si impartaseasca experientele nefaste cu multa sinceritate, chiar daca nu ii pun in cea mai buna lumina, pentru ca n-ar dori sa mai treaca si altii prin ce au trecut ei. Stai cu urechile palnie la povestile lor: nu compatimire vor ei, nici sa te sperie, ci iti ofera niste ponturi gata verificate pentru a le folosi si tu, daca vei trece vreodata prin ceva similar.

Horoscop 28 decembrie 2015 – Fecioara

Cu cat pastrezi discutia pe un ton mai bland si mai pasnic, cu atat sansele de a aplana orice probleme sunt mai mari. Discuta cu jumatatea ta cu multa toleranta si diplomatie, tine-ti sub control nervii sau furia, si adu-ti aminte ca intotdeauna exista o solutie chiar si la cele mai neplacute conflicte. Stati de vorba, va ascultati reciproc opiniile si pozitia, si vei vedea ca orice disputa se poate aplana ca prin farmec. Chiar si vechi neintelegeri sentimentale pot cunoaste acum o echilibrare, fiind o zi buna pentru impacari, reconcilieri sau reluarea unor relatii ajunse in impas. Fiecare tabara vrea asta!

Citeşte mai multe pe revista Teo