Horoscop 28 mai 2015: Zodiile au parte de surprize

Horoscop 28 mai 2015: Vezi ce îți rezervă astrele.

27 mai 2015, 10:50
Horoscop 28 mai 2015: Zodiile au parte de surprize

Horoscop 28 mai 2015 – Berbec

Vin vesti bune legate de bugetul familiei, surprize placute legate de sosirea unor sume de bani, de plata unor datorii sau de o perioada in care simti ca stai ceva mai bine in acest plan. Este o zi de succes in afaceri sau alte chestiuni financiare, cum ar fi chiar o sedinta de shopping reusita ce te face sa te simti mult mai bine in pielea ta. Dar este si o zi in care te preocupa mult viitorul si te gandesti din ce in ce mai serios sa incepi sa inveti ceva nou sau sa aprofundezi ceea ce stii deja, dar consideri ca a venit vremea sa te ocupi si mai atent de cariera. E o evolutie lenta, ai rabdare, dar esti pe drumul cel bun!

Horoscop 28 mai 2015 – Taur

Se arata o oportunitate noua in cariera, dar te cam ia prin surprindere, de parca nu esti pregatit sa iei o decizie rapida. Posibil sa fie nevoie de un raspuns foarte prompt din partea ta, daca accepti sau nu provocarea, dar ti-e putin frica sa schimbi macazul asa, pe nepusa masa. Posibil sa fie vorba de un salariu mult mai motivant sau de alte stimulente care te atrag spre noua directie, dar ceva te face sa amani marile decizii, ori pentru ca nu esti foarte sigur de schimbare, in acest moment, ori pentru ca ai alte obligatii pe care nu le-ai dus inca la indeplinire. Fa ordine in agenda ta de lucru ca sa te poti gandi si la aceasta varianta.

Citeşte şi HOROSCOP: Ce şanse ai să te îndrăgosteşti în luna iunie 2015

Horoscop 28 mai 2015 – Gemeni

Te simti blocat intr-o situatie neclara cu privire la bani, dar azi se poate ivi de undeva o solutie, cum ar fi obtinerea unei amanari in plata datoriilor, o scutire de obligatii financiare sau obtinerea unui credit prin care iti poti acoperi niste cheltuieli stringente. Parca simti si tu ca mai respiri un pic dupa o perioada in care ai stat cu sufletul la gura, numarand fiecare banut din portofel, dar aceasta calmare a spiritelor are un efect relaxant asupra ta. Cat timp erai atat de obsedat de problemele banesti, nici nu respirai, dar acum lucrurile se mai linistesc, esti la final de stres, deci cere si accepta ajutor sau sfaturi de la altii!

Horoscop 28 mai 2015 – Rac

E foarte ciudata senzatia care te cuprinde astazi, de parca s-ar da doua razboaie in interiorul tau. Unul te indeamna la actiune, sa nu astepti, sa actionezi rapid, in timp ce cealalta lupta de emotii iti spune ca ar fi bine s-o lasi mai moale, sa te linistesti, sa astepti ca furtuna din jurul tau sa treaca. Ce e de facut, te intrebi. Mediteaza, roaga-te, ofera-ti cateva clipe de liniste in care sa stai de vorba cu tine insuti, pentru ca de acolo, din adancul sufletului, vin si cele mai bune solutii. Nu te grabi la decizii bruste pe care ai putea sa le regreti, ca atare permite-ti un ragaz intim de gandire la rece, fara nervi, fara graba.

Horoscop 28 mai 2015 – Leu

O relatie in care esti foarte implicat, indiferent de planul in care se dezvolta, trece printr-un moment sensibil in care ar fi nevoie de toleranta si rabdare. Inainte de a lua o decizie cu privire la directia spre care trebuie sa pornesti, e bine sa arunci o privire inapoi, la tot ce ati cladit impreuna pana in acest punct, ca sa-ti dai seama ce merita dus mai departe si ce trebuie modificat. Un conflict profesional mai vechi, o neintelegere intre prieteni, o cearta intre soti pot fi echilibrate cu succes acum daca reevaluezi totul cu sinceritate si dorinta de schimbare in bine. Nu abandona: doar repara!

Horoscop 28 mai 2015 – Fecioara

Ai putea fi invitat la o plimbare, la o cafea, la o petrecere chiar si pe moment esti tentat sa refuzi, dar gandeste-te mai bine inainte. Profita de orice prilej de socializare, pentru ca fiecare om cu care intri in contact are ceva sa-ti transmita. Parerile venite de le ceilalti sunt complet diferite de ale tale, deci poti afla o multime de lucruri noi, potrivite din cu totul alta perspectiva decat privesti tu. Chiar ai nevoie de aceasta iesire din cotidian, departe de stresul de la serviciu sau nemultumirile de acasa, de parca intr-un alt mediu iti incarci cel mai bine bateriile.

Citeşte şi Mama LEU îşi răsfaţă copiii! Topul celor mai bune mame în funcţie de zodie

Horoscop 28 mai 2015 – Balanta

E vremea sa te opresti un pic din iuresul cotidian si sa te concentrezi asupra unui singur scop pe care sa-l duci la indeplinire. Nu te mai rupe in atatea fragmentele mici, nu incerca sa duci o mie de treburi simultan pe umerii tai, pentru ca mult mai bine ai da randament daca le-ai lua pe toate pe rand, pas cu pas, una cate una. Stai putin de unul singur si fa ordine in ganduri, planuri, idei, traseaza o strategie unica spre un scop important si tine-te apoi doar de acesta. Vei sarbatori la final bucuria de a mai fi sters o sarcina de pe lista, eliberand locul pentru alt tel!

Citeste mai mult in Revista TEO.