HOROSCOP 28 martie

Sagetatorii sunt fermecatori astazi. Daca nativii acestei zodii sunt invitati la un eveniment special, au toate sansele sa fie vedeta serii. Vezi ce spus astrele si despre celelalte zodii.

28 mart. 2012, 04:25
HOROSCOP 28 martie

BERBEC

Astazi va prezentati lumii intr-o maniera atat de favorabila si de convingatoare, incat cei din jur ajung sa creada ca sunteti cel mai important membru al echipei. Stim, imaginea conteaza, dar nu  exagerati cu laudele…

TAUR

Sunteti un om pe care prietenii se pot baza, iar aceasta este o calitate. Aveti insa grija ca nu cumva din dorinta de a nu va refuza prietenii, sa ii dati partenerului de cuplu senzatia ca el este ‘pe locul 2″.

GEMENI

Relatia dvs cu mai tinerii membri ai familiei este una excelenta. Stiti sa vorbiti „pe limba lor”, le intelegeti glumele, le acceptati alegerile si gusturile vestimentare sau muzicale. Se poate spune ca sunteti ‘cool’.

RAC

Autosugestia si gandirea pozitiva (sau, din pacate, cea negativa), au in cazul dvs. o forta extraordinara si va afecteaza atat starea de sanatate, cat si relatiile cu ceilalti. Atentie, asadar, la ganduri si emotii!

LEU

S-ar putea spune ca intr-o viata anterioara ati fost conducator de osti si de atunci pastrati in suflet dorinta de a fi admirat, laudat. Si, dintr-un motiv sau altul, astazi veti fi din nou in centrul atentiei.

FECIOARA

Astazi aveti multe mesaje de trimis, telefoane de dat, acte de completat. Daca n-ati mai fi atat de meticulos si atat de obsedat de detalii, ati reusi sa va incadrati in timp si toata lumea din jur ar fi multumita.

BALANTA

Atitudinea fata de partener depinde de starea dvs. de spririt: daca sunteti ‘in toane bune”, partenerul va fi „Cel mai iubit dintre pamanteni”. Daca nu, va fi un pic mai greu pentru el. Ganditi si actionati pozitiv!

SCORPION

Uneori, nu e bine sa incercati sa stiti totul despre cineva, chiar foarte apropiat pentru ca s-ar putea sa aflati si lucruri care sa nu va convina. De ce sa va stricati ziua? Au si secretele personale locul si rolul lor!

SAGETATOR

Daca sunteti invitat la un eveniment special, aveti toate sansele sa fiti vedeta serii. Veti fi spiritual, cuceritor, fermecator. Iar stilul dvs. vestimentar va fi o proba a originalitatii si a bunului gust.

CAPRICORN

Desi sunteti traditionalist, va ganditi astazi sa faceti ceva schimbari in decorarea casei. Chiar daca ati ales deja mobilierul pentru living sau dormitor, nu faceti nici o achizitie inainte de a sti si ce gandeste partenerul dvs.

VARSATOR

Un cadou, un premiu sau o mostenire va ajuta sa rezolvati o problema financiara ce va da batai de cap de multa vreme. Achitati o datorie, platiti niste taxe sau reusiti sa faceti o investitie pentru afacerea dvs.

PESTI

S-ar putea sa vi se ceara astazi sa ‘arbitrati’ o disputa, un conflict intre doi prieteni de-ai dvs. Situatia nu va incanta prea mult dar nu aveti cum sa o evitati. Si chiar veti reusi sa ii impacati, pana la urma.