Horoscop 28 septembrie 2015. Uite ce îţi rezerva astrele în prima zi a săptămânii

Horoscop 28 septembrie 2015: Astrele vin cu multe surprize pentru zodii după eclipsa de lună şi Superluna. 

27 sept. 2015, 14:58
Horoscop 28 septembrie 2015. Uite ce îţi rezerva astrele în prima zi a săptămânii

Horoscop 28 septembrie 2015 – Berbec

Daca ai un ban la dispozitie, primul tau gand e sa iesi la cumparaturi pentru a investi ceva mai mult ca de obicei in aspectul exterior. Iti permiti o zi la salonul de frumusete sau o raita prin magazinele de fite pentru a-ti schimba garderoba sau, daca pentru tine frumusete inseamna arta, vei cauta sa-ti infrumusetezi spatiul in care traiesti cu un obiect scump pe care il doresti enorm, cum ar fi un obiect de mobilier sau un tablou. Termini ziua cu un sentiment de fericire deplina, descoperind, pentru a cata oara, ca banii aduc totusi fericire. Daca-i ai…

Horoscop 28 septembrie 2015 – Taur

Nu te gandi la ce va spune lumea daca tu te exprimi intr-o maniera diferita decat restul! Ai tot dreptul sa fii original, sa fii altfel, unic in felul tau! Ceea ce te diferentiaza astazi clar de restul lumii e propria ta spiritualitate. Din respect pentru ceilalti, nu ai nimic impotriva modului in care ei isi urmeaza credinta si principiile spirituale dupa care se ghideaza, nici a modului lor de a se apleca spre cele sfinte, dar nu vei tolera criticile lor, daca se iau cumva de crezul tau! Ai stilul tau de a te ruga, de a te raporta la divinitate, deci nu accepta sa ti se tina predici despre cum se cade, cum trebuie, cum e bine… De unde stiu ei cum e mai bine pentru tine, deci urmeaza-ti calea ta!

Horoscop 28 septembrie 2015 – Gemeni

Desi vestile bune vin din mai multe directii, ceva iti spune sa nu te bucuri deocamdata. Nu spune hop pana nu sari, spune o zicala, si aceasta va fi si atitudinea ta de acum, chiar daca, la prima vedere, ti-ar veni sa sari in sus de bucurie pentru cele auzite. Posibil sa ai nevoie de o confirmare inainte de a te baza pe informatiile excelente care sosesc, si ai noroc: cineva iti va spune ca totul e in regula, e demn de incredere si te poti folosi cu succes de ceea ce ajunge la urechile tale, lasand la o parte suspiciunea si nesiguranta.

Horoscop 28 septembrie 2015 – Rac

Singuratatea a inceput sa te cam apese si simti ca nu mai poti suporta aceasta situatie. Consideri ca ai invatat suficient de multe lectii de viata din aceasta etapa cat timp ai fost lasat de unul singur in tot ce ai avut de infruntat, dar acum te revolti si ceri cerurilor sa te ajute sa gasesti omul sau oamenii potriviti care sa participe la marile tale teluri. Sigur ca te-ai descurca de minune si fara ajutorul nimanui, dar ai ajuns intr-un punct sensibil in care nu mai stii ce sa faci si de aceea ceri o interventie salvatoare din partea persoanelor potrivite. Nu te multumi cu oricine apare, deci, daca nu e la nivelul dorintelor tale, mai bine ramai singur si cauti in continuare!

Horoscop 28 septembrie 2015 – Leu

Exista regulamente mai presus de tine carora trebuie sa te supui orbeste, altfel vei simti repercusiunile eventualelor pedepse. Oricat de curat ai fi, oricat de mult te-ai supune, tot se va trezi altul care sa-ti spuna ce nu faci bine si iti va tine o predica. Cei mai puternici se vor impune cu spirit autoritar prost inteles, punand piedici celor care ar dori sa faca multe, dar pentru ca lor li se pare ca tu si cei ca tine nu le ascultati ordinele, o faca pe durii! Azi poti da piept cu o persoana cu functie care iti va taia tot elanul catre ce doreai sa atingi, fluturandu-ti prin fata legi, regulamente, ordine scrise sau nescrise prin care ti se interzice sa evoluezi cum ai vrea tu.

Mai multe detalii, pe revista Teo