Horoscop 29 aprilie 2015: Nativii trebuie să se gândească bine înainte să ia o decizie

Horoscop 29 aprilie 2015: Vezi ce îți rezervă astrele pentru ziua de miercuri.

28 apr. 2015, 12:08
Horoscop 29 aprilie 2015: Nativii trebuie să se gândească bine înainte să ia o decizie

Horoscop 29 aprilie 2015 – Berbec

Ai mari rezerve daca sa te implici acum in planul pe care ti-l prezinta cineva cu mult aplomb. Esti mult mai suspicios ca altadata si ai mereu impresia ca in spatele aparentelor mult prea frumoase se ascunde ceva care ti-ar putea crea neplaceri, mai devreme sau mai tarziu. Intuitia ta este bine dezvoltata si vei reusi sa descoperi la timp fisurile secrete astfel incat sa nu te bagi in ceva periculos pentru tine. Mai bine mai astepti, pentru ca nu e singura ocazie care ti se ofera. Vor mai veni si altele si, daca o accepti pe cea de acum, vei regreta ca te-ai pripit.

Citeşte şi Mercur intră în zodia Gemeni. Cum te afectează

Horoscop 29 aprilie 2015 – Taur

Discuti despre bani cu un ton mult mai serios, pus pe fapte mari. Esti in fata unor investitii masive, a unor achizitii de zile mari sau poate a unei tranzactii majore cu efecte pe termen lung, cum ar fi cumpararea unui obiect scump (o casa de exemplu). Pe de alta parte, deciziile de natura financiara pe care esti gata sa le iei te pot influenta pe luni de zile de acum inainte, tocmai de aceea nu ai voie sa glumesti sau sa iei decizii pripite, ci sa chibzuiesti profund asupra directiei spre care esti gata sa pornesti.

Horoscop 29 aprilie 2015 – Gemeni

Daca vrei o zi excelenta, inconjoara-te de oameni optimisti si tonici, conform starii tale de bine de azi! Daca atragi aproape doar pe cei tristi, care se plang intruna de problemele vietii, iti strici si tu tot cheful. Atitudinea pe care o ai pe parcursul acestei zile sta la baza rezultatelor excelente cu care vei fi rasplatit, ca atare lupta din rasputeri cu incercarile celor din jur de a te intrista, de a te impovara cu necazuri, de a te trage inapoi in oala suferintelor care nici macar nu-ti apartin. Pastreaza-ti zambetul pe buze si increderea in mai bine, orice ar fi!

Horoscop 29 aprilie 2015 – Rac

Chiar si in iubire e loc de lege si ordine, caci discutiile pe care le porti cu persoana iubita pun pe tapet exact punctele sensibile ale iubirii. E un moment excelent pentru a pune in balanta cu ce intra fiecare in relatia voastra si e posibil ca rezultatul care reiese in urma acestei judecati reciproce sa va satisfaca pe amandoi: ati fost corecti, fideli, sinceri! Daca ati urmat amandoi calea cea dreapta, daca ati pus in prim plan valori precum corectitudine, respect, fidelitate si incredere, atunci relatia voastra are toate sansele sa evolueze intr-o directie buna.

Horoscop 29 aprilie 2015 – Leu

Faci echipa buna cu un prieten apropiat, dar de data aceasta tu reprezinti latura rationala a acestui tandem iar celalalt e jumatatea ta emotionala. De obicei rolurile sunt exact invers, dar esti persoana cea mai potrivita pentru a analiza lucrurile corect pe toate fetele, pentru a lua decizii clare si ferme, pentru a intelege situatia la justa valoare, fara influente emotionale, asa cum ar face celalalt. Va completati perfect unul pe altul si ar merita sa folositi aceasta compatibilitate pe cat mai multe planuri.

Citeşte şi Noroc chior la bani: Topul zodiilor care se pot trezi bogate peste noapte în luna mai

Horoscop 29 aprilie 2015 – Fecioara

Viata de cuplu e motiv de fericire si te lasi rasfatat de gesturile de afectiune ale celor care te iubesc. Le astepti cu inima deschisa, chiar daca o faci intr-o forma usor egoista. E o placere sa vezi cat de multa lume tine la tine, dar nu cumva o relatie de succes cere reciprocitate? De data aceasta uiti sa oferi si tu la fel de mult, preferand sa te lasi cucerit de vorbe dulci si declaratii de iubire. Noroc ca partenerul stie cat de mult il iubesti si nu se va simti dezavantajat ca tu nu oferi aceeasi atentie. Azi e randul tau la fericire; o meriti!

Horoscop 29 aprilie 2015 – Balanta

Nervii par sa explodeze la tot pasul, dar tu esti oala sub presiune care da in clocot! Daca tuturor te adresezi cu ton ridicat si nu reusesti sa te adaptezi la stilul fiecaruia, transformi ziua intr-o furtuna ce poate degenera usor in conflicte majore. Chiar daca toate te irita, chiar daca esti nervos la maximum, fa un efort sa mai treci cu vederea fleacurile care te scot din sarite, pentru ca nu are rost sa le vezi ca pe niste mai mici sau mai mari catastrofe. Vei vedea ca lumea incepe sa te evite si chiar sa-ti intoarca spatele daca le vorbesti tuturor cu capsa pusa.

Citeste mai mult in Revista TEO.