Horoscop 29 aprilie 2021. O zi cu decizii importante de luat. Contextul astral aduce confuzie

Se anunta o zi cu decizii importante de luat. Dar nu te grabi. Legatura dintre Mercur Mesagerul si Neptun Visatorul poate aduce putina confuzie.

28 apr. 2021, 23:11
Horoscop 29 aprilie 2021. O zi cu decizii importante de luat. Contextul astral aduce confuzie

Horoscop 29 aprilie 2021 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Asigura-te ca azi te incarci cu portia zilnica de ras pe care ar trebui sa o ai si incearca sa iesi din carapace ceva mai mult. Este un timp important ca sa iti dai drumul inhibitiilor si sa te deschizi lumii. Vei putea vedea ca exista un ton sobru al emotiilor tale dar poti depasi asta cat timp stai cu barbia ridicata. Nu ai motive sa fii innegurat.

Horoscopul zilei de 29 aprilie 2021 TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Azi iti poti surprinde emotiile ceva mai umede azi dar asta nu este neaparat ceva rau. Incearca totusi sa nu scoti lucrurile in afara proportiilor normale. Nu este nevoie sa transformi orice poveste marunta intr-o drama nationala care sa genereze lacrimi. Nu trebuie sa exagerezi un adevar doar ca sa primesti mai multa atentie. Foloseste o abordare mai rezervata pentru actiunile si reactiile tale la toate situatiile.

Citeste si Horoscop  BANI si SUCCES 27 aprilie – 2 mai 2021. Ce zodii au noroc în această săptămână

Horoscop 29 aprilie 2021 GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Azi ti se poate parea dificil sa ai de-a face cu oamenii la un nivel emotional. Altii par a fi prea solicitanti cu atentia ta si vor sa iti mentina focusul asupra lor. In acelasi timp, probabil ca vei avea nevoie de mai multa atentie decat de obicei. Incearca sa nu fii prea incapatanar. Da oamenilor iubirea de care au nevoie si vei vedea ca dragostea pe care o doresti va veni cu usurinta spre tine.

Citeste continuarea pe www.sfatulparintilor.ro

Horoscop dragoste 29 aprilie 2021

Incepi sa te gandesti serios la niste planuri, iar unele nu ti se par deloc consistente. Nu pierde timpul cu ele si concentreaza-te doar pe ceea ce merita cu adevarat.

Horoscop dragoste 29 aprilie 2021 BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Profita de ziua de azi pentru a rezolva problemele din viata amoroasa. O discutie cu jumatatea ta se va dovedi a fi extrem de pozitiva. Daca esti singur, concentreaza-te pe oamenii care te iubesc si pe care ii iubesti. Accepta invitatia venita din partea unui prieten si nu vei regreta.

Horoscop dragoste 29 aprilie 2021 TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Este nevoie sa-ti recapeti echilibrul cand vine vorba despre relatia de cuplu. Depinde de tine pentru ca tu si jumatatea ta sa aveti o seara minunata impreuna si sa va simtiti bine. Daca esti singur, nu dispera! Azi este o zi numai buna pentru a intalni pe cineva. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti dezvalui personalitatea exploziva si, in curand, vei atrage persoana potrivita.

Citeste si Horoscop Mihai Voropchievici 26 aprilie – 2 mai 2021. Săptămână binecuvântată pentru multe zodii

Horoscop dragoste 29 aprilie 2021 GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Lucrurile merg bine in viata ta amoroasa. Impreuna cu partenerul de cuplu va distrati facand planuri de viitor. Vorbeste deschis cu persoana iubita, spune-i cum te simti. Iar daca esti singur, nu grabi lucrurile. In curand vei obtine ce doresti. Ai rabdare.

Citeste continuarea pe www.sfatulparintilor.ro