Horoscop 29 August 2015: Gemenii sunt obligaţi să lucreze în plus

Horoscop Sâmbătă 29 August 2015. Unii Gemeni sunt obligați să lucreze în plus, iar Balanțele se pot ocupa de problemele financiare, potrivit Bewoman.ro.

28 aug. 2015, 09:44
Horoscop 29 August 2015: Gemenii sunt obligaţi să lucreze în plus

Horoscop zilnic berbec Sâmbătă 29 August

Evitați discuțiile serioase, deoarece cu greu rămâneți calmi și vă puteți pierde cumpătul. Poate vă e frică să faceți vreo schimbare, de aceea ar trebui să aveți mai multă răbdare.

Horoscop zilnic taur Sâmbătă 29 August

Astăzi, poate aveți sentimentul că omul de lângă dvs nu vă dă ce aveți nevoie și sunteți supărați. Luați în considerare faptul că uneori trebuie să renunțați la propriile dorințe. Unii dintre dvs, cu toate acestea, veți găsi răbdarea de care aveți nevoie și în cele din urmă lucrurile vor merge în direcția cea bună.

Horoscop zilnic gemeni Sâmbătă 29 August

Unii dintre dvs vor fi obligați să lucreze și au de îndeplinit mai multe sarcini. Veți fi capabili să vă organizați și chiar puteți obține succesul mult dorit. Cu toate acestea, nu exagerați cu munca și faceți o pauză dacă vă simțiți copleșiți.

Horoscop zilnic rac Sâmbătă 29 August

Astăzi depășirea unor dificultăți se poate transforma într-o adevărată provocare. Acum, nu este cel mai bun moment pentru a lua măsuri decisive, pentru că emoțiile vă copleșesc prea ușor.

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO