Horoscop 29 februarie 2024. Ziua „bisectă” aduce instabilitate financiară. Puţine zodii sunt norocoase la trecerea dintre luni

Gemenii își schimbă locul de muncă, iar Peștii sunt nevoiți să facă unele drumuri. Taurii debordează azi de energie, Gemenii au planuri de schimbare, iar Leii sunt nevoiți să tragă o linie privind viața profesională.

28 feb. 2024, 13:47
Horoscop 29 februarie 2024. Ziua „bisectă” aduce instabilitate financiară. Puţine zodii sunt norocoase la trecerea dintre luni

Horoscop 29 februarie 2024 BERBEC

Nu este cea mai placuta zi pentru Berbec, ar trebui sa ai incredere doar in tine. In lumina evenimentelor recente, parerea ta despre oamenii cu care te-ai tratat foarte bine se va schimba si chiar vei experimenta o oarecare dezamagire. Activitatile sociale vor fi cele mai bune pentru tine astazi; poti uni cu usurinta oameni complet diferiti.

Horoscop 29 februarie 2024 TAUR

Taurul ar trebui sa-si petreaca timpul liber astazi antrenandu-se in sala. Mergeti la piscina sau faceti-va un masaj, acest lucru va va aduce beneficii maxime. Nu fi lasat singur cu gandurile tale. Acest lucru va poate duce la confuzie in ganduri, sa incepeti sa digerati tot ce ati spus in timpul zilei si sa gasiti un motiv pentru a fi suparat.

GEMENI

Pe tot parcursul zilei, barbatilor le va fi foarte greu sa ia o decizie din cauza multor indoieli. O astfel de incertitudine poate duce la mari probleme. Femeile ar trebui sa fie precaute si sa nu rateze semnele pe care soarta insasi le trimite. Incercati sa va amintiti visul; acesta poate contine raspunsuri ascunse la intrebari care ii chinuie pe Gemeni.

Horoscop 29 februarie 2024 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Alinierea planetelor de azi indică faptul că ai nevoie de timp să reflectezi asupra unor evenimente care s-au întâmplat recent în relația ta. Este posibil să treci printr-o stare pesimistă și să crezi că lucrurile sunt mai grave și mai rele decât sunt în realitate. Pe parcursul zilei de azi, îți găsești cu dificultate energia și motivația la locul de muncă. Îți este dificil să lucrezi în ritmul celorlalți și ești frustrat. Simte-te liber să te bucuri azi de ceva nou și să uiți de problemele de la job. Grijile din ultima perioadă legate de starea financiară par să se rezolve azi. Pentru unii, acest lucru înseamnă finalizarea unui credit, iar pentru alții, inițializarea unui plan financiar care să le permită atingerea obiectivului.

Leu (23 iulie – 22 august)

Dacă astăzi partenerul tău are o stare tristă, nervoasă, în ciuda faptului că ai încercat tot ce e posibil să-l înveselești, e momentul să îl lași puțin în pace. Poate are nevoie de timp să rezolve dificultățile pe care le experimentează, obstacole ale vieții pe care preferă să le depășească singur. Fii răbdător! Alătură-te unui proiect, formează o echipă! Astăzi, ai o energie aparte, energie care antrenează proiecte pe cale să eșueze, dar împreună reușiți să îndepliniți obiectivele. Rolul tău este să coordonezi sarcinile și să soluționezi problemele. Financiar vorbind, reușești să îți organizezi foarte eficient bugetul. Chiar dacă pierzi bonurile constant, reușești să ții o evidență precisă în memoria ta. Azi, apare o oportunitate neașteptată care îți oferă timpul și resursele necesare să înființezi o afacere, să construiești sau să redecorezi.

Horoscop 29 februarie 2024 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Alinierea de azi a planetelor te încurajează să iei lucrurile mai ușor. Chiar dacă în ultima perioadă ai avut parte în relația ta de urcușuri sau coborâșuri, bucurii și entuziasm, azi e momentul să iei o pauză. Fie că acest lucru înseamnă să aloci timp propriei persoane, fie să te relaxezi în compania persoanei iubite, vă va face bine amândurora. Fii mai exuberantă în ceea ce privește munca ta! Dacă nu pui pasiune, e posibil să eșuezi pe termen lung. Simte dinamica, focalizează-te pe energia zilei și încearcă să renunți la ideea că ești ignorată, tristă sau neputincioasă. Ieși din zona de confort și solicită promovarea aia la care visezi. Și o mărire de salariu! Cere ceea ce îți dorești tu, nu ceea ce crezi că își permite compania să-ți ofere.

Citeste si Horoscop bani martie 2024. Trei zodii pentru care banii vor crește în copaci. Cine va avea parte de un dezastru financiar

Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Ziua aceasta s-ar putea să-ți arate progresul în relația cu partenerul. Ești asaltat de idei și propuneri care îți oferă ocazia să îți vezi persoana iubită dintr-o perspectivă nouă și foarte diferită. Acest fapt ar putea reprezenta un pas mare într-un aspect al relației în care v-ați simțit amândoi blocați. Azi, ai parte de noroc. Urmează-ți inima și vei fi îndrumat către oportunitățile și succesul mult așteptat. Azi este momentul tău să strălucești. Treci printr-o perioadă interesantă din punct de vedere financiar. S-ar putea să simți că nu îți atingi potențialul la job și ți-ai putea permite mai multe lucrând altundeva. Mulțumită unor oameni apropiați, vei ajunge în contact cu o companie care este mai potrivită așteptărilor tale. Continuă să ai visuri mărețe!

Horoscop 29 februarie 2024 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

S-ar putea să ai sentimente neclare în legătură cu situația în care te afli cu partenerul tău. Azi, reflectezi asupra problemelor și asupra ceea ce vrei tu cu adevărat. Ai tendința să te implici excesiv in emoțiile tale, ceea ce face dificilă adoptarea unei perspective obiective. Încearcă să privești situația în ansamblu! Încearcă să depui un efort și ieși din rutină. Răspunde afirmativ propunerilor care apar pe parcursul zilei, chiar dacă prima ta reacție e refuzul. Riscurile asumate azi își vor aduce meritul în viitorul apropiat. Nu e nevoie să fii anxioasă privind viitorul, ai curaj și încredere în tine însăți! Poate nu ești renumită pentru simțul tău pentru bani, dar azi intri în legătură cu un grup de oameni care s-ar putea să devină angajații tăi sau să te ajute să obții o poziție mai bună în cadrul campaniei la care lucrezi. Conturile tale bancare vor avea o surpriză, fii pregătită!

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Săgetătorii sunt sfătuiți să fie mai atenți la oamenii pe care îi au în viața lor. S-ar putea să fie trădați de cei de la care se așteptau cel mai puțin. Sunt puși la încercare și testați pe tot parcursul acestei zile, scrie YourTango.com. Săgetătorii trebuie să-și găsească tăria de a merge mai departe.

Horoscop 29 februarie 2024 Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

O vacanță nu sună rău pentru tine, dar această perioadă nu este potrivită pentru a face deplasări pe distanțe lungi. Încearcă să rămâi cât mai mult în preajma casei și a familie. S-ar putea să fie nevoie de tine într-o situație de criză.
EXCLUSIV Horoscopul primăverii, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Vin scadențele karmice! Greșelile din trecut pe care fiecare zodie va trebui să le repare în această primăvară

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Horoscopul zilei de 29 februarie 2024 spune că nativii din zodia Vărsătorului sunt pregătiți pentru a face schimbări pe plan personal. Astrele arată că pentru Vărsători nu este deloc o perioadă bună pentru a face investiții semnificative. Aceștia trebuie să fie atenți cu banii lor.

Horoscop 29 februarie 2024 Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești sunt dornici să vadă o schimbare pe plan personal. Totuși, ia în calcul că ceea ce îți dorești tu este realizabil, însă doar pe termen lung. Horoscopul lunii martie e totuși promițător. S-ar putea să te simți presată de timp. Ai mai multă încredere în tine și în acest proces de transformare.