Horoscop 29 ianuarie 2016. Vezi ce îţi rezervă astrele

Horoscop 29 ianuarie 2016: Citeşte previziunile astrale pentru fiecare zodie. 

28 ian. 2016, 15:40
Horoscop 29 ianuarie 2016. Vezi ce îţi rezervă astrele

Horoscop 29 ianuarie 2016 – Berbec

Treci un pic dincolo de realitate, pentru ca s-ar putea ca cele mai bune idei sa nu fie cele concrete, palpabile, care ti se ofera de catre cei din jur. Unele vin din vis, altele din imaginatie, deci din alte dimensiuni decat cele firesti. Stai putin si mediteaza, gandeste-te la situatia in care te afli, si ai sa vezi ca multe idei interesante ti se arata sub pleoape, sau in cele mai adanci unghere ale fanteziei. Merita sa le pui in aplicare, pentru ca ele sunt inspiratie universala. Iluzia, visul, utopia, imaginatia sunt, pentru tine, acum, cei mai buni prieteni, care se aliaza pentru a-ti oferi tie niste alternative bune fata de ceea ce ai deja.

Horoscop 29 ianuarie 2016 – Taur

Lupta cu banalitatea care se aseaza peste un anumit proiect de la care tu aveai alte asteptari. La cat de mult ai muncit si ai luptat pentru rezultatele spre care ai pornit candva, e si normal sa nu te multumesti cu un rezultat neinsemnat. Tu vroiai altceva, altele erau pretentiile tale, dar mai poti schimba lucrurile inca. Ia taurul de coarne si da la o parte carcotasii care se opun, conservatorii care nu au curaj sa aduca nimic nou, demodatii care-l iau pe nu in brate la toate ideile tale indraznete. La o adica mergi de unul singur pe aceasta cale, pentru ca detii toate resursele unui succes deplin fara ajutor de la altii.

Horoscop 29 ianuarie 2016 – Gemeni

Treci printr-un moment mai fragil cand esti gata sa renunti la un demers intelectual inceput candva. Poate la o carte pe care ai inceput-o, la un curs pe care l-ai pornit acum o vreme, poate chiar la scoala! Nu te grabi sa pui cartea in cui, poate ai doar nevoie de o pauza, dar nu renunta la ce ai inceput. Lasa studiul pentru altadata, daca acum ti-ai pierdut interesul pentru ceea ce invatai, pentru ca va veni o zi cand te vei intoarce si vei continua de unde ai lasat totul. Nu renunta, doar amana unele lucruri, pentru ca nu intamplator ai deschis acea carte! Iti vei aminti de ea si o vei redescoperi cu alti ochi.

Horoscop 29 ianuarie 2016 – Rac

Esti cel mai bun, deci n-o mai face pe modestul ci arata tuturor ca te simti bine in pielea ta, ca esti mandru de tine. Unii ar putea sa trateze aceasta atitudine de invingator ca un semn de aroganta, dar nu te gandi la asta acum. Chiar meriti sa te lauzi, sa arati la ce esti tu cel mai bun, mandreste-te cu ceea ce esti sau poti, pentru ca numai alura de castigator sigur pe el te va ajuta sa ajungi la varful propus. Daca te lasi influentat de ceilalti care nu suporta sa vada ca altii au succes, risti sa te dai la o parte si sa permiti ascensiunea unui mediocru fara nici un merit. Lupta pentru sansa ta la victorie!

Horoscop 29 ianuarie 2016 – Leu

Esti un generator de idei inspirate, dar nu ajunge doar sa inventezi pe banda rulanta, ci sa si pui in practica ceea ce inventezi. Cauta o cale de a-ti materializa ideile minunate, altfel se duc, zboara, le uiti! Daca nu ai cum sa le si aplici in acest moment, scrie-le. Pune-le pe hartie si lasa-le o vreme sa se sedimenteze, caci va veni o vreme potrivita pentru a le transpune in realitate. Da, poate acum lipsesc mijloacele concrete de a le folosi, dar trebuie sa tii minte ca le-ai lasat acolo in asteptare si sa le reiei candva, cand conditiile unei evolutii vor fi indeplinite.

Citeşte mai multe pe revista Teo