Horoscop 29 iunie 2022. Se lasă cu multe petreceri de Sf. Petru şi Pavel

În aceste zile este recomandat să ne setăm intenții noi, care să aibă legătură cu casa, cu familia, cu universul interior și cu emoțiile noastre.

28 iun. 2022, 21:52
Horoscop 29 iunie 2022. Se lasă cu multe petreceri de Sf. Petru şi Pavel

Horoscop 29 iunie 2022. Astăzi se formează Lună Nouă în zodia Rac, moment care vine cu o mare intensitate emoțională și care deschide o nouă cale în viața fiecăruia. Conjuncția cu Lilith și careul cu Jupiter fac din acest eveniment astrologic unul foarte controversat, paradoxal și provocator. Poate aduce nevoia de un refugiu, dar în același timp ne poate ajuta să ne rupem de unele rădăcini. Și cum Marte se pregătește să iasă din Berbec, ne vom confrunta și cu o furie exagerată.

Berbec
Te simți destul de stresat astăzi. Astfel încât, ar fi bine să iei o pauză de la a rezolva probleme altora și să te concentrezi asupra propriei persoane.

Taur
Te confrunți cu un conflict care se agravează pe măsură ce trece timpul. S-ar putea să fie nevoie să ceri ajutorul unor oameni la care te-ai gândit până acum.

Horoscop 29 iunie 2022 Gemeni
Energia ta îți va face viață bună astăzi, așa că nu te teme să-ți expui ideile. Ai putea începe să lucrezi la un plan măreț care să schimbe lucrurile.

Luna noua in conjunctie cu Luna neagra! „Umbra” iese la lumina, nimic nu va mai fi la fel
Rac
Bucură-te mai mult de viață. S-ar putea să nici nu fie nevoie să cheltui prea mulți bani, ci doar să nu te temi să fii tu cu adevărat. Se lasă cu multe petreceri de Sf. Petru şi Pavel

Leu
Realizările se adună, așa că nu te teme să le arăți lumii. Atitudinea ta pozitivă te va ajuta să acumulezi și mai multe victorii.

Fecioară

Este o zi bună pentru a-ți gândi viitorul apropiat. Dar fă tot posibilul să vizualizezi și ceva total noncomformist.

Horoscop 29 iunie 2022 Balanță

Schimbarea atitudinii față de șefi îți va aduce doar beneficii. Mai ales că Venus, guvernatorul tău, face un aspect bun cu Jupiter, Marele Benefic.

Scorpion

Luna Nouă îți atrage atenția asupra principiilor și valorilor. Unele dintre ele s-ar putea să fie prea învechite și să nu te mai ajute.

Săgetător

Viața personală nu trebuie pusă pe tavă, ci protejată. Atat a ta, cât și a celor apropiați. Aceasta este lecția dată de Luna Nouă.

Horoscopul banilor. Ce zodie pierde toate economiile în vacanţă
Capricorn

Cei singuri pot cunoaște o persoane interesantă. Ceilalți pot participa alături de partener la unele activități incitante.

Vărsător

Rutina zilnică trebuie îmbunătățită astfel încât viața personală să primeze. Adică să muncești într-un mod mult mai eficient.

Horoscop 29 iunie 2022 Pești

Copiii îți vor face ziua mai frumoasă. Poți avea unele idei destul de îndrăznețe despre cum să investești o sumă de bani. Seara, multe petreceri de Sf. Petru şi Pavel.