Horoscop 29 mai-4 iunie. Cum stai cu iubirea în săptămâna aceasta

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

27 mai 2017, 15:37
Horoscop 29 mai-4 iunie. Cum stai cu iubirea în săptămâna aceasta

GEMENI

Relaţia cu partenerul de viaţă nu mai funcţionează ca altădată. Duci lipsă de linişte, iar gelozia acestuia te scoate din minţi. Acum este apogeul, iar tu ai putea avea reacţii la care el nu se aşteaptă, dar care îl vor învăţa o lecţie. Atât timp cât posesivitatea lui nu are o bază solidă, iar tu eşti împăcată cu tine, ai tot dreptul să cauţi dreptate.

RAC

Un eveniment recent la care nu ai putut participa i-a provocat partenerului tău de viaţă o nesiguranţă în ceea ce priveşte relaţia voastră.Nu e indicat să ţii la orgoliul tău mai mult decât la el, de aceea ai face bine să îi explici sincer care au fost motivele şi te va înţelege într-un final. Nu decazi dacă îi oferi ce are nevoie!

LEU

Săptămâna aceasta va fi destul de dificilă pentru tine, pentru că eşti suprasolicitată pe toate planurile.Poţi face o mică pauză de la viaţa ta sentimentală intensă de altfel, mai ales dacă aceasta îţi pune beţe în roată pe plan profesional. Partenerul sau familia te va înţelege atât timp cât le explici ce se întâmplă în acest moment, ba chiar te va ajuta!

Cite;te mai multe, pe eva.ro