HOROSCOP 29 MARTIE 2014: Atenţie, nu te lăsa surprins de ORA DE VARĂ

HOROSCOP 29 MARTIE 2014: Ce v-au rezervat astrele pentru acest sfârşit de săptămână.

28 mart. 2014, 15:17
HOROSCOP 29 MARTIE 2014: Atenţie, nu te lăsa surprins de ORA DE VARĂ

Horoscop zilnic 29 martie 2014 – Berbec
Nu te poti detasa inca de o amintire trista de demult care mai are efecte neplacute asupra ta. Compari permanent prezentul cu cele intamplate atunci si ai impresia ca totul se poate repeta si acum, de aceea nu ai curaj sa mai faci nici un pas. Ce a fost a fost, ar trebui sa accepti trecutul asa cum e, fara sa te tot raportezi la el. Se presupune ca lectiile trecutului au fost deja invatate astfel incat sa nu gresesti in acelasi loc, dar tu tot la episodul de demult te intorci cu gandul. Ar fi vremea sa ierti, sa uiti, sa inchizi acel capitol odata pentru totdeauna, ca nu mai are nici un rost.

Horoscop zilnic 29 martie 2014 – Taur
Ai muncit mult, dar ai ajuns undeva la o rascruce de drumuri si nu stii incotro sa mergi. Esti influentat de cei din jur pentru ca auzi pareri foarte contradictorii si fiecare te impinge intr-o cu totul alta directie. Ce sa alegi? Mai bine iei o pauza si astepti sa se mai sedimenteze lucrurile inainte de a intelege mai bine pe ce nivel ai ajuns. Dupa o vreme, vei privi lucrurile mai detasat si vei sti sa discerni mai usor intre atatea variante disponibile. Ba mai mult, in timp se mai pot ivi inca informatii suplimentare care sa te ajute sa iei o decizie corecta in deplina cunostinta de cauza.

Horoscop zilnic 29 martie 2014 – Gemeni
Incearca sa nu pleci la drum nervos, pentru ca emotiile negative pot avea efecte neplacute ori asupra ta, ori asupra celor cu care intri in contact pe parcursul calatoriei. Chiar daca ai motive de enervare si dai piept cu tot felul de situatii nedorite care te scot din sarite, fa un efort sa te calmezi inainte de a face vreun pas mai departe. Energia aceasta negativa iti poate crea mari neplaceri incat nu-ti mai duci la indeplinire misiunea pentru care ai plecat la drum si te intorci acasa un pachet de nervi. Vestile care vin azi de departe au si ele conotatii triste, deci nu ai nicio placere in a lua legatura cu lumea.

Horoscop zilnic 29 martie 2014 – Rac
Oboseala se resimte la tot pasul pentru ca ar trebui sa intervii astazi intr-o activitate care necesita un mare consum energetic si tu clachezi in cel mai nepotrivit moment. Nu ai forta, nu ai chef sau nu ai vlaga, deci cum sa duci la indeplinire sarcina care iti revine fara sa ai si resursele necesare la dispozitie? Ai avea nevoie de o pauza de odihna, sa-ti reincarci bateriile complet golite in ultima perioada. Oricat te-ai stradui sa te ocupi azi de o chestiune importanta, vei vedea ca nimic nu inainteaza iar neputinta te enerveaza si mai mult!

Horoscop zilnic 29 martie 2014 – Leu
Trece azi un mare noroc prin calea ta, dar te prinde pe picior gresit, fara sa poti profita de ocazia ivita. Altul pare mai iute de mana si-ti fura de sub nas sansa, incat vei regreta ca ai fost comod si nu ai luptat pentru ceea ce parea a fi special pentru tine. Pregateste-te sa pierzi azi printre degete ceva ce ti-ar fi fost extrem de util, dar pentru ca nu reactionezi spontan in reactii, ajunge in alta parte. Celalalt a stiut sa profite de ocazie si sa ajunga inaintea ta, dar ce pacat ca nu esti mai atent la ocaziile norocoase!

Horoscop zilnic 29 martie 2014 – Fecioara
Desi nu vine cu nimic special in program, ziua aceasta iti inspira un sentiment de bucurie. Primesti vesti bune din toate partile, te poti odihni cat vrei, te ocupi de activitati banale si amuzante de week-end, perfecte pentru starea ta de spirit, incat termini ziua cu senzatia ca a fost sarbatoare! Ai sansa de a vorbi despre ultimele tale realizari, despre tot felul de aspecte care au mers bine in ultima vreme, ca atare uita, macar pentru o zi, de hopuri,d e piedici, de necazuri, pentru ca azi ziua trebuie dedicata lucrurilor vesele si frumoase din viata ta iar acum poti sa descoperi cat de multe merita scoase in lumina!

Horoscop zilnic 29 martie 2014 – Balanta
Pleci la drum cu un sentiment neplacut, de parca nu e o calatorie pe care doreai s-o faci sau nu te indrepti spre o destinatie draga tie. O consideri o obligatie, doar ca sa-i faci altuia pe plac, si ramai cu sentimentul ca, in acelasi timp, ai fi avut atatea alte lucruri mai interesante de facut. Tocmai pentru ca pleci fara nicio tragere de inima, nimic nu-ti convine, toate te irita, toate par sa mearga pe dos, incat te intorci acasa un pachet de nervi, complet nemultumit de felul cum s-au desfasurat etapele calatoriei. Daca ai putea amana pe altadata, ai fi mult mai fericit.

Horoscop zilnic 29 martie 2014 – Scorpion
Te copleseste o emotie greu de explicat si de controlat, pentru ca se apropie un eveniment care iti inspira un pic de teama. Nu stii cum se vor desfasura lucrurile, de aceea ai trac precum un actor inaintea iesirii pe scena. Esti cumva influentat negativ de cei din jur care iti vorbesc despre acel moment mult asteptat in tonuri ceva mai sumbre, ca si cum ar fi ceva mult prea dificil pentru oricine. Cat timp nu treci tu personal prin acea situatie, nu trebuie sa dai un verdict despre cat de simplu sau greu este. Inarmeaza-te cu putere si rabdare si foloseste timpul pe care il ai la dispozitie pentru a te pregati sa-i faci fata perfect.

Horoscop zilnic 29 martie 2014 – Sagetator
Daca vrei o zi excelenta, inconjoara-te de oameni optimisti si tonici, conform starii tale de bine de azi! Daca atragi aproape doar pe cei tristi, care se plang intruna de problemele vietii, iti strici si tu tot cheful. Atitudinea pe care o ai pe parcursul acestei zile sta la baza rezultatelor excelente cu care vei fi rasplatit, ca atare lupta din rasputeri cu incercarile celor din jur de a te intrista, de a te impovara cu necazuri, de a te trage inapoi in oala suferintelor care nici macar nu-ti apartin. Pastreaza-ti zambetul pe buze si increderea in mai bine, orice ar fi!

Horoscop zilnic 29 martie 2014 – Capricorn
Daca vrei o zi excelenta, inconjoara-te de oameni optimisti si tonici, conform starii tale de bine de azi! Daca atragi aproape doar pe cei tristi, care se plang intruna de problemele vietii, iti strici si tu tot cheful. Atitudinea pe care o ai pe parcursul acestei zile sta la baza rezultatelor excelente cu care vei fi rasplatit, ca atare lupta din rasputeri cu incercarile celor din jur de a te intrista, de a te impovara cu necazuri, de a te trage inapoi in oala suferintelor care nici macar nu-ti apartin. Pastreaza-ti zambetul pe buze si increderea in mai bine, orice ar fi!

Horoscop zilnic 29 martie 2014 – Varsator
Un final de drum demult anuntat se materializeaza astazi si, pe moment, te lasa fara directie. Nu privi acest sfarsit ca pe un esec, ci e o ocazie buna de a lua o pauza si a te detasa de toate, ca, mai apoi, sa gandesti o strategie noua. Nu iti ies toate lucrurile asa cum ai spera, mai dai piept si cu piedici, sar din toate ai ceva de invatat. Cel mai mult regreti faptul ca cineva ti-a atras atentia ca se apropie acest moment, dar nu ai tinut cont de avertismente, ca eventual sa iei masuri din timp. Acum e prea tarziu sa mai schimbi directia, poti sa pui doar punct. Si de la capat!

Horoscop zilnic 29 martie 2014 – Pesti
Te simti ciudat in pielea ta, avand mereu impresia ca cei din jur te privesc cu ostilitate si nu au incredere in tine. Daca ai fi mai atent, ti-ai da seama ca ceea ce simti e doar o reflectare a parerii pe care o ai despre tine insuti in acest moment. Nu ceilalti iti gasesc atatea defecte, nu ceilalti te judeca atat de aspru, ci tu, singur, iti iei pe umeri o vina care nici macar nu te reprezinta. Suferi de o usoara manie a persecutiei, avand mereu senzatia ca cineva te pandeste din umbra doar ca sa te critice, dar nimeni nu are nimic cu tine. Esti nemultumit de propria ta persoana, pentru ca te privesti printr-o oglinda deformata: vezi orice punct slab ca pe un dezastru!

Horoscop zilnic 29 martie 2014 furnizat de Acvaria