HOROSCOP 29 MARTIE 2015: Ce v-au rezervat astrele în ultima zi a săptămânii

Horoscop 29 martie 2015: Vezi ce îți rezervă astrele duminică.

28 mart. 2015, 17:43
HOROSCOP 29 MARTIE 2015: Ce v-au rezervat astrele în ultima zi a săptămânii

Horoscop 29 martie 2015 – Berbec 
Lasa asteptarile absurde, pentru ca unii te pot dezamagi amarnic daca pretinzi lucruri imposibile de la ei. Priveste-i cu un dram de umor si detasare, fara sa speri interventii salvatoare sau sa-si respecte promisiunile facute. Ia-i mai degraba in gluma! Chiar daca unii promit marea cu sarea, nu-i crede, ci fa chiar un pic de haz pe seama angajamentelor lor, fiind convins ca nu se vor tine de cuvant. Unii chiar fac astfel de promisiuni asa, intr-o doara, si daca tu chiar iti pui bazele in promisiunile lor, ai putea da piept mai tarziu cu deceptie. Spune-le: da, siiiigur ca da, si treci mai departe!

Horoscop 29 martie 2015 – Taur
Nu te uita la cei din jur ca lor nu li s-au implinit unele vise. In fond, fiecare e cu norocul lui si mai ales cu meritele lui, deci daca cineva alaturi de tine spune ca ceea ce vrei tu sa obtii este imposibil, nu-l asculta! Tu ai alte sanse decat restul lumii, tu gandesti altfel, tu atragi diferit succesul in viata ta, pentru ca fiecare obtine ceea ce cheama catre el. Tu atragi cu ganduri pozitive reusita, deci nu are rost sa privesti la ceilalti. A te raporta la altii, a te lasa oprit din elan de povesti despre esecurile altora nu e in avantajul tau. Ai incredere in visul tau si construieste-l mai departe, cerand de sus ce este mai bun doar pentru tine!

Horoscop 29 martie 2015 – Gemeni
Cand esti mai altfel decat restul lumii, simti ochii tuturor asupra ta ca pe niste sageti. E felul lor de a te judeca, de a te cantari din priviri, de a incerca sa te aduca inapoi, printre ei, cu picioarele pe pamant. Nu te lasa dominat de judecatile lor nedrepte, ci fii tu insuti asa cum iti place sa fii. Si ce daca esti diferit? Si ce daca esti cu un cap deasupra? Protejeaza-te de vorbele lor acide sau de comentariile lor malitioase, pentru ca ei nu au de unde sa inteleaga cum e sa fii aparte! Originalitatea dicteaza unicitatea, deci nu incerca sa fii sters si oarecare printre atatia anonimi, ci lupta pentru dreptul tau de a fi diferit!

Horoscop 29 martie 2015 – Rac
Esti plin de indoieli si intrebari fara raspuns, care te fac sa inventezi scenarii fanteziste, dar neadevarate. Elibereaza-te de aceste suspiciuni, si invata sa te informezi mai atent cu privire la ceea ce acum te deruteaza. Nu stii ceva? Nu esti sigur de ceea ce ai in minte? Intreaba sincer, recunoaste ca nu stii, ai curajul sa ceri explicatii clare si juste, ca sa nu lasi mintea sau inima sa creeze basme pe marginea incertitudinilor tale. Vei vedea cat de simplu e sa pui intrebari in plus, sa ceri detalii despre ceea ce te macina, deci insista asupra acestui sfat: nu face presupuneri. Afla direct de la sursa!

Horoscop 29 martie 2015 – Leu
Uneori te indoiesti si tu de lucrurile in care credeai cu tarie. Incepi sa-ti pui intrebari serioase daca merita sa duci mai departe un vis. Te gandesti daca nu cumva prietenia in care crezi e doar o masca. Te preocupa adevaratele sentimente din inima ta sau ale celui drag. Lasa toate aceste nedumeriri la o parte si cultiva-ti credinta. Dubiile sunt inerente in drumul oricarui om catre telurile sale, sunt testele firesti prin care trece oricine pentru a demonstra ca merita ceea ce vrea sa obtina, ceea ce lupta sa castige. Nu renunta, inarmeaza-te cu uriase cantitati de gandire pozitiva si continua-ti calatoria catre scopul cel mare. Nu e departe!

Citeşte mai multe pe revista TEO