Horoscop 29 martie 2021. Evitaţi să luaţi decizii înainte de a analiza în detaliu ofertele

Fii atent la ce ti se spune astazi. Poate fi doar jumatate din adevar. Daca ti se prezinta oferte, nu lua decizii pana nu analizezi in detaliu. Fii atent si la scrisul mic.

28 mart. 2021, 23:41
Horoscop 29 martie 2021. Evitaţi să luaţi decizii înainte de a analiza în detaliu ofertele

Horoscop 29 martie 2021 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Cand ceva te supara, poate fi de folos sa incerci sa traiesti intr-o iluzie – sa te mentii distras in alta zona ca sa nu fie nevoie sa gestionezi ganduri neplacute. Asta este o solutie acceptabila pe termen scurt dar este o strategie gresita pe termen lung. Azi ai nevoie sa confrunti realitatea unde te afli acum si ce s-a intamplat in viata ta. Realitatea nu e niciodata asa de groaznica precum te temi. In plus, nu poti prelua controlul asupra ei daca nu o vezi clar si limpede.

Horoscop zilnic 29 martie 2021 TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Daca cineva crede ca povesti ale sale din trecut se aplica si sunt valabile si pentru viata ta are nevoie sa fie adus cu picioarele pe pamant la realitate. Persoana doreste sincer sa te ajute, deci sa ai asta in minte cand explici ca nu esti interesat sa auzi sfaturi ce nu ti se potrivesc. Unii oameni nu sunt in stare sa vada ca ce ofera ei nu ajuta, ba chiar face rau. Tine minte asta data viitoare cand si tu vrei sa iti folosesti povesti din istoria personala ca mod de a da altuia ghidare.

Horoscop 29 martie GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Astazi analizeaza-ti comportamentul in preajma si despre copiii din viata ta si da drumul la credintele invechite cum ar trebui sa te porti. Asta nu inseamna sa te porti imatur. Insa ar trebui sa realizezi si tu ca viata este ca o cursa nebuna in parcul de distractii si ar trebui sa te asiguri ca ai macar cateva minute de distractie pe zi. Azi nu este despre a fi productiv.

Horoscop 29 martie 2021 RAC (22 iunie – 23 iulie)

Te-ai putea gandi ca sunt cam multe pe capul tau acum, dar Universul este convins ca te descurci de minune, de aceea le si ai. Unele evenimente recente ti-au afectat putin stima de sine ? Azi ti se ofera o minunata oportunitate sa te simti din nou stralucitor asa cum si esti. Tot ce ai de facut este sa accepti provocarile si oportunitarile si te vei descurca cu tot ce e de facut, unul cate unul.

Citeste continuarea pe www.sfatulparintilor.ro