Horoscop 29 martie

O zi specială aproape pentru fiecare zodie. Unii se îndrăgostesc până peste urechi de oamenii de lângă ei, alţii îşi găsesc iubire pe internet, iar pe unii îi paşte o promovare la serviciu. Vezi ce îţi pregătesc astrele ţie!

28 mart. 2012, 17:51
Horoscop 29 martie

BERBEC

Dorinţa de libertate şi spiritul de aventură ar putea compromite astăzi relaţia cu persoana iubită sau v-ar putea aduce chiar în situaţia de a lua o decizie drastică: rămâneţi împreună sau vă despărţiţi.

TAUR

S-ar putea să aflaţi că trebuie să urmaţi un curs de perfecţionare în altă localitate. Chiar dacă ideea mutării departe de casă nu vă încântă, nu refuzaţi. Peste puţin timp, veţi avea şanse mari de promovare.

GEMENI

Nu toată lumea apreciază stilul dvs. exuberant şi atitudinea prea degajată faţa de îndatoririle de serviciu. Din fericire, relaţia cu cei dragi este excelentă şi vă veţi bucura de o seară minunată în mijlocul familiei.

RAC

O persoană pe care aţi cunoscut-o la începutul anului trecut, dar despre care nu mai ştiaţi nimic, vă va cauta în aceste zile pentru a vă propune o afacere. Sunteţi cam sceptic şi pesimist, dar n-aveţi nimic de pierdut dacă încercaţi.

LEU

Sunteţi autoritar şi nu admiteţi să fiţi refuzat sau contrazis, iar cei din jur nu reuşesc prea uşor să vă intre în voie. Le cereţi tuturor să fie eficienţi şi să vă îndeplinească deciziile fără să ceară explicaţii sau să pună întrebări.

FECIOARĂ

Luna în Gemeni vă dă curajul să faceţi o schimbare radicală de look. Apelaţi la sfaturile unui stilist cu experienţă şi veţi vedea că noua dvs. imagine va fi apreciată şi admirată. Veţi avea succes!

BALANŢA

Chiar dacă aveţi şi bani, şi consilieri financiari foarte buni, acum nu este momentul să faceţi investiţii pe termen lung. Altfel, aveţi parte de o zi liniştită şi armonioasă, în care vă găsiţi mai mult timp pentru cei dragi.

SCORPION

Dacă tocmai aţi cunoscut pe cineva, astăzi riscaţi să îl/o vedeţi într-o lumină atât de favorabilă, încât orice defect sau slăbiciune ar dispărea pentru a nu strica perfecţiunea. S-ar putea, deci, să va fi îndrăgostit, deja, „până peste urechi”.

SĂGETĂTOR

Internetul este o sursă de informare, dar astăzi, pentru dvs. se dovedeşte a fi şi o sursa de… prieteni. Reţelele de socializare vă ajută să cunoaşteţi astăzi o persoană deosebită care va juca un rol important în viaţa dvs.

CAPRICORN

Aţi muncit foarte mult, aţi avut răbdare şi aţi sperat că meritele dvs. vor fi recunoscute. N-aţi aşteptat degeaba! O veste oficială privind un important succes  profesional este în drum spre dvs.  Felicitări!

VĂRSĂTOR

Studiile, experienţa, atitudinea faţă de cei din jur etc. vă pot influenţa succesul. Dar şansa care va poate schimbă viaţa cu adevărat este din zona călătoriilor în străinătate sau a relaţiilor de prietenie cu persoane stabilite în alte ţări.

PEŞTI

S-ar putea ca partenerul dvs. să treacă printr-o perioadă mai dificilă din punct de vedere profesional sau financiar şi să aibă nevoie de dvs. Nu-l cicăliţi, nu-i faceţi reproşuri, ci arătaţi-i că aveţi încredere în el.