HOROSCOP 29 NOIEMBRIE 2019. Te-ai blocat într-o rutină în care nimic nou nu se mai întâmplă. Previziunile zilei

HOROSCOP 29 NOIEMBRIE 2019. Va concentrati pe eficienta la locul de munca si nu va mai ramane prea mult timp liber. Tot secretul consta in modul in care alegeti sa il folositi ca sa va faceti timp pentru dumneavoastra si cei dragi.

28 nov. 2019, 12:27
HOROSCOP 29 NOIEMBRIE 2019. Te-ai blocat într-o rutină în care nimic nou nu se mai întâmplă. Previziunile zilei

Horoscop 29 noiembrie Berbec. Mereu mai înveţi ceva util pentru cel care devii în fiecare zi, iar azi ai ocazia de a mai îmbogăţi cu ceva bagajul tău de informaţii şi de experienţe, ceva ce îţi va inspira mai multă încredere în acţiunile în care eşti direct implicat. Parcă ai primi o confirmare, o aprobare, o garanţie că totul va fi bine, şi asta îţi dă curaj să duci mai departe ce ai început, aşteptând cu optimism şi entuziasm ceea ce vine. Pune în aplicare tot ce ai învăţat până acum, dar fii deschis şi la noutăţi interesante. 

Horoscop 29 noiembrie Taur. Ţi se fac propuneri interesante pe care ajunge doar să le accepţi şi ele vor evolua spre împlinirea lor cu brio. Nu mai eşti tu cel temător şi timid, ci profiţi de şansele care ţi se oferă pentru a le transforma în succese palpabile. Nu refuza nimic din ceea ce te invită ceilalţi să faci, sau fii chiar tu iniţiatorul unor proiecte îndrăzneţe. Cineva trebuie să vină cu ideea pentru ca aceasta să înainteze spre reuşita cea mai înaltă. Tot ce atingi este de succes, deci lasă la o parte binecunoscutele tale slăbiciuni şi suspiciuni, fără a te gândi atâta la ce vine, la piedicile inerente, la preţul pe care-l ai de plătit. Acum contează doar rezultatele şi îţi investeşti în acest sens toate resursele! 

Horoscop 29 noiembrie Gemeni. Te-ai blocat într-o rutină în care nimic nou nu se mai întâmplă. În loc să stai şi să aştepţi o minune, mai bine ai folosi acest repaus în favoarea ta. Profită de faptul că e linişte şi nu se petrece nimic stresant pentru a studia ceva nou, pentru a pregăti mental o strategie a unei viitoare acţiuni, deci nu sta degeaba! Oricum nici nu e genul tău să stai pasiv şi să aştepţi să se mişte iar lucrurile, ca atare ar fi bine să începi să construieşti singur ceea ce vrei să obţii. Cum nu eşti presat de alte termene, te poţi concentra eficient la noile tale vise!

 Horoscop 29 noiembrie Rac. Nici ţie nu-ţi vine a crede ce evoluţie grozavă au luat lucrurile! Rareori eşti atât de optimist şi de pozitiv în faţa provocărilor, iar atitudinea aceasta este exact cheia succesului spre o ţintă majoră spre care te îndrepţi. Nu spune nicio clipă că nu se poate atinge, lasă fricile în urmă şi concentrează-te numai asupra capătului acestui drum. Chiar dacă nimic nu e uşor şi nu ţi se oferă pe gratis, deţii toate resursele pentru ca ceea ce ai în minte acum să devină realitate foarte curând. Eşti susţinut de cei care joacă un rol în reuşita finală, nu eşti singur în lupta ta, deci bucură-te că totul merge bine. 

Horoscop 29 noiembrie Leu. Relaţia sentimentală în care eşti implicat evoluează foarte bine, într-o direcţie optimistă, care te face să speri la mai mult. Fluturii din stomac nu-ţi dau pace, se vede că eşti îndrăgostit şi că iubeşti cu adevărat, dar nu uita, totuşi, că iubirea nu e un joc, ci un angajament reciproc în care fiecare deţine un anumit rol. Joacă-ţi rolul cu seriozitate, cu maturitate, cu implicare, dacă vrei rezultatele cele mai bune. Nu lăsa iubirea să zburde în voie încotro vrea ea, pentru că ai ajuns la un nivel în care deja vezi roadele eforturilor depuse şi probabil sună promiţător, dar nu te culca pe laurii victoriei. Luptă mai departe! 

Horoscop 29 noiembrie Fecioara. Eşti dornic de aventură, pentru că se naşte în mintea ta o idee nouă extrem de motivantă pe care abia aştepţi s-o şi pui în practică. Bate fierul cât e cald, ca atare insistă să faci deja primii paşi în direcţia visată chiar acum, cât totul e încă proaspăt în mintea ta, deoarece noul te stimulează fantastic şi îţi dă un chef nebun de schimbare. Trasează deja prima etapă a acestui demers de durată, pentru că restul va veni uşor de la sine. Uneori ajunge să ai doar scânteia de început, iar curiozitatea te va atrage apoi cu energie spre ţinta finală. 

Horoscop 29 noiembrie Balanta. Nu se pot lega discuţii serioase şi coerente astăzi, pentru că, ori de câte ori propui un subiect, intervin alte aspecte care distrag atenţia tuturor. Copiii vor fi în centrul atenţiei, iar când, într-un mediu, predomină copiii, cei maturi nu mai pot spera că pot avea discuţii prelungi ca pentru vârsta lor. Ai mai multe datorii de onorat în aceeaşi zi şi vei încerca să mulţumeşti pe toată lumea, dar ziua se duce în fugă, încât nici nu ştii când a trecut. 

Horoscop 29 noiembrie Scorpion. Niciodată nu le poţi avea pe toate. Ai bani în portofel, nu ai iubire, ai prieteni – nu ai sănătate, iar într-o astfel de zi ai tendinţa de a pune în balanţă plusurile şi minusurile acestui moment. Evită astfel de comparaţii, pentru că oricum ai privi lucrurile, unul din talere întotdeauna va cântări cel mai puţin. Bucură-te cu ceea ce ai din belşug fără să te mai gândeşti la ceea ce nu ai de unde primi. Sigur vei fi compensat pe alte planuri astfel încât să poţi spune că eşti norocos pe măcar unul din planuri.

Horoscop 29 noiembrie Sagetator. Ascultă sfatul pe care îl primeşti azi sub forma unei informaţii sau a unei veşti bune prin telefon, pentru că este exact startul de care aveai nevoie pentru a porni o acţiune de succes. Cele mai bune idei vin azi de la ceilalţi, deci stai cu urechile pâlnie la tot ce se vorbeşte în jur, că nici nu ştii ce pont de milioane apare! Reuşita depinde enorm de atitudinea ta în faţa noului sens care ţi se deschide, ca atare poţi avea câştig de cauză dacă primul pas pe care-l faci sau decizia pe care o iei chiar acum au o direcţie pozitivă, pornind la drum cu aură de învingător! 

Horoscop 29 noiembrie Capricorn. Un singur lucru trebuie evitat atunci când intri în contact cu diferite categorii de oamenii: discuţiile despre bani, pentru că acestea vor tensiona de fiecare dată atmosfera. Nimeni nu e pe acelaşi nivel, ci tot se va găsi vreunul care să comenteze criza în fel şi chip, chiar dacă în jur se află şi persoane înstărite, dar şi cu datorii imense în spate. Fii tu cel înţelept şi ghidează dialogul într-o direcţie care să-i unească pe toţi, dar orice ai face tot se va stârni pe alocuri şi vreo furtună de opinii. 

Horoscop 29 noiembrie Varsator. Au apărut unele animozităţi în mediul în care lucrezi şi, cât timp acestea nu sunt rezolvate, nimic nu va mai merge. Opreşte-te din avânt şi ocupă-te de acele conflicte care planează în aer. Dacă le ignori, ele vor rămâne tot acolo şi într-o zi vor răbufni mult mai intens, cu riscul de a-ţi strica toate planurile. Apar deja semne că nu te mai înţelegi cu unele persoane şi trebuie să stai puţin de vorbă cu acestea, faţă în faţă cu calm, pentru a descoperi ce stă la baza neînţelegerilor voastre. 

Horoscop 29 noiembrie Pesti. Nu te lăsa influenţat de anturaj, pentru că azi nu nimereşti în cel mai stimulativ mediu. Parcă atragi alături de tine doar oameni trişti, săraci, cu tot felul de necazuri care abia aşteaptă să-şi deşarte grijile pe umerii tăi. Bine, ascultă-i şi ajută-i cum poţi, dar nu prelua tu necazurile lor. Ei s-ar putea simţi eliberaţi că s-au confesat cuiva şi poate au primit şi nişte sfaturi, dar tu rămâi cu tot bagajul negativ! Tratează discuţia ca pe o simplă experienţă de viaţă, fără a-ţi asuma vini sau responsabilităţi pentru problemele lor. Gândeşte-te mai bine la propria ta persoană, nu la alţii!