HOROSCOP 29 septembrie – 5 octombrie 2014: Bani, dragoste, carieră, sănătate

HOROSCOP 29 septembrie - 5 octombrie 2014: Ce au rezervat astrele pentru fiecare zodie în săptămâna viitoare. 

28 sept. 2014, 16:30
HOROSCOP 29 septembrie – 5 octombrie 2014: Bani, dragoste, carieră, sănătate

BERBEC 21.03-20.04: Aveti grija de problemele care au prioritate. Este vorba de lucruri cu adevarat importante sau documente care trebuie depuse la termen. In weekend, un energic oaspete va binedispune si va veti incarca bateriile pentru saptamâna viitoare.

TAUR 21.04-21.05: Folositi-va imaginatia pentru a alunga plictiseala. Unele vise va ajuta sa puneti in aplicare câteva proiecte pe care nici nu indrazneati sa le incepeti singuri. Activitatea fizica si mentala este pe culmile cele mai semete. Probabil, in weekend va faceti prieteni noi.

GEMENI 22.05-21.06: Locul de munca devine foarte agitat datorita noilor schimbari de ierarhie si demararii unor proiecte inovatoare. Veti fi incântati sa va ajutati colegii si sa va puneti in aplicare ideile creative. La sfârsitul saptamânii, petreceti alaturi de familie si de cei mai buni prieteni.

RAC 22.06-21.07: Schimbarea sufla ca un uragan din toate directiile si va poarta pe noi culmi ale provocarii, insa va poate incetini progresul, ce-i drept pentru o scurta perioada. Acasa, membrii familiei sunt deranjati de atitudinea un pic cam prea delasatoare. Situatia se reasaza doar daca ii tratati cu mai multa seriozitate.

LEU 22.07-22.08: Pentru cei care inca isi cauta jumatatea se pare ca au inceput sa sune clopotele de nunta. O relatie adecvata se poate intemeia in aceste zile. Trebuie sa amânati o hotarâre legata de o proprietate pâna saptamâna viitoare. Dedicati-va sfârsitul de saptamâna pentru relaxare.

FECIOARA 23.08-22.09: Va aduceti aminte de cele mai importante lectii de viata primite de la cei mai apropiati semeni ai dumneavoastra. Afacerile va merg din plin si vi se iveste ocazia sa va imbunatatiti securitatea financiara. Distractia primeaza in weekend, desi se impune o mai buna organizare.

BALANTA 23.09-22.10: Succesul sau esecul depinde foarte mult de directia in care va hotarâti sa mergeti. O multime de schimbari va vor pune pe gânduri si va este foarte greu sa va decideti care este cea mai buna alegere. Si finantele se pare ca va surâd. Daca alegeti drumul cel mai sigur, in curând scapati de multe probleme.

SCORPION 23.10-21.11: Este momentul tocmai potrivit pentru a lua in considerare propriile dorinte si nevoi fara a face prea multe schimbari. Experimentati noi trairi, care va fac mult mai constienti de propria perceptie a valorilor. Mare atentie la documente si scrisori, pe care ar trebui sa le cititi de doua ori inainte sa incepeti discutiile!

SAGETATOR 22.11-21.12: Va simtiti prea deranjati din cauza unor confruntari sau poate aveti o concurenta incomoda. Sunteti intr-o stare creativa de zile mari si in timpul liber va rasfatati. Munca va poate fi de ajutor in problemele personale. Starea sanatatii este la cote normale si va impulsioneaza sa lucrati mai mult.

CAPRICORN 22.12-19.01: A sosit vremea sa va ponderati modul de viata. Este momentul propice sa adoptati o noua dieta, bogata in multe vitamine si minerale obtinute din consumul legumelor si fructelor proaspete. La sfârsitul saptamânii va bucurati de compania copiilor dumneavoastra sau a celor mai buni amici. Profitati din plin de apropierea acestora.

VARSATOR 20.01-18.02: Incepeti saptamâna intr-o nota optimista. Va concentrati mai mult pe intelegerea dintre membrii familiei, care va ajuta sa mentineti o pace constanta in caminul dumneavoastra. Problemele minore vor fi rapid solutionate cu ajutorul partenerului de viata. Joi si vineri sunt zile propice pentru cei care isi cauta un nou loc de munca.

PESTI 19.02-20.03: In sfârsit, veti realiza ca multe persoane nu reusesc sa observe cât de vulnerabili emotional sunteti cu adevarat. Jumatatea dumneavoastra va cunoaste bine si va accepta asa, cu micile defecte si hachitele manifestate in orice moment. Stiti cum se spune: dragostea cere sacrificii…

Sursa: CASANDRA