HOROSCOP 3 APRILIE 2019. Cine acceptă provocări, cine are o zi grea. Previziuni pentru miercuri

HOROSCOP 3 APRILIE 2019. Ce v-au rezervat astrele pentru miercuri, RomaniaTV.net vă prezintă previziunile pentru fiecare zodie.

02 apr. 2019, 10:33
HOROSCOP 3 APRILIE 2019. Cine acceptă provocări, cine are o zi grea. Previziuni pentru miercuri

Horoscop 3 aprilie 2019 Berbec

Berbecii ar face bine să trateze persoana iubită cu multă înțelegere, chiar dacă aceasta are un comportament exagerat. Uneori emoțiile devin atât de puternice, încât ies la suprafață în cel mai bizar mod. Nu este nimeni de vină pentru acest episod. Ba chiar s-ar putea ca răbufnirea să facă bine relației, după ce problemele ascunse sub preș sunt puse în discuție și-și găsesc o rezolvare. De altfel, doar faptul că se vorbește despre ele aduce un sentiment de calm și liniște.

Horoscop 3 aprilie 2019 Taur

Taurii joacă un rol nu tocmai plăcut. Un prieten apropiat o ține din greșeală în greșeală, iar cineva trebuie să-i spună adevărul în față, înainte ca situația să scape de sub control. E important ca discuția să fie purtată cu mult calm și discreție, și sub nicio formă pe un ton moralist. Va înțelege, în scurt timp, că tot ce se întâmplă e spre binele lui. Spre seară atmosfera se înveselește, odată cu o veste bună privitoare la bani.

Horoscop 3 aprilie 2019 Gemeni

O mărturisire tulburătoare îi lasă pe nativii din zodia Gemeni cu privirea în gol. Persoana iubită recunoaște ceea ce, în urmă cu câteva secunde, părea a fi imposibil. Poate fi o relație extraconjugală sau o singură noapte de infidelitate, însă nici nu mai contează. Chiar dacă mărturisirea se încheie cu cele două cuvinte magice, durerea provocată pare de nesuportat. Abia în această situație va ieși la iveală calmul Gemenilor. În doar câteva clipe, vor trece de la durere la administrarea cu sânge rece a situației. Și o vor rezolva, rapid!

Horoscop 3 aprilie 2019 Rac

Racii au o revelație care îi pune pe gânduri. Simt că e moment să treacă la următoarea etapă a vieții, iar pentru asta trebuie să lase trecutul în urmă și să facă schimbări, începând de astăzi. Întreaga zi va fi dedicată acestui scop, iar prima vizată este relația de dragoste. Nu este exclus ca cei nemulțumiți de persoana iubită să ia o decizie care să schimbe destine. Seara aduce mai multă liniște, dar și un sentiment de entuziasm. În sfârșit, lucrurile par a se pune în mișcare.

Horoscop 3 aprilie 2019 Leu

Nu te grăbi când te apuci de proiectul important pe care îl începi azi. Concetrează-te pe rezultat, nu pe viteza implementării noului proiect. Graba poate fi însă aliatul tău în problemele personale. S-ar putea să fie nevoie să te confrunţi cu un rival. Dacă eşti căsătorit, ai grijă la accesele de gelozie. Pentru relaxare, sfatul astrelor e să cauţi să te joci cât mai mult cu copiii.

Horoscop 3 aprilie 2019 Fecioară

Ai putea să fii surprins astăzi de o întorsătură neaşteptată a situaţiei, în plan personal. E posibil să reapară fostul partener, sau cineva despre care crezi că e atractiv să înceapă să te curteze. Ar fi bine să fii atent la dispoziţia partenerului, dacă eşti căsătorit. Evită mânia, resentimentele, agresivitatea şi gelozia. Nici nu te refugia în cumpărături.

Horoscop 3 aprilie 2019 Balanţă

Ai putea să începi ziua puţin deprimat. Şi asta din cauza unui defect minor pe care l-ai exagerat când te-ai privit în oglindă, sau din lipsă de sprijin moral din partea celor dragi. Altfel, ziua promite să treacă fără probleme. E cazul să te concentrezi mai mult asupra problemelor de care depinde viitorul familiei tale. Spre seară se recomandă puţină mişcare.

Horoscop 3 aprilie 2019 Scorpion

Unii dintre Scorpioni vor fi nemulţumiţi de ei înşişi. Nu lăsa autocritica să interfereze cu afacerile şi cu negocierile. Ar putea să perturbe o întâlnire publică. Alt moment neplăcut al zilei: vei avea o lipsă de finanţe, cineva e posibil să nuşi acorde împrumutul aşteptat, sau nu vei primi nişte bani pe care i-ai dat cuiva mai demult. E posibil chiar ca cineva din familie să refuze să te ajute. Nu te descuraja.

Horoscop 3 aprilie 2019 Săgetător

Astăzi, Săgetătorii au noroc şi reuşesc în tot ce fac. Este cea mai potivită zi pentru teste, examene sau prezentarea către şefi a unor proiecte personale. Fereşte-te, în schimb, de persoanele care îţi consumă energia, de „vampirii” emoționali. Stai aproape de oamenii care te inspiră, te încurajează şi îţi dau energie pozitivă. Astrele îţi recomandă să fii mai atent cu persoana iubită, să-i acorzi mai multă atenţie.

Horoscop 3 aprilie 2019 Capricorn

În 3 aprilie, Capricornii nu trebuie să accepte provocările. Există riscul să fii „faultat” de colegii lacomi şi invidioşi. Poate că nu ar trebui să ai prea multă încredere în toţi cei care par a fi de încredere. În schimb, ai noroc în afacerile financiare. De asemenea, vei face o achiziție scumpă, după ce primeşti o sumă importantă de bani. În dragoste, nu ţi se recomandă să rişti, să porţi conversaţii prea serioase sau să îţi faci planuri îndrăznețe.

Horoscop 3 aprilie 2019 Vărsător

Vărsătorii vor fi extrem de obosiţi, astăzi. Este posibil ca lucrurile să vină peste tine ca un bulgăre de zăpadă, şi totul să se transforme într-o avalanșă. Nu-ţi fie frică să ceri ajutorul celor pe care i-ați ajutat de mai multe ori. Seara, vei fi apatic. Încearcă stai singur cel puțin două ore. Citeşte sau ascultă muzica preferată. 

Horoscop 3 aprilie 2019 Pești

Peştii vor fi melancolici. Este posibil să te afunzi într-o tristețe nedorită, să pierzi șansa de a reuşiîn treburile personale sau profesionale. Depresia îţi poate afecta sănătatea. Ia în considerare aceste avertisment şi nu te lăsa dominat de negativism. Astăzi, poţi avea noroc în dragoste. Încearcă un flirt, poate îţi găseşti jumătatea. Cei care caută iubire ar trebui să fie deschişi întâlnirilor virtuale. Peștii căsătoriți ar trebui să-şi complimenteze mai des soțiile.