Horoscop 3 decembrie 2015: Ce v-au rezervat astrele pentru joi

Horoscop 3 decembrie 2015: Citiţi previziunile zilei pentru fiecare zodie.

02 dec. 2015, 15:55
Horoscop 3 decembrie 2015: Ce v-au rezervat astrele pentru joi

Horoscop 3 decembrie 2015 – Berbec

Iti vin o multime de idei interesante, dar deocamdata le aduni ca intr-o biblioteca, asteptand momentul cand vei putea sa le scoti din sertarase una cate una. Unii cred ca sunt mai degraba o joaca, altii considera ca sunt idei prea ciudate ca sa aiba succes, dar tu crezi in ele si le alimentezi din ce in ce mai mult cu fantezie si creativitate, convins ca vor da roade. Esti foarte inspirat de o lumina noua, de o viziune diferita decat inainte, ca si cum ai fi cu un pas inaintea semenilor tai. Aceasta atitudine mai moderna, vizionara chiar, te propulseaza mai usor spre tinta propusa. E chiar mai bine ca altii sunt conservatori si se tem de noutate, pentru ca asa ei raman in urma si tu ii depasesti fluierand!

Horoscop 3 decembrie 2015 – Taur

Din cauza interventiei nefaste a unui colaborator nepriceput, stai acum pe loc ca sa repari oalele sparte de acesta. Regreti ca ai avut incredere in el si te-ai bazat pe promisiunile sale care s-au dovedit a fi mai degraba o complicatie decat un ajutor pentru tine. Nu trece mai departe ducand dupa tine o serie intreaga de erori cauzate de cel care a stat o vreme alaturi de tine. Fii exigent si mai bine scapa de ajutorul lui, pentru ca nu-ti este de nici un folos. Te descurci mai bine singur decat cu asemenea tovaras!

Horoscop 3 decembrie 2015 – Gemeni

Se vede ca ti-ai cam pierdut interesul pentru un plan la care ai muncit mult. Te copleseste o stare de comoditate, care nu te reprezinta de obicei, dar pesemne ca ai nevoie de odihna. Ia-ti o zi de totala relaxare, de lene eliberatoare de stres, pentru ca ai tras destul inainte. Cel mai bine ar fi sa refuzi orice invitatie care ar putea cere de la tine chiar si cel mai mic efort, pentru ca nu prea ai energie in tine. Daca nu apare nimic nou in program, permite-ti mai mult somn, cateva ore de lectura sau de visare, dar nu te rasfata totusi cu prea multe bunatati culinare, pentru ca te paste un kilogram in plus peste noapte.

Citeşte mai multe pe revista Teo