Horoscop 3 decembrie 2017 pentru toate zodiile: S-ar putea să începi o aventură cu o persoană deja cunoscută

Află ce-ți rezervă astrele duminică, în ultima zi a săptămânii.

02 dec. 2017, 20:12
Horoscop 3 decembrie 2017 pentru toate zodiile: S-ar putea să începi o aventură cu o persoană deja cunoscută

BERBEC:

Dacă ești singură este posibil să întâlnești pe cineva pe care îl cunoșteai mai de mult și poate va ieși ceva. Vei avea lucruri noi de făcut și asta se va vedea la sfârșitul lunii în contul tău bancar. Șefii te apreciază și este o perioadă favorabilă carierei tale.

TAUR:

S-ar putea să începi o aventură cu o persoană deja cunoscută de tine. Surprizele plăcute apar. Vei primi o sumă de bani de la o rudă din alt oraș. Este o perioadă aglomerată la locul de muncă pentru că vei începe niște cursuri de perfecționare și ele te vor ajuta mai târziu în domeniul profesional.

GEMENI:

Dacă există tensiuni în relație, ar trebui să le rezolvi petrecând mai mult timp cu persoana iubită. Trebuie să fii mai cumpătată cu banii altfel vor exista dispute în viitor. Vor exista niște evenimente care duc la răsturnări de situație la locul de muncă.

RAC:

Dacă ești într-o relație vei dori să duci relația la un alt nivel ,iar dacă ești singură vei întâlni o persoană cu care vei începe în scurt timp o relație. Mergi la cumpărături și la plimbări ,iar notele de plată sunt achitate de partener. Se poate să discuți despre un proiect sau un contract pe termen lung.

LEU:

Este momentul să reconfigurezi relațiile pe care le ai cu ceilalți și mai ales cu persoana iubită, însă ai grijă să nu fie conflicte. La jumătatea zilei se vor îmbunătăți finanțele. S-ar putea să fie vorba de o nouă colaborare, însă trebuie să analizezi cu grijă contractul, poate nu o să fie în avantajul tău.

FECIOARĂ:

Se poate să începi o relație pe care să o ții secret. Vei căuta soluții financiare la proiectele în care ești implicat, iar la sfârșitul zilei vei găsi și soluția. În prima jumătate a zilei vei avea discuți despre proiectele în care vrei să te implici mai târziu.

BALANȚĂ:

Este bine ca acești nativi să-și dozeze eforturile pentru că se anunță mult de muncă, fie că este vorba de locul de muncă, fie de sarcinile domestice. Organismul lor nu va mai rezista mult și dă semne clare de oboseală.

SCORPION:

Scorpionii au o predispoziție spre a învăța lucruri noi. Sunt ca un burete care asimilează orice informație și nu se tem să își asume reponsabilități noi. Totuși, ar trebui să nu mai dea sfaturi celor din jur dacă nu li se cere pentru că s-ar putea ca vorbele lor să fie interpretate greșit.

SĂGETĂTOR:

Este o zi excelentă pentru nativii născuți în zodia săgetătorului pentru că totul le merge ca pe roate. Sunt în centrul atenției și reușesc să comunice cu cei din jur. Au o atitudine pozitivă, ceea ce nu s-a mai întâmplat de ceva vreme.

CAPRICORN:

Ceva nu mai este ca înainte în relația cu partenerul de viață. Se poate să se simtă neglijat și nici comunicarea nu mai este ca la început. Acești nativi ar trebui să nu mai fie atât de orgolioși și să facă o schimbare.

VĂRSĂTOR:

vărsătorii ar trebui să se bucure de ce le-a dat Dumnezeu și să nu se mai gândească non-stop la ce nu au și la ce și-ar dori. Este bine să avem aspirații, însă să nu uităm de lucrurile cu adevărat importante pe care le avem deja.

PEȘTII:

Peștii ar trebui să vorbească deschis cu partenerul de viață despre problemele pe care le au în cuplu. Lasă gelozia și suspiciunile pentru că nu ai de ce să-ți faci griji. Comunicați și totul ca fi bine.